Şimdi Ara

Nikon D7100 lens önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Amerakidan Nikon D7100 fotoğraf makinası alacağım.Fakat 18-140 ile 18-200 lensleri arasında kararsız kaldım.18-200 de extra olarak canta 32 gb bellek ve kablosuz aktarım aparatı bulunmaktadır.Aralarında 200$ lık bir fark var.Tavsiyelerinizi alabilir miyim.Eksileri artıları nedir ne değildir?

• 200 dolara 18-200 + kart + çanta olacaksa alınabilir.

18-140 da 18-200 de genel maksatlı, tüketici tipi yada tak gez denilen sınıftan lensler. optik kaliteleri ve üretecekleri fotoğrafların kalitesi vasat ve vasat üstü arasında olur. çok iyi kareler çıkarmanız için iyi ışık, doğru ayar doğru zaman gibi bileşenleri yakalamanız gerekir. ancak zoom aralıkları ile tak gez ifadesinin hakkını sonuna kadar verirler. bir odaya doluşmuş kalabalık bir arkadaş grubunu yada sokağın diğer başındaki fotoğraf çeken sarışını lens değiştirmeden çekebilirsiniz.
  • Sadece govde alip 50, 85 ya da 135mm prime lens alin. Birkac ay sonra tesekkur edersiniz bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşverin o uzun lensleri. Bir tane 16-85mm, yanına da 35mm 1.8G alın. Ikisi de çok güzel, Size yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ed - kullanıcısına yanıt
    16-85 de iyi secim. su 35mmlerden her yerde bahsediliyor. neyin nesiymis bir arastirayim, merak ettim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D3200 için lens önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Canon 100d vs 60d
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.