Şimdi Ara

ninja suikast

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +65 ninja karekteri olan arkadaşlar bi kaç soru sormak istiyorum şimdi benim bir çarım var 46 lwl suikast m5

+9syh ile 1600 1800 çakıyorum adamlara

grant olunca +65 bıçagı ile kaç vurur sizce. ?

Bu videolarda görüyoz 8 k vuran 10 k vuran fln

bide 3 master hızlı saldırımı zehirli bulutmu ??

bide kata çıkacam +65 için hangi bıçak kaç lwl kadar götür bi görüşlerinizi alsam ??

şimdiden tşk ler

• Adamına göre değişir adama zırhsız vurursun kalkansız vurursun belli olmaz , tahminen 2200 - 2600
  • Kaç vuracağın itemlerine + statlarına bağlı. Ben 74 ninja ile (elimde +6 ejderha bıçağı var) suikast g1'de ~3200-3600 vuruyorum ama tabi suikasti kullanmasını bilmek önemli.
    Suikast ile adamın tam arkasından arada 1 adım kalacak şekilde geçip kullanmak en doğrusudur. Tabi gizlenmeyi açarsanız suikast zararı artar, sizin yararınıza olur.
    3.master olarak hızlı saldırı seçmen daha uygun.
    65. seviyeye kadar, seviyene uygun 45-50-55 bıçaklarını kullanabilirsin ama en az +6 olmalı. Tabi saldırı değerlerine bakarak en uygun olanı seçmen gerekir. 50 bıçağı 45'den az vuruyorsa 50'yi seçmenin bir anlamı yok.
    Kata şimdi çıkıcaksan zorlanabilirsin, 50-55 gibi çıkman daha doğru olur. Zaten sayfa görevleri ile rahatca 50-52 olabiliyorsun.

Videolarda 8-10k vuranlar kritik+delici vuruş sayesinde o kadar vuruyor. Suikastci bir ninjanın olmazsa olmazı kritiktir. Taşlarla olsun, itemle olsun kritiği yükseltmelisin. Ben kritik sayesinde 14k vurduğumu bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 8 Eylül 2009; 11:08:42 >

• 8-10 k vurmak karşındakinin savunmasına bakar. Kendi levelina yakın birine 8-12 K gibi bir skill atmak için kritik gelmesi sart

suikast biraz dengesiz bir skill yazan degerlerle pek ilgisi yok mesela dun uzerimde hiç kritik yokken ve simsek +5 bıcakla ( tas yok -efsun yok ) 78 lvl suraya ( korumasıda acıktı ) 8,5 k vurdum bu nedenle suikastta işler biraz değişik diyebilirim.

Öncelikle karşındaki char ın uzerinde bıcak savunması varsa krtiksiz ve delicisiz 10 k vs vurman cok zor. ama şu var bu oyunda tüm savunmalara karşı tek bir cözüm ; delici ve yarı insan bonusu

%30-40 yarı insan bonusun varsa karsındaki savunma işlevsiz hale gelir.

bıcak konusu;

bana kalırsa +9 ejder bıcagı her sekilde şeytan kanadı çakram yoksa en iyi bıcaktır. Simsek hızlıdır ancak vurus değerleri nedeniyle skillerinin vurus gücünü düşürür.

ben kendi üzerimdeki efsunları yazmayacağım ama belli bir lvl a ulaşmış ninja için ( savascıların 80+ lvl da kesilmesi zorlasacağı da dusunuldugunde - dex gittikleri icin ) kritik + delici + yarı insan bonusları olmalı

Suikast dediğim gibi ne vuracağı belli olmayan bir skildir. 17k vurdugumuda bilirim ama suikas skilim perfect değildir. ( bıcak cevirme perfect ama onla maks. gördügüm 11 k idi )

kamuflaj ile suikastı daha da güçlendirebilirsin ayrıca vuracagın chara arkadan suikastı vurmanı tavsiye ederim.

** SYH vurus değerleri nedeniyle ne kadar beceri hasarı olursa olsun skilleri öldürür yapılacak sey 65+ lvl a kadar syh ile kasıp hemen min +7-8 ejder/simsek bıcagı edinmektir.

**siam bıcağını alıp +9 yapıp savaslara giren ninjaya yazık derim siam sadece 80 lvl a kadar kasmaya yarar otesi berisi yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dium12 -- 8 Eylül 2009; 11:27:25 >

• çok tşk ederim saolun
  • bana söyleyecek laf bırakmamış arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ninja Blade (ÇIKTI)
    16 yıl önce açıldı
    SWORD OF CHAOS - KAOS KILICI
    10 yıl önce açıldı
    Mount&Blade Warband Kralın kızı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.