Şimdi Ara

NIKON COOLPIX L3 FOTOĞRAF MAKİNASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nikon Coolpix L3 5.1 megapiksel kaliteli fotoğraf makinası satılık.

200 ytl.
    çok temiz arkadaşlar..çok az kullanıldı inanın alan hiç pişman olmaz.

işim gereği Nikon SLR makinaya geçtiğim için satıyorum. hiç bir sorunu yok.

alan kişiye verilecekler :

nikon coolpix L3 5.1 megapiksel makina
    kaliteli taşıma kabı ( ayrıca satın aldım, hediye veriyorum )
    kaliteli tripod ( ayrıca satın aldım, hediye veriyorum )
    orjinal şarj aleti ve 2 adet orjinal şarjlı AA kalem pil
    hafıza kartı, ( ayrıca satın aldım, hediye veriyorum )
    cd ler kullanım kitapçıkları ve kabloları.

Önemli Özellikler

L3, dijital kompakt kamera, 3x Zoom Nikkor lens ve görüntü geliştiren özelliği ile parlak 2.0 inch LCD gibi yüksek kaliteli bileşenlere, hafif, kompakt ve zarif gövdeye sahiptir.

Her üç kamerada güçlü 38-116mm Zoom-Nikkor lensleri (35mm eşdeğeri) ile kendini gösterir, yakın portre çekimlerinde yaklaştırma veya geniş dış mekan çekimlerinde uzaklaştırma özgürlüğü sağlar. Küçük boyutlarda yüksek performanslı sonuçlar veren CCD, 5.1 değerinde etkin megapiksel ile kompakt taşınabilirliğe sahiptir. Üç kameradaki parlak, kolay görüşlü 2.0 inch LCD şimdi kolay yönetilebilen yeni ikonlar ve renk düzen özelliği taşır.

Teknik Özellikler (Genişlet)

Kamera Tipi Dijital Kamera
    Etkin Piksel (Megapiksel) 5.1
    Görüntü Algılayıcı 1/2.5-in. tip CCD (5.25 milyon toplam piksel)
    Görüntü Boyutu(piksel) Yüksek (2592 x 1944), Normal (2592 x 1944), Normal (2048 x 1536), PC Ekranı (1024 x 768), TV Ekranı (640 x 480 )
    Lens 3x Zoom Nikkor f=6.3 -19.2mm (35mm (135) format eşdeğeri 38-116mm); f/3.2 - 5.3; 5 grup içinde 5 element.
    Dijital Zoom 4x'e kadar
    Otofokus Kontrast algılayıcı TTL AF
    Odak Modu Merkez
    Odak Menzili 30cm (1 ft.) sonsuza, Makro mod: 10cm (3.9 in.) sonsuza
    LCD Monitör Boyutu 2.0-inch
    LCD Monitör 2.0-inch tip, 86,000-nokta parlaklık ayarlı TFT LCD monitör
    Depolama Birimi Dahili Hafıza ve SD Kart
    Depolama Sistemi Sıkıştırılmış (JPEG-uyumlu), QuickTime Film, Ses Dosyası: WAV
    File System* Kamera Dosya Sistemi (DFC) için tasarım kuralı, Exif 2.2 dosya, Dijital baskı talimat formatı (DPOF)
    Çekim Modu Otomatik,Sahne asistanı ile 4 mod (Portre, Manzara, Spor, Gece Portre), Ses Kayıt, BSS (En İyi Resim Seçici), Renk Seçeneği, Bulanıklık uyarısı, Tarih Girişi
    Otomatik Program Modu Parti/İç mekan, Plaj/Kar, Gün Batımı, Sis/Tan, Gece Portre, Müze, Havai Fişek Gösterisi, Yakın Çekim, Kopya, Ters Işık, Panorama Yardımcısı
    Çekim Modu 1) Tek 2) Sürekli (yaklaşk 1.7fps) 3) Çoklu Çekim 16
    Video Kayıt Evet (sesli)
    Pozlama Ölçüm Sistemi 256 segment matriks ölçüm
    Pozlama Kontrolü Pozlama karşılığı ile otomatik programlı pozlama (-2.0 -+ 2 EV içinde 1/3EV basamaklı )
    Pozlama Ölçüm Aralığı W: +2.5 to 16.0 EV, T: + 4.1 to 17.5 EV
    Maks. Perde Hızı 1/1500
    Min. Perde Hızı 4
    Perde Mekanik ve şarj çiftli elektronik obtüratör : Hız: 4-1/1500s.
    Diyafram Elektronik kontrollü, ND filtre seçimli
    Hassaslık ISO 50
    Beyaz Ayarı 1)Kontrol: TTL kontrol ile otomatik, 2) 6-mod manuel (Günışığı, Ampul, Floresan, Bulutlu, Flaş, Beyaz Ayarı)
    Self-Timer 10 sn bekleme.
    Flaş Senkron Modu Otomatik, otomatik kırmızı göz azaltma, Herzaman Flaş, Flaş İptal, Yavaş senk.
    İzleme Fonksiyonu 1) Çerçeve, 2) Küçük Resim (4, 9 segment), 3) Slayt Gösterisi
    Arayüz Tam Hız USB 2.0
    I/O terminali A/V Çıkış
    Desteklenen Diller Almanca, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Italyanca, Hollandaca, İsveççe, Japanca, Basit Çince, Geleneksel Çince, Korece, Rusça menüden seçilebilir.
    Güç Gereksinimi Şarj edilebilir Ni-MH Pil EN-MH1 x 2, AA-boyut pil (LR6 alkalin, ZR6 oxyride, veya lithium) x 2, AC Adaptör EH-65A (opsiyonel)
    Pil Ömrü LR6 (AA-alkaline (L40) pil ile yaklaşık 200, veya EN-MH1 Şarjedilebilir Ni-MH pil ile yaklaşık 330, lithium pil ile yaklaşık 630
    Boyutları 91 x 60.5 x 26mm
    Dahili Aksesuarlar Şarj Edilebilir Ni-MH Pil EN-MH1 x 2, Pil Şarj Aleti MH-71, USB Kablo UC-E6, A/V Kablo EG-CP14,Askı, PictureProject CDROM
    Ağırlık (Pil olmadan) 120g
    [simage][/simage]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat biraz fazla gibi geldi bana.sıfır ne kadar ki?sanırım sıfırı da bu fiyata yakın.sonuçta 2.el cihaz ve piyasanın u durumunda bu fiyata satılması bence zor.
    iyi satışlar..
  • iyi satışlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getupandgo -- 14 Mayıs 2008; 9:05:25 >
  • fiyat çok değil Niikon bu hocam
    ayrıca yanındaki diğer aksesuarları hediye edicem. nerden baksanız almaya kalksanız 50 -60 ytl tutar

