Şimdi Ara

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.018
Cevap
34
Favori
390.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilkerl, yukledigin fotografları sevmedim arkadasım, renkleri bozuk gibi :)
  • Bende sevmedim:-) size işkence olsun diye ekledim:-))
  • Bu konuyu Oluşturup bilgi verdiğin için teşekkürler.
    Yakında bende d7000 sahibi olucam bende yorumlarmı ve fotolarmı koyardm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

Bu konuyu Oluşturup bilgi verdiğin için teşekkürler.
    Yakında bende d7000 sahibi olucam bende yorumlarmı ve fotolarmı koyardm .

@*d0g1c4n*

Teşekkürler ... elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım .. en son neye karar verdin ... kit lens mi alacaksın , yoksa sıfır body alıp 2. el temiz lens mi bakacaksın .. ???
  • @bari
    d7000 body + 17-50 tamron f2.8 ( sigmada olabilirr ) + 70-300 vc veya 55-200Vr

Yani tam anlamıya karar vermiş değilim
  • @*d0g1c4n*

Mutlaka araştırmışsındır ama ..tamron 17-50 ile çekilen resimler için link

Ama dediğim gibi bence 18-105 2.el al her yerde kulllanabileceğin 2. el kolayca ve ucuza bulursun

birde buraya bir bak :) ben bunu almak istiyorum hep yanımda taşımak için küçük diye ... pahalı ise 1,8g modelini yada 35mm 1,8g modelini alırsın bence güzel olur ...

zor iş bu ya .. baya para gerekiyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bari -- 3 Ekim 2011; 12:49:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bari

@*d0g1c4n*

Mutlaka araştırmışsındır ama ..tamron 17-50 ile çekilen resimler için link

Ama dediğim gibi bence 18-105 2.el al her yerde kulllanabileceğin 2. el kolayca ve ucuza bulursun

birde buraya bir bak :) ben bunu almak istiyorum hep yanımda taşımak için küçük diye ... pahalı ise 1,8g modelini yada 35mm 1,8g modelini alırsın bence güzel olur ...

zor iş bu ya .. baya para gerekiyor ...

Tamrondan sonra kit lens gereksiz gelior onun yerine zoom lens veya makro lens düşünücem

• @*d0g1c4n*

zoom lens veya makro lens düşünücem diyorsun ama ben sana söyleyeyim 2 sinide alacaksın zaman içinde , zehir bedenine akmış artık ...
  • Baştan korkutma hocam
  • Tek fotograftan HDR denemem .. Photoshop sağolsun

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bari -- 3 Ekim 2011; 13:34:14 >
  • Çok güzel bir kaynak ... temel fotoğrafçılık dersleri

indir.....
  • @*d0g1c4n*

Daha dur.Bunun daha çantası var , tripod veya monopodu var , filtresi veya flaşı var.Kısaca baştan korkmanda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 3 Ekim 2011; 17:02:41 >
  • Nikon d7000 türkçe kulanım kılavuzu

Nikon D7000
  • d7000 de karar kıldım artık kesin onu alıcam ama lens muazzam kafamı karıştırıyor , ben iki lens istiyorum hem 50 mm gibi mükemmel bi lens ama 18-55 gibi işimede yarasın . bitanede 50-200 vr 55-280 vr düşünüyorum kafayı yicem ne alsam diye bi lense 1000 lira veremem orası kesin ama tek lens için 800 lira ayırırım . ama lens aldımmı gemini lens olsun istiyorum yani amiral gemi gibi :D:D:D çokmu şey istiyorum
  • 50mm kalitesi olsun ayrıca 18-55 gibi'de olsun derseniz Tamron 17-50 satın alın.Zoom olarak Nikon 55-200 alıp seti tamamlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 3 Ekim 2011; 17:14:27 >
  • şimdide aklıma 50mm 1,8g birde onu tamamlayan 18-270 alsammı diyorum ikisi bi bütün olur gibi
  • Ha ha ha ha .... Cok kotu cok...zehir tum bedeni sarmis. Daha fazla dusunme artik . Shark in tercihi lensler gayet iyi baslangic icin
    ,zaten bu burada kalmayacakki bide macro diyeceksin ilerde, al ve basla bence
  • Canon sx 130a 460 lira para verirken gittigidiyor dan yüzde 10 indirim beklemiştim bugün ise bir lens için en azından 500 lira para veriyorum. :) . ama çok mutluyum
  • Ben etkisine girdim zaten Rüyalarımda lensleri görüorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

Ben etkisine girdim zaten Rüyalarımda lensleri görüorm

@d0g1c4n

Selam ..

Sigma 17-50 filtre boyutu 77mm tamron is 72mm dolayısı ile bol ışık daha bol keskinlik +sigmanın motoru için çok sessiz diye yorumlar var , bunun yanı sıra tamron 17-50 nin eski seri ye sahip ürünlerinde otofocus sisteminin gündüz iyi ısıkta bile kötü olduğu hakkında yorumlar yapılmış ama manuel focus ve live view ile çok keskin netice elde edilebiliniyormuş , ağırlık olarak sigma 5 gr ( 565g ) daha hafif

Yani arada baya bi fiyat farkı var ne diyeyim zevkin ekonomisi olmaz ... iyi mal iyi para , ingilizin dediği gibi ben ucuz mal giyecek kadar zengin değilim ... uzarrrrr gider ..

Sen bilirsin , cebindeki değerli kağıtlar bilir .... yorumlar sigmadan yana ama bunuda bil .. ben olsam sigma alırdım ....

iyi akşamlar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.