Şimdi Ara

Nikon D3100 Gold'da satışta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iko68

Ben sizinle aynı fikirde değilim. Aynı fikirde olmayada gerek yok. Herkes kendi düşüncesini yazar.
    Ben yine aynı düşüncedeyim. Her iki lens arasında diğeri daha iyidir demek bir tercih meselesidir. Herkese göre değişir.
    İlgili yazımda net ifadeler kullanmadım ben. Her iki lens içinde farklı yorumlar olduğunu belirtmek açısından yazdım.
    Nasılki portre lens seçiminde 35mm, 50mm ve 85mm arasından seçim yapmak kişinin tercihine ve kullanım alışkanlıklarına göre değişiyorsa
    aynı şey adı geçen iki lens içinde geçerlidir.

Kendi fikrimi yazmam gerekirse,
    Bence 18-105 lensi var diye D90 alınmaz. Hele ki yurtdışına oranla halen düşmeyen fiyatları ve artık eskiyen teknolojisiyle bir daha düşünmek gerek.
    Biraz daha beklemek te yarar var. Bu bekleyiş hem D3100,D7000 fiyatlarını görmek hemde bu ikilinin gelmesiyle fiyatları düşecek olan D5000 ve D90'ı
    daha uygun fiyatlarla almak açısından yararlı bir bekleyiş olabilir.

bravaman
    ''Ken Rockwell isimli zatın yapmış olduğu yorumları ve testleri okuyun, değerlendirin ama çok ta fazla ciddiye almayın.''

evet o kadar açık ve net yazmışsınız ki ben sadece ''oldu'' demek istiyorum.

İyi günler,hoşçakalın.

Peki D5000 nin sizce fiyatı ne kadar olur ? ne zaman Düşer fiyatı bu konuda bir düşünceniz varmı ?

• Maalesef bir tahminde bulunamam. Ama fiyatın düşeceği muhakkak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iko68

Ben sizinle aynı fikirde değilim. Aynı fikirde olmayada gerek yok. Herkes kendi düşüncesini yazar.
    Ben yine aynı düşüncedeyim. Her iki lens arasında diğeri daha iyidir demek bir tercih meselesidir. Herkese göre değişir.
    İlgili yazımda net ifadeler kullanmadım ben. Her iki lens içinde farklı yorumlar olduğunu belirtmek açısından yazdım.
    Nasılki portre lens seçiminde 35mm, 50mm ve 85mm arasından seçim yapmak kişinin tercihine ve kullanım alışkanlıklarına göre değişiyorsa
    aynı şey adı geçen iki lens içinde geçerlidir.

Kendi fikrimi yazmam gerekirse,
    Bence 18-105 lensi var diye D90 alınmaz. Hele ki yurtdışına oranla halen düşmeyen fiyatları ve artık eskiyen teknolojisiyle bir daha düşünmek gerek.
    Biraz daha beklemek te yarar var. Bu bekleyiş hem D3100,D7000 fiyatlarını görmek hemde bu ikilinin gelmesiyle fiyatları düşecek olan D5000 ve D90'ı
    daha uygun fiyatlarla almak açısından yararlı bir bekleyiş olabilir.

bravaman
    ''Ken Rockwell isimli zatın yapmış olduğu yorumları ve testleri okuyun, değerlendirin ama çok ta fazla ciddiye almayın.''

evet o kadar açık ve net yazmışsınız ki ben sadece ''oldu'' demek istiyorum.

İyi günler,hoşçakalın.

Merhaba,
    Tabiki herkesin düşüncesi aynı olmak zorunda değil ama reel sonuçları da göz ardı edemeyiz.
    Bu arada, "18-105 lensi var diye D90 alınmaz." demişsiniz ama zaten d90 alan bir çok kullanıcı sadece 18-105 kit lens için değil,genel kalitesinden dolayı d90'ı tercih ediyorlar.
    Ayrıca önceki postunuzda, "Nikon ilerde mutlaka 50mm bir Af-s lens çıkaracaktır." demişsiniz ama nikon'un zaten AF-S 50mm f/1.4G model lensi de bulunuyor.Tabii bu lensin fiyatını da belirtmek gerekirse; spot piyasada 700-850 tl,garantili ise ortalama 1200-1300 tl'den listeleniyor.
    Yani garantili fiyatı neredeyse d3100 ve d5000'e yakın görünüyor.
    İyi günler,hoşçakalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 21 Kasım 2010; 9:13:18 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.