Şimdi Ara

NİKON 5100+18-55 VR LENS=1199 TL-Distribitör garantili değilmiş!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0d

1.5 sene önce 1.800TL vermiştim aynı ekipmana

Zarar sayılmaz hatta bu süre zarfında çektiğin güzel fotoğraf ve anıların kardır bile
  • Ürün tükenmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: s0d

1.5 sene önce 1.800TL vermiştim aynı ekipmana

Zarar sayılmaz hatta bu süre zarfında çektiğin güzel fotoğraf ve anıların kardır bile

Hocam zaten bu sene Erasmus ile tüm Avrupa'yı gezdim sadece gezilerimde 22.312 fotoğrafçekmişim bu ekipman ile, dediğin gibi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

alan yokmuuuuu

konuyu açan kişi olarak almazsam olmazdı :) dün gece saat 2.31 de son bir kaç makinadan birini aldım herhalde.. Ürünün distribitör garantili gelme ihtimali bence %51.. kesin diyemiyorum... gelie,açar,bakar,değilse,anında iade ederimm..
  • arkadaşlar zannedersem ürün ithalat olabilir garanti netcell diye biyer... aradığımda öle dediler...
  • Arkadaşlar orada yetkili distribütor ifadesi yok gelecek cihaz paralel ithalat olacak. Şahsi fikrim garanti olayına takılmayın neredeyse 8 yıldır bu piyasanın içindeyim, henüz bir kere bile garantiyle işim olmadı aldığım gövdelerin bir tanesi hariç hep yurt dışı garantisiz ürünlerdi. Kullanıcı hatası dışında bir sıkıntı çıkmaz gerçekten saat gibi aletler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratasl41

arkadaşlar zannedersem ürün ithalat olabilir garanti netcell diye biyer... aradığımda öle dediler...

limangoyu mu aradın?

bu arada tedarik aşamasında idi şu an paketleme aşamasında, bakalım yarın gönderilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratasl41

arkadaşlar zannedersem ürün ithalat olabilir garanti netcell diye biyer... aradığımda öle dediler...

direkt iade ederim... çünkü paralel ithalat olan cihazlarpuanla falan çok daha ucuza geliyordu. Valla eğer paralel ithalat gönderirlerse, baya başlarını ağrıtırım, oraya buraya şikayet yazar dururum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Arkadaşlar orada yetkili distribütor ifadesi yok gelecek cihaz paralel ithalat olacak. Şahsi fikrim garanti olayına takılmayın neredeyse 8 yıldır bu piyasanın içindeyim, henüz bir kere bile garantiyle işim olmadı aldığım gövdelerin bir tanesi hariç hep yurt dışı garantisiz ürünlerdi. Kullanıcı hatası dışında bir sıkıntı çıkmaz gerçekten saat gibi aletler.

sana katılıyorum
  • http://www.n11.com/nikon-d5100-18-55mm-slr-makinesi-karfo-garantilidir-P14299016 Türkiye Yetkili Distribütörü Karfo Karacasulu A.Ş. Garantilidir.
    fiyat 1179 TL ayrıca %11 maxipuan ve 22tl iş bankası indirim kampanyası var...lens vr olup olmadığı belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piayback -- 30 Temmuz 2013; 11:23:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piayback

http://www.n11.com/nikon-d5100-18-55mm-slr-makinesi-karfo-garantilidir-P14299016 Türkiye Yetkili Distribütörü Karfo Karacasulu A.Ş. Garantilidir.
    fiyat 1179 TL ayrıca %11 maxipuan ve 22tl iş bankası indirim kampanyası var...lens vr olup olmadığı belli değil.

"VR lens" ibaresi göremedim.
    Ayrıca yorumlardan biri "VR aldık ama DX" gönderdi diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 30 Temmuz 2013; 11:28:08 >
  • bu seviyedeki aletler konusunda tecrübesi ve bilgisi "0" olan benim için de önerir misiz bu makineyi? sadece düz digital makineler kullandım ve yurt dışı seyahatlerim için böyle bi şey alacağım bu aralar...?
  • Saat 14.01 itibariyel kargoya verilmiş ürün, yarın akşam üzeri kutu açılacak ve bakalım içinden ne çıkacak???
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulyunus

Saat 14.01 itibariyel kargoya verilmiş ürün, yarın akşam üzeri kutu açılacak ve bakalım içinden ne çıkacak???

Beklıozzz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimki de yolda hadi bakalım... ben garanti konusuna pek takılmayacağım, sadece vrli gelsin yeter.. üstüne de güzel bi 50mm prime çaktık mı deymeyin keyfime
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

benimki de yolda hadi bakalım... ben garanti konusuna pek takılmayacağım, sadece vrli gelsin yeter.. üstüne de güzel bi 50mm prime çaktık mı deymeyin keyfime

eğer paralel ithalat gönderirlerse bu sahtekarlık olur.. çünkü ilanın hiç bir yerinde yazmıyor bu. Tamam belki distribitör garantilide yazmıyor ama, en azından ben mesaj atıp teyip aldım, yarın bi gün sorun olmasın diye.. bakalım artık, yarın akşamüstü ya yeni bir dslr makinam olucak yada 3.kez siparişimi iptal etmek zorunda kalıcam..
  • evet ürün az önce geldi arkadaşlar

keleş elektronik garantili, ki daha önce de söylemiştim benim için çok çok birşey ifade etmiyor, makine sorunlu olmasın yeter. ayrıca profesyonel gözüküyorlar umarım işimiz düşmez

18-55 vr kit geldi, kutunun içinden limangonun 3-4 tane bilgilendirme kağıdı çıktı, iade etek isterseniz vs ile ilgili ki çok hoşuma gitti,

ürünü inceleyeceği ve size burdan bilgi veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: 1984

evet ürün az önce geldi arkadaşlar

keleş elektronik garantili, ki daha önce de söylemiştim benim için çok çok birşey ifade etmiyor, makine sorunlu olmasın yeter. ayrıca profesyonel gözüküyorlar umarım işimiz düşmez

18-55 vr kit geldi, kutunun içinden limangonun 3-4 tane bilgilendirme kağıdı çıktı, iade etek isterseniz vs ile ilgili ki çok hoşuma gitti,

ürünü inceleyeceği ve size burdan bilgi veririm

Hayırlı olsun:) Güzel günlerde kullan.
  • Türkiye'de 18-105 li paketi satılmadığı için 6 ay önce Fransa'dan 1350.-TL ye mal olmuştu bana.

DSLR için SD kart düşünen arkadaşlara şunu öneririm;

SANDISK 16 GB TIKLA

Bunun bende 32 gb lık modeli var. UHS-1 hızında olmasına dikkat edin. Artık Class 10 kartların bir esprisi yok. Bu kartın yanında kağnı gibi kalıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.