FENERBAHÇE BŞK VEKİLİ ÖZDEMİR: 58. MADDE UYGULANSIN-KİMSUÇLU İSE CEZA ALSIN- PUANIMIZ SİLİNEMEZ VE SAVUNMAMIZ VERİLSİN .
Nihat Özdemir: "Fenerbahçe için alınacak hiçbir kararı kabul etmiyoruz. Çünkü suçsuz olduğumuza inanıyoruz ve biliyoruz
federasyon mu çok garip,klüpler mi blöf yapıyo..çok ilginç
Ali Koç: İçerde neysek dışardada oyuz. 58.maddeninin değiştirilmesi taraftarı değiliz.26 ocakta yapılacak genel kurul boşunadır. Böyle birşeye gerek yok 58. madde aynen uygulanmalıdır. Biz zaten sene başında tedbir olarak düşürülmeyi göze almıştık ama federasyon kabül etmedi. Genel kurulda 58.madde için olumsuz düşünüyoruz. katılıp katılmayacağımız henüz belli değil.
Kusura bakmayın ama bunların hepsi aldatmaca şeyler.Kim ne derse desin aynı durumda kendi takımımda olsa şuan Nihat Özdemir'in yaptığı gibi yapardı ve taraftarlar her zaman olduğu gibi uyutulurdu.En kötü tarafıda arkip taraftarların artık birbirne daha düşmanca yaklaşımı olacak.Çok kötü günler bizi bekliyor.
Madem FB taraftarı istemiyoruz diyor, koyun tepkinizi ortaya
Yahu bangır bangır diyorlar işte İSTEMİYORUZ diye beyni küçük mü bunların anlamıyorlar mı !!!!! Kardeşim AS baskan çıkıp başkan çıkıp Televizyonların karşınsına geçip İSTEMİYORUZ diyor. Yani Fener istiyor diyen Hakkaten Hem KÖR , Hem SAGIR hemde Dili pabuç kadardır .
Daha ne yapalım?
Yarın stadda bir pankart olması muhtemel
sizde bunu yediniz yani?
kaldırılsın diye ağlayan nihat özdemir mi bu??
böyle olacağı zaten belliydi , fener yöneticileri de masum ayağına yatıyor.biz istemedik diyecekler ileride güyaa yersen...
1 ay önce ünal aysal'a "küme düşmenin kalkmasına destek olun, ileride sizin de ihtiyacınız olabilir" diyen de nihat özdemir değil miydi?
herhalde avrupa'dan men edilme pek işine gelmedi, yoksa küme düşme kaldırıldığı için mutlu olması gerekir.
Kusura bakmayın ama bu olaylar patlak verdiğinde Resmi sitenizin girişinden tehditvari açıklamalarınızıda biliyoruz.Hani şu biz düşersek şöyle olur böyle olur yazılarınıda.Onun için hangi kulüp olursa olsun diyorum aynı şeyleri yapardı diyorum ama siz anlamak istemiyorsunuz.
hiç bir şey bilmiyorsunuz. sadece kendi kafalarınızda düşünceler üretip onlara inannıyor ve karşıdakinin de inanmasını istiyorsunuz.
küme düşürsünler bizi.............
quote:
Orijinalden alıntı: reLo
Kusura bakmayın ama bu olaylar patlak verdiğinde Resmi sitenizin girişinden tehditvari açıklamalarınızıda biliyoruz.Hani şu biz düşersek şöyle olur böyle olur yazılarınıda.Onun için hangi kulüp olursa olsun diyorum aynı şeyleri yapardı diyorum ama siz anlamak istemiyorsunuz.
Daha ne yapalım?
Yarın stadda bir pankart olması muhtemel
Pankart olur, tezahurat olur, miting olur bir şekilde klüplerin gerçek sahiplerinin onları karşılıksız seven taraftar olduğunun bildirilmesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf
quote:
Yav suçsuz olsak bile düşürsünlerde şu gs'liler bir, iki yıl bayram etsin. Gına geldi bu adamların sağır duymaz uydurur tarzı yorumlarını görmekten! FB korkuları son 10 yılda iliklerine kadar işlemiş yahu! Ne başkanın söylediğine inanırlar, ne yöneticilerin, ne taraftarın, ne futbolcunun, ne tff'nin!!! Biraz rahat verin artık, sekiz takımın ismi geçiyor deniyor; bu kadar Türk furbolunu düşünüyorsanız ağzınızdan sadece FB çıkmaz, bu kadar iki yüzlü olmanın bir manası yok.
Chuckly anakonuya yazdığını keşke başlığa yazaydın; gsliler daha net görürdü.........
quote:
Orijinalden alıntı: reelnumber
quote:
Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf
quote:
Yav suçsuz olsak bile düşürsünlerde şu gs'liler bir, iki yıl bayram etsin. Gına geldi bu adamların sağır duymaz uydurur tarzı yorumlarını görmekten! FB korkuları son 10 yılda iliklerine kadar işlemiş yahu! Ne başkanın söylediğine inanırlar, ne yöneticilerin, ne taraftarın, ne futbolcunun, ne tff'nin!!! Biraz rahat verin artık, sekiz takımın ismi geçiyor deniyor; bu kadar Türk furbolunu düşünüyorsanız ağzınızdan sadece FB çıkmaz, bu kadar iki yüzlü olmanın bir manası yok.
Kusura bakma ama hiçbirşeye inanan biri değilim.MAA zaten durmadan farklı birşey diyor.Bunu 3 Temmuz'dan beri görüyoruz.Tekrar tekrar irdelemeye gerek yok.Ayrıca Nihat Özdemir'inde küme düşme olmasın demeçlerini klüplerden bunun doğrulandığınıda biliyoruz.Onun için martaval okumaya gerek yok.
Tekrar tekrar diyorum.Bu durumu GALATASARAY (büyük yazdımki belli olsun) yapsaydı bizim yöneticilerde belki aynı yöntem olmaz ama benzer yollardan kulübün menfaatleri için hareket ederdi bizleride uyuturlardı diyorum.Ama hala anlamamakta diretiyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Plasebolca
Chuckly anakonuya yazdığını keşke başlığa yazaydın; gsliler daha net görürdü.........