• bu makiayı kullanmaktayım cok kaliteli foto çekiyor. 5.1megapiksel ama sony in modelini unuttum ama 260ytl lik 7.2megapikselli sinden cok daha kaliteli ve kibar.
    ben teknosadan 2006 baharında 440ytl ye almıstım. su an piyasada satılmıyor ama en son 250ytlye düştüğünü hatırlıyorum alan katiyen pişman olmaz.
    fiyatta azda olsa indirim yapman lazım arkadasım.
  • ilave olarak sony nin çok pahalı olan 7 megapiksellik bir modeli 72 dpi foto çekerken, Satıştaki Nikon L3 300 dpi çekiyor.

• verdiğin hediyeler mükemmel
    dostum hediyelerle hakediyo fiyatını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sony makinalarla karıştırıp kıyaslamayalım lütfen arkadaslar bu makinayı.çin malı sony dersen tamam ama çok pahalı olan modelleri diyipte güldürme lütfen beni. sony herzaman sonydir. ve pahalı malın kerameti başkadır...
    quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

ilave olarak sony nin çok pahalı olan 7 megapiksellik bir modeli 72 dpi foto çekerken, Satıştaki Nikon L3 300 dpi çekiyor.

• genelleme yapmadım dikkat edersen.
    sadece bir modeli için dedim ve kendimin de kullandığı bir modeldi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 7 Haziran 2008; 12:11:16 >

• fiyat aşırı ekranı eski bu makinenin
  • quote:

Orjinalden alıntı: haydargul52

sony makinalarla karıştırıp kıyaslamayalım lütfen arkadaslar bu makinayı.çin malı sony dersen tamam ama çok pahalı olan modelleri diyipte güldürme lütfen beni. sony herzaman sonydir. ve pahalı malın kerameti başkadır...
    quote:

ilave olarak sony nin çok pahalı olan 7 megapiksellik bir modeli 72 dpi foto çekerken, Satıştaki Nikon L3 300 dpi çekiyor.

fotograf makinsı denince akla gelen 2 marka war canon ve nikon bu markalar sonyden daha kaliteli makinalar üretirler

• neye dayanarak bu kanıya vardınız onuda söylerseniz? daha açıklayıcı olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: astaf

quote:

sony makinalarla karıştırıp kıyaslamayalım lütfen arkadaslar bu makinayı.çin malı sony dersen tamam ama çok pahalı olan modelleri diyipte güldürme lütfen beni. sony herzaman sonydir. ve pahalı malın kerameti başkadır...
    quote:

fotograf makinsı denince akla gelen 2 marka war canon ve nikon bu markalar sonyden daha kaliteli makinalar üretirler

• pm
  • bu arada öyle mesajlar geliyorki, ağlayasım geliyor cidden

tüm p.m ler cevaplanıyor

• quote:

neye dayanarak bu kanıya vardınız onuda söylerseniz? daha açıklayıcı olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: astaf

quote:

quote:

Nikon ve Canon'un kalitesini tüm dünya biliyor arkadaşım, sen nerdesin uzayda mı...?
    Bu arada istediğin kadar araştır, sende aynı sonuca varacaksın.
    Şimdiye kadar 4 ayrı Nikon + Sony + Canon + Fuji kullandım, ve tereddütsüz söyleyebilirim ki Nikon ve Canon, gerisi yalan...
    Bildiğim kadarıyla Nikon şu an en iyi lensi (Nikor) üretiyor, ve ardından Olympus geliyor.
    Yani kısacası; Lens = Netlik = Kalite...

Edit: Bu arada fiyatta küçük bir indirime git derim sevgili kardeşim, hayırlı satışlar.
    Alan arkadaş kesinlikle pişman olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhcihan -- 11 Haziran 2008; 20:52:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.