Şimdi Ara

Nihat Özdemir ve 58. madde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilmediğimden soruyorum, Nihat Özdemir daha önce 58. madde değişmeli diye bir açıklama yaptı mı? ama bana video veya sesli basın açıklması lazım, yani kıytırık bir gazetecinin Nihat Özdemir böyle dedi veya demiş gibi haberi değil.. veya basında bu açıklamayı yaparken dinleyen izleyen oldu mu?

    Daha dün Nihat Özdemir'in basın açıklmasını canlı dinledim ve dedi ki daha önce söylemediğim şeyleri söylemişim gibi haber yaptılar ve bazı sözlerimde çarpıtıldı dedi, bunları bilinçli olarak yapıyorlar dedi.. ve daha sonra kesinlikle 58. maddenin virgülünü dahi biz FB olarak değişmesini istemiyoruz dedi...

    ancak Yıldırım Demirörenin böyle bir açıklamasını dinledim canlı olarak, aynen şunları dedi 58. madde düzenlenmeli yani şike yapan ve şikeye teşebbüs eden veya teşvik veren aynı tutulmamalı küme düşme sadece şike yapana olmalı dedi..
    mesela ben bu haberi Y.Demirönerin ağzından canlı olarak dinledim, aynen bu şekilde Nihat Özdemirinde açıklmasını yakalayan oldu mu yani bu adam gerçekten u dönüşü yaptı mı?







  • Nihat Özdemir dün söyle dedi;
    Biz hiçbir zaman Kulupler Birligi toplantılarında yaşananları dışarı aktarmadık. Ama bizim söylediklerimiz dışarı çarpıtılarak aktarıldı dedi.
    Ayrıca önceden değişsin dediyse bile şu an doğru yolu buldu. Bir kulüpte yetkili kişi başkandır. Başkanın tavrı başından beri net. Nihat Özdemir üzerinden prim yapmaya çalışanlar önce ne diyor nihat özdemir diyordu, şimdi eskiden böyle demişti diyorlar. Kendilerine hiç sormuyorlar bizim yöneticiler hala öyle diyor diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.