Şimdi Ara

Nike Mercurial Veloce FG yarı prof krampon satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • faturası duruyor. ürünü alalı 9 gün oldu. 1 kere giydim. bende hata ki 42,5 numarasını almışım. aslında almam gereken 43'tü. 225 tl etiket fiyatına aldım mağazadan. aslında amatör al dedi herkes ama yarı prof daha havalıydı karbon tabanlı falan. ama bildiğin kazık yedim adamlar ürünü 1 kere giydim diye değiştirmiyor.. ürünün 0 dan farkı yok. halısaha, suniçim ve gerçek çim sahalarda oynanabilir. zaten günümüz halısahaları bile suni çime dönmeye başladı artık. şöyle bi bastığınızda ayakkabının tabanı biraz dibe çöküyor. çok kullanışlık ayakkabı ama küçük olduğu için arkadan vurdu maçta. belki yeni aldığım için ayağım alışmadı ama ben işi şansa bırakmak istemiyorum. çok giyip yıpratmadan ayakkabıyı satmak istiyorum. daha 1 kere giydim. 0'dan farkı yok. fotoğraflardan anlayacaksınız zaten.

alıcı olacak arkadaşlar tavsiyem benimle aynı duruma düşmesinler. gidin bi mağazada nike mercurial veloce fg kramponunu denesinler ayaklarına. eğer 42,5'un size iyi olduğunu düşünüyorsanız bana ulaşın buradan satış işlemlerini gerçekleştirelim.

bu arada orjinal kutu falan duruyor fotoğrafını çekemedim. biraz zor telefondan pc'ye atmak unutmuşum. ama ciddi düşünen arkadaşlar isterse faturayı'da kutuyu'da gösteririm özelden.

fiyat: 160 tl

ayakkabının içi halen ilk alındığındaki gibi kokmaktadır :) zaten aynı yerden aldığım nike park 4 uzun çorabı ile birlikte giydim. öyle ayak kokusu yok yani. ürünü aldığınızda sıfırdan farksız olduğunu göreceksiniz. normalde bende sevmem 2.el ayakkabı almayı. çünkü derim ki adam kaç kere giymiş mantar mı var ayağında koku mu var tereddüte düşerim. ben bu ayakkabıyı yeni çorapla temiz ayakla 1 kere giydim. yalanım yok yemin ederim.

http://j1311.hizliresim.com/1h/p/urg30.jpg

http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urg39.jpg

http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urg3b.jpg

not: ayağınız taraklı ise bu ayakkabıyı almadan önce 2 kere düşünün. gidin mağazada önce deneyin. ayakkabı numarası tekrar ediyorum 42,5'tur. ben normalde 41 numara giyiyorum standart bi ayak numarası benimki. ama nike'ın kalıpları dar olduğundan 42,5 aldım. yani 42,5 diye size büyük olacağını düşünmeyin. 40-41 numara normal ayakkabı giyenlere bu ayakkabı olur. dediğim gibi nike adidas mağazasından deneyin bunu sonra zaten ayağınıza nasıl olur anlarsınız.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillacan5 -- 21 Kasım 2013; 14:02:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• konu günceldir arkadaşlar. bu fiyattan aşağı kesinlikle düşemem. 1 kerede giymiş olsam kramponda çizik bile olmasa da 2.el kategorisine girdiği için elimden geldiğince düşük tutmaya çalıştım fiyatı zaten.

• upupupupuppuup

• konu günceldir. 15 gün içinde satamazsam satmaktan vazgeçeceğim. satana kadarda giymeyeceğim ayakkabıyı kutusunda duruyor.

• upupupupupup

• ccc up ccc
  • faturası elimde. 1 haftalık ayakkabı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • updullah avcı
  • ccc up ccc
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupmania

pempe olmasaydı alırdım

valla renk olayını fazla takmadığımdan aldım bende zaten. sahada daha şık duruyor hatta bu dikkat çekici. cristiano ronaldo'da giydi bunu uzun bi süre. halen giyen profesyonel futbolcu sayısı gayet çok. bu renk süper ligde neredeyse her zenci kardeşimizin ayağında.

• http://community.lovellsoccer.co.uk/admin/wp-content/uploads/2013/01/ronaldo.jpg

tabi bize onun kadar yakışır mı bilemem. bana yakışmıştı ama ayağımı sıktı

• son 10 gün. satamazsam kullanıcam.

• son 3 gün satamazsam kendim giyip ilanı kaldıracağım.

• son 2 gün satamazsam kendim giyip ilanı kaldıracağım.

• yarın son gün. fiyat konusunda az da olsa indirim yapabilirim. ama 100 120 tl gibi komik tekliflere bakmıyorum.

• Hocam son gün bitti sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.