Şimdi Ara

NikonD40X+50mmF1.8+Sigma70-300+Ekstralar (ANKARA) (1100tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PENTAX'a geçeceğimden dolayı sürekli kullandığım ilk Nikon setimi satıyorum. Makina ve lenslerin durumunu dürüstçe aşağıda yazdım, hepsi çalışmaktadır.

----Nikon D40X-----
    ----------------------

2007 Aralık'ta alındı. Kutuludur, kutu içeriğinde; kullanım kılavuzu, boyun askısı, vizör kapağı, batarya, şarj ünitesi, body kapağı vardır.
    Shutter Sayısı: 59,696'da.
    Kusurlar:
    - Flaş çalışmıyor. Garantisi bitmeden önce İstanbul teknik servisine gönderdim ancak kullanıcı hatası olduğu söylendi ve 180TL istendi.
    - Vizörün kenarındaki lastik yok.
    - Kullanıma dayalı olarak bazı tuşlarda silinme vardır.

Flaş hariç bütün fonksiyonları sorunsuz çalışmaktadır. LCD ve vizör temizdir. Sensörünü de bir hafta önce kendim GREEN CLEAN ile temizledim.

-----Nikkor AF 50mm F/1.8-----
    -----------------------------------

2008 Ekim ayında Uğur Foto'dan alındı, kutuludur, garantisi devam etmekte. Gerçekten çok keskin bir lens tavsiye ederim. Nikon D40X'de netlik motoru bulunmadığından dolayı, otomatik netleme yapılmaz. Manuel netleme ile kullanılır.

Kusurlar:
    - Filtre takılan çıkıntının 1/5'i düşme sonucu kırıldı, ancak görüntüsü dışında herhangi bir hasarı bulunmamaktadır. Filtre takılırken de sorun çıkmıyor.
    -Ön ve arka kapağı yok.

-----Sigma 70-300mm F/4-5.6 APO DG Macro------
    ----------------------------------------------------------

2008 Kasım ayında GittiGidiyor'dan alındı. Kutuludur, ön ve arka kapak, parasoley, siyah taşıma çantası, kullanım kılavuzu içindedir, ancak garantisi yoktur. Sorunsuz bir şekilde netleme yapılıp fotoğraf çekilebilmekte. lensin üstünde herhangi bir çizik yoktur.

Ancak makinamda netleme yapamadığı durumlarda (minimum netleme mesafesi aşıldığında) AF motoru boşa dönmekte ve ses çıkarmaktadır. bu durum bir darbe sonucu olmadı, nedenini çözemedim ancak rahatsız edici değil. minimum netleme mesafesi aşılmadıkça ses çıkmaz. Bu durumun fotoğrafların kalitesine ve netleme hızına hiçbir etkisi yoktur.

EKSTRALAR:

- Vanguard Bora-10 Siyah Çanta (Makina 2 lens ile birlikte sığıyor)
    - Cokin 55mm Circular Polarize Filtre (Kutusuyla) (50mm f/1.8 objektifle uyumlu)
    - Hama 55mm +1+2+4 Close-Up Filtre (50mm f/1.8 objektifle uyumlu)

Bu ekipmanlarla çektiğim fotoğraflarımdan örnekler için:
    Deliberated@Deviantart

Sorularınız olursa mesajlarınızı beklerim.

FİYAT: 1100 TL
    Yalnızca Ankara'da elden satabilirim.
    Diğer üyeler GG linkinden teklif yapıp bekleyebilirler. Link İçin ÖM atın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 26 Mart 2009; 1:41:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• gg daha ucuz.
    http://urun.gittigidiyor.com/Nikon-D40X-50mm-F-1-8-Sigma-70-300-Ekstralar_W0QQidZZ16694846

Bu arada kusuru olmayan parça yok set içinde, umarım istediğin fiyata satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snuffxxx -- 25 Mart 2009; 19:26:40 >
  • GG'deki teklif 1000'den başlıyor sadece, 1150'yi geçmesini umuyorum ama. 1150 elden ankara fiyatı.

kusurların çekime etkisi yok olsaydı fiyatı düşürürdüm zaten. teşekkürler

isteyenler ankara'da deneyebilir makina ve lensleri arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 25 Mart 2009; 22:18:35 >

• öncelikle tebrik edıyorum guzel bır sekılde ılan acılmıs ama bence bu ozellıklere veya kusurlara dıyeyım makıne ıcın bıraz fıyat sankı fazla ama yinede satıcı sızsınız saygı duymak lazım hayırlı satıslar dılıyorum...
  • " Shutter Sayısı: 59,696'da. "

böyle dürüst ilanları forumda görmek gerçekten çok güzel.. hayırlı satışlar diliyorum..
  • teşekkürler

edit: fiyat 1100 oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 26 Mart 2009; 1:42:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: photo_canon1

" Shutter Sayısı: 59,696'da. "

böyle dürüst ilanları forumda görmek gerçekten çok güzel.. hayırlı satışlar diliyorum..

Bir adet fotoğraf ile perde sayısını öğrenmek zaten mümkün bu cihazda, dürüst olmasa problem!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ______________________________

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.