Şimdi Ara

Nikon 1 V1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Nikon 1 V1 + 10-30mm Lens

Nikon 1 V1

Ürün Nikon Türkiye'nin TEK resmi distribütörü KARFO garantilidir. Sadece denenmek için kutusundan çıkarılmış ve bütün fonksiyonlarının düzgün çalıştığı kontrol edildikten sonra tekrar paketine geri konulmuştur. Dileyen bilgisayardan makinenin shutter sayısına bakarak kontrol edebilir.

Ürün kendi orijinal kutusunda sıfır durumda alıcısını beklemektedir. Nikon 1 V1 ve 10-30mm kit lens'i için istediğim fiyat ise 630 TL'dir.

Not: Takas düşünmüyorum

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mene -- 31 Mayıs 2014; 9:13:49 >

• Hocam öncelikle hayırlı satışlar , ürünler güzel fiyatlar da güzel . Nex3 gövdenin yaklaşık çekim sayısı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

Hocam öncelikle hayırlı satışlar , ürünler güzel fiyatlar da güzel . Nex3 gövdenin yaklaşık çekim sayısı nedir ?

eyvallah hocam, kusura bakma daha yeni gördüm mesajını.

NEX 3'ün çekim sayısını inanki bilmiyorum. bunu okuyacak program sadece windows'ta çalışıyor, bense mac os x kullandığımdan çalıştıramıyorum programı. ama makinenin çekim sayısının ne önemi var ki? çünkü aynasız fotoğraf makinesi bu. benim bildiğim shutter sayısı sadece aynalı fotoğraf makinelerinde önemli.
  • Estağfurullah hocam , sorun yok . .

Tabi hocam dediğiniz doğru , benimkisi biraz kılı kırk yarmakla karışık bir durum sensör ömrü de olduğundan o konuda biraz tereddütlü yaklaşıyorum , fiyat gerçekten çok güzel . imkan olsa sırf tadına bakmak için almayı düşünüyorum
  • Takip
  • Nikon 1 V1 forum dışına satılmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon EF 50mm f/1.8 ve f/1.4
    14 yıl önce açıldı
    Canon EF-S 10-22mm f:3.5-4.5 USM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.