< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Haziran 2026; 0:17:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Haziran 2026; 0:17:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
okumaßaydin cunku zaten sigra flan birakamazsin sen. seni daha oncesinden de hatirliyorum, aylardir sigara birakacaksin senin birskman mumkun degil. ben pozitif cope pompalamam realist yaziyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Haziran 2026; 1:50:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Haziran 2026; 2:21:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bant hikaye ben elektronik sigara ile 2 ayda bıraktım elektronik sigarayı kullanmaya başlar başlamaz sigarayı bıraktım 2 ay elektronik sigara kullandım 2 ay sonra bir gün aniden bıraktım onuda bekledim 1 hafta geçti ne istek ne bir şey geldi. hiçbir şey olmadı 9 sene oldu ağzıma sigara almadım. öyle boru baca tüttüren makinelerden değil kalem tipinde bir elektronik sigaraydı ovale marka. çok rahat bıraktım. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Haziran 2026; 7:44:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet. 3-5 gün acı çekeceksin. Hatta ormana arınmaya kampa gideceksin. Hiç sigara bulunmayacak ortamda. Balık tutup ormanda yürüyüş yapıp arınacaksın. Gece orman cinlerini şansın varsa demonları çağıracaksın. Sigara böyle bırakılıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ormansiz olmaz zaten aga. 0rmana gidip arinma yapmak lazim. ben sigarayi kestim mesela ilk gece demonik mountain goat gibi duvara tirmandim. yattim yere tepindim, yuce lordumuz yardim et diye ellerimi goge kaldirdim, sonra evden cikip 0rmana dogru suruklendim ve arinma yaptim.. ya 0rmana gidecek ya da 5 koseli pentanin ortasinda 3 gun oturacak o zman birakir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bantla gerçekten olmaz. Para boşa giderse gitsin, deneyelim diyorsanız, deneyin ama tiryakiyi kesmiyor bant. |
|
Bak mesela kahveyi bıraktım çünkü migraine tetikliyor. Bırakalı 3 gün oldu, canım manyak gibi kafein istiyor. Fakat açık çay dışında kafein almıyorum. Sigarayı bunun 500 katı olarak düşünün. Sigara içmeyecek sadece. |
|