Şimdi Ara

Nike court borough 109 tl ve 1 kaç ayakkabı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
5.680
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • Bi buzdolabı geliyor şimdi.

sorgulamayı sorgulayan bir kaozof !!

Nothing is taboo.
  • urun.n11.com
    Trekking & Hiking Ayakkabı Modelleri & Fiyatları - n11.com
    https://urun.n11.com/trekking-ve-hiking/merrell-erkek-outdoor-bot-capra-bolt-gore-tex-j35719-P217942436

Nothing is taboo.

• ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    transformers bumblebee'nin fiyatı neydi acaba ?

Nothing is taboo.
  • ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    ne zamandır yeğene arıyordum, fiyatı çok çok iyiymiş, kaçırdığıma fena üzüldüm.
    I7 9700K | Strix Z390-F | Strix 2080 OC | NH-D15 | Vengeance LPX | Mobiuz EX2710Q | 970 EVO+ | Hydro G-PRO 850 | NZXT H5-F
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

11.11 de Aliexpress teki OneMix ayakkabıları takip edin bu ayakkabılara rahmet okutur görüntü ve kalitesiyle. 1,5 senedir her gün spor salonunda giydiğim onemix ayakkabıda en ufak yıpranma olmadı daha ve inanılmaz rahat. Çok güzel kupon ve indirimler var 11.11 de

https://onemix.tr.aliexpress.com/store/1925755?spm=a2g10.10010108.100005.2.91ae185flde06X
    Ayakkabı yasak değil mi hocam? Gümrükte sıkıntı çıkmıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: vs77

Ayakkabılar güzel duruyor kargo süreside iyi. nike ve adidasa göre kalıpları nasıl hocam ?
    Ayak boyu referansı var açıklamasında topuktan başparmağa kadar ölçüp ona göre alın problem çıkmıyor. Adidasla aynı genelde

Orijinalden alıntı: sarkat

Ayakkabı yasak değil mi hocam? Gümrükte sıkıntı çıkmıyor mu

Alıntıları Göster
    7-8 çift getirdim henüz problem çıkmadı. Yorumlarda Türkleri görebilirsiniz zaten

• instreet de dün nike ayakkabı aldım çek vs ile uygun fiyata. iptal ettiler bir gün sonra 5-6 numara var dı satıştan kaldırdılar ayrıca. göndermeme sebepleri defoluymuş , gönderin sorun değil dedim, hayır olmaz dediler. Gıcığına, hekem heyetine verdim gitti :))
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.