Şimdi Ara

Nihat Kahveci & Ümit Karan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ümit nihatın b.ku olamaz sacmalamayalım arkadaslar...

arada yüzlerce fark var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagopa001

ümit nihatın b.ku olamaz sacmalamayalım arkadaslar...

arada yüzlerce fark var...

ümit bi tarafını kaldıramıyo ki çok ağır oynuo zaten tek forvet oynatıoz ümit iş yapamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Unidad Popular

Fatih terim yıldırayıda almadı Yıldırayı Almıyor Ümit K. almıyor gidiyor Mevlütü alıyor.

Yıldıray aklı karışık oynuyor.Ü. Karan'a birşey diyemem ama Hakan Şükür