Şimdi Ara

Nike Shox VC V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ayakkabıdan almayı düşünüyorum PG oynuyorum fundamental'ım sağlam ve hızlanmalarda bana engel olmayacak rahat bir ayakkabı düşünüyordum karşıma Vc çıktı kullananlar veya tavsiyeler +lar -ler herşey hakkında bilgiyi sizlerden bekliyorum.

Fotoları

Nike Shox VC V

Nike Shox VC V

Nike Shox VC V

Nike Shox VC V

• çok kalas ayakkabı sakın alma parana yazık olur!
    zaten pgyim demişin aman han sakın
  • Neden hocam ?

+ kafamda Kobe'nin ilk ayakkabısı ve Air BB Zoom'da var ama Zoom'un görüntüsünü beğenmiyorum..
  • bende guardım!
    zoom bb iyi ayakkabı ben de şuan zoom bb kullanıyorum
  • Tip iyi değil ya tipini beğenmiyorum bu Carter'lar müthiş gözüküyor bana hava tabanı olsun rengi,görüntüsü olsun.
  • answer 11 şahsen giydim uçuruyo ve çok hafif giyen bilir
  • Answer'ıda gördüm bugün turlarken siyah rengi hiç hoşuma gitmedi diğerleride eh yani ama bu VC'ye harbi bittim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nike Air Force 1 '07
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siyah rengi guzel bizim takimda bikac cocuk giyiyordu..
  • eVet siyahı beğendim bende o arkadaşların ne diyor ayakkabıyla ilgili + hangi takım ve bu arkadaşların kaç numara oynuyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Wade

eVet siyahı beğendim bende o arkadaşların ne diyor ayakkabıyla ilgili + hangi takım ve bu arkadaşların kaç numara oynuyor ?

Ilk ciktiginda almislardi dogru hatirliyorsam.. Bi sikayetleri oldugunu sanmiyorum. Ben de denemistim cok guzel bir ayakkabi, ozellikle siyah rengi.
  • mavi olanını almıştım ben. güzel ayakkabı.

ama şu an yeni başka bir ayakkabı aldım. ondan daha memnunum açıkçası...

nike shox optimal flight
    http://www.gameday-sports.de/nike-shox-optimal-blackred-p-5712.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 16 Mart 2008; 12:16:52 >
  • O ayakkabıyıda gördüm evet ama kırmızı renk ağırlıklısını gördüm ayrıca Carter'ınkilere benziyor ikiside Shox zaten.Ayrıca daha memnunum derken + - olarak belirtirsen sevinirim ayrıca benim için bilek olayıda çok önemli.
  • O diger arkadasin verdigi Carter V'ten daha guzel bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Wade

O ayakkabıyıda gördüm evet ama kırmızı renk ağırlıklısını gördüm ayrıca Carter'ınkilere benziyor ikiside Shox zaten.Ayrıca daha memnunum derken + - olarak belirtirsen sevinirim ayrıca benim için bilek olayıda çok önemli.

VC V giyerken ilk 2-3 günde alışmakta zorluk çektim biraz. arkası çok sert gibi geldi bana. sonradan düzeldi ya da alıştım tam bilmiyorum.

diğerinin inan hiçbir - yönü yok. hatta fazlası var. içindeki bağcıkları bağlamasan bile oturuyor ayakkabı ayağına, ben çıkarmayı bile düşündüm bir ara onları.
  • O Nike Shox Optimal cok guzel ayakkabi ya, Taksim'deki Nike magazasinda denemistim.. Ayakkabi burundan, bilege kadar kavriyor ayagini. Arkadasin da dedigi gibi bantlari cirtladigin zaman iplere gerek kalmiyor.. Kalibi da gayet rahat, tarakli ayaklari olan arkadaslar bile rahatca giyebilir. Fiyati 220 civariydi sanirim, ucuzlarsa almayi dusunuyorum..
  • Eskişehirde 160 YTL'ye inmişti ama sezonu geçtiği için yollamışlar geri Nike'a
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__
    Fiyati 220 civariydi sanirim, ucuzlarsa almayi dusunuyorum..

evet 220'yi tam. nakit ödediğim için 170'e aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: air_jersey15

quote:

50 Lira indirim mi yaptilar?
  • quote:

quote:

quote:

evet. kredi kartıyla alsaydım 220'den taksite böleceklerdi. peşin alınca 170'e aldım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet. kredi kartıyla alsaydım 220'den taksite böleceklerdi. peşin alınca 170'e aldım.

Dostum supermis, nerden aldin?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.