Nikon D3100 + 18-55 Lens kutulu olarak 1.5 yıl önce alındı. 6 ay daha Garantisi devam ediyor. 55-200 VR lens ise 1.5 aylıktır. Lensin özelliklerini aşağıda belirttim. Haftada 1 gün 20-30 tane fotoğraf çekiyorum stüdyoda. Lenslerin ikiside Otomatik odaklama ve titreşim engelleyicilidir ( VR ) Toplam 7000 civarında shutter var. Body tamamen temizdir, sensor vs hiçbir sıkıntısı sorunu yoktur. Lenslerde keza aynı temizliktedir. Kutusu-aksesuarı vs herşeyi ilk alındığı günki gibi duruyor herşeyini sakladım. Satma sebebim 3. sınıfım ve fotoğrafçılık dersimiz bitiyor bu sene son. O yüzden gerek duymuyorum artık. Fotoğraf delisi olmadığım için zırt pırt yanımda taşımadım sadece ödev için fotoğraf çektim, elektronik ürünlere çok titiz bakarım poşetlerine kadar saklarım. Sıfırdan hiçbir fark göremeyeceksiniz. 8gb lık hafıza kartı ve ufak taşıma çantası da hediye. Aldığım gün ekranına kendim koruma jeletini kapladım. Ürün hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
NIKON AF-S DX VR NIKKOR 55-200mm f/4-5.6G IF-ED'NİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ Temel Özellikler Odak Uzaklığı 55 - 200 mm Diyafram Maksimum: f/4 - 5.6 Minimum: f/22 Kamera Mount Türü Nikon DX FX - DX Crop Modu Görüş Açısı 28° - 8° Minimum Netleme Mesafesi 3.61' (1.1 m) Büyütme 0.29x Grup/Element 11/15 Diyafram Bıçakları 7
Ek Özellikler Görüntü Sabitleme Evet Otomatik Netleme Evet
Fiziksel Özellikler Filtre Çapı 52 mm Ölçüler 2.9 x 3.9" (7.37 x 9.91 cm) Ağırlık 335 g Aksesuarlar Sert Kılıf / Yumuşak Kılıf CL-0815 Parasoley HB 34 Lens Kapağı LC-52 / LF-1Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.