Şimdi Ara

Nike Halı Saha Ayakkabı Tavsiyesi İstiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Nike mercurial aldım krampon benimkisi 109 liraya aldım.

Futbol oynamaktan falan pek anlamam arkadaşlarla halısaha maçı yapıyoruz daha bir kere giyebildim vuruşlarım zaten pek iyi değil ama tazı gibi koşan bir arkadaşım vardı karşı takımda onunla eşit gidiyorduk koşarken herkez hızımın arttığını farketti yani.
  • Ayakkabının hızı vs. etkilediğini düşünmüyorum nedense. Ama Mercurial iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizH

Ayakkabının hızı vs. etkilediğini düşünmüyorum nedense. Ama Mercurial iyidir

Yer tutuşunu etkileyip sürtünmeyi arttırdığı için ayakkabı ile çok daha az farkla daha hızlı koşabilirsin..

Halı sahada çorapla koş.Birde ayakkabı giy.Baya fark ediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizH

Ayakkabının hızı vs. etkilediğini düşünmüyorum nedense. Ama Mercurial iyidir

Yalan mı söylüyorum bunun farkına bir tek ben değil arkadaşlarımda vardı.6-6 maç yaptık içlerinde en kötü ben oynarım o yüzden krampon'um yoktu.Heves ettim oynarım artık diye aldım ve kimse inanamadı hızıma önceden superstarlarla oynuyordum.
  • Mercurial herkesin ayağında var ya.Daha değişik bişeyler önerebilicek olan
  • Nasıl etkisi yok düzgün bir kramponla oyna gör etkisini.Mercurial öneririm bana göre en rahatı o şuan tam kavrıyor ayağını ayrıca hafif.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Nike Halı Saha Ayakkabı Tavsiyesi İstiyorum!
    önlerinde desteği olduğu için topa vururken fln ayağın acımaz ayrıca daha dayanıklıdır diğerlerine göre
  • adidas f50
  • ctr 360 tiempo veya bulursan r10 çok sağlam ayakkabıdır mercurial pek tavsiye etmem doğrudur hızlandırır ama vuruşlarda ölü gibidir ayrıca çabuk açılır genelde öle tip ayakkabılar tiempo en sağlam kullandığım yakkabıydı betonda oynardık 3 senede fln anca yırttımn aykkabıyı
  • adidas f30 öneririm. ayakkabı dünyasında 100 tl civarında. beyazıda var

http://www.ayakkabidunyasi.com.tr/sales/urundetay.asp?kategori=2&urunkodu=2008G03669
  • Nike mercurial steam v tf modelini öneririm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.