Şimdi Ara

Nike Rongbuk Gtx 365765 001 GORE-TEX Sıfır 42.5numara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nike Rongbuk Gtx 365765 001 modeli GORE-TEX ürünü geçen sene Adana Çetinkaya mağazasından satın almıştım kutusunda duruyordu hiç kullanmadım normalde Nike markada 42.5 numara giyiyorum şimdi giyinmeye karar verdim ve evin içinde denediğimde baş parmağımın ayakkabının ucuna temas ettiğini farkettim uzun süreli kullanımlarda sorun çıkartabileceğini düşünerekten satmaya karar verdim. Bulabilirsem aynı ürünün 43-43.5 numarasını satın alacağım. Gerçektende çok beğenerek satın aldığım bir üründü özelliklede Deichmann ve Boynerden indirimle 60-70TLye satın aldığımız Nike ayakkabılara bakınca marka aynı olsa bile ürün kalitesinin çok farkı olduğunu gördükten sonra fiyatını fazlasıyla hak eden bir ürün olduğunu düşünüyorum.

İstediğim fiyat 110TL Adana içi görüşüp denenerek elden satış ilk tercihim isteyene Gittigidiyordan yada güven sorunu yaşamayacak arkadaşlara önce ödeme sonra kargo şeklinde işlemde yapabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx1018 -- 1 Ekim 2013; 2:13:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cidden çok rahat ve çok güzel bir ürün Numara uyuşmadı yoksa kaçırılmıcak fiyat :) iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jenk

Cidden çok rahat ve çok güzel bir ürün Numara uyuşmadı yoksa kaçırılmıcak fiyat :) iyi satışlar.

aynen öyle hocam enazından yarım numara büyük olsa bende kesinlikle satmazdım 42.5 giyiyorum diye geçen sene direk alıp kenara koymuştum şimdi bir hevesle giyineyim dedim hayal kırıklığına uğradım hazır kışta geliyor bu fiyata 43-43.5 numara bulsam ciddi ciddi hemen alırım teşekkürler.

• selamlar ben ürünü almak isterim, telefonlaşalım,
  • ürün forumdan bir arkadaşa satıldı hocam maalesef geç kaldınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.