Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nike Winflo 9 Koşu Ayakkabısı Satın Al 27 Mart 2023 00:07 1 1 Nike Winflo 9 Koşu Ayakkabısı Merhaba, ayakkabı İntersport' tan alındı. Kutulu, faturalı orjinal ürün. 1 saatlik bir koşuda denedim fakat ayak yapıma uygun olmadığından ağrı hissettim ve hiç giyemedim. Bundan dolayı satıyorum. Ürün sıfır yenidir. Normalde 43-43,5 giyiyorum fakat bu modelde 44 oldu ayak ölçüsü olarak ona göre düşünün. İstanbul içi elden teslim edebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Sultangazi Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Riverside 700 Trekking 28 Jant Mekanik Disk Fren Şehir Bisikleti (12.000) ALINIK - XBox Gamepad Wireless Adaptör (Kablosuz Bağdaştırıcısı) Xbox 9. Nesil Wireless Oyun Kumandası [SATILDI] Columbia Facet 60 Outdry Kadın - Columbia Trailstorm Waterproof Erkek Outdoor