Bildirim
Nikon D800 ve yurtdışından istenilen ürün getirilir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
profiliniz görünmüyor, bu güvensizlik veriyor.
Anlaşabilirsek eğer olympus om-d e-m1 foto makinesi ve 12-50 lensi kaç liraya getirebilirsiniz._____________________________ -
Merhaba..yurtdışından fot.makinası getirirken ne kadar ücret yada komisyonla ürün getiriyorsunuz..belirtirseniz bizde ona göre olumlu/olumsuz değerlendirmede bulunabiliriz .eğer uygun ise ve şartlarda anlaşabiliyorsak sipariş verebilirim..ayrıca yurtdışı derken hangi ğlkeyi kastettiğinizi de açık açık belirtirseniz sevinirim..Amerika ? dubai ? Çin vs? _____________________________ hayatın matematiğinde 1+1 bazen 1000 bazen 2 bazen ise sadece "0" ediyor -
quote:
Orijinalden alıntı: azelea
profiliniz görünmüyor, bu güvensizlik veriyor.
Anlaşabilirsek eğer olympus om-d e-m1 foto makinesi ve 12-50 lensi kaç liraya getirebilirsiniz.
hocam profili ben kapatmıştım şu an açtım konu dışında gereksiz ifşa olayları yüzünden kapatmıştım.
kardeşim ürünün amerika fiyatını sordurdum şu an için fiyat gelmedi 1-2 gün içerisinde fiyat gelirse sana haber veririm. 150 tl komisyon fiyata dahildir.______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kovboy33
Merhaba..yurtdışından fot.makinası getirirken ne kadar ücret yada komisyonla ürün getiriyorsunuz..belirtirseniz bizde ona göre olumlu/olumsuz değerlendirmede bulunabiliriz .eğer uygun ise ve şartlarda anlaşabiliyorsak sipariş verebilirim..ayrıca yurtdışı derken hangi ğlkeyi kastettiğinizi de açık açık belirtirseniz sevinirim..Amerika ? dubai ? Çin vs?
Hocam ürünler amerikadan geliyor ve sıfır kutu içerisinde garantili olarak geliyor fiyata sadece 150 tl komisyon ekliyorum .______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
_____________________________ -
pm attım.. _____________________________ hayatın matematiğinde 1+1 bazen 1000 bazen 2 bazen ise sadece "0" ediyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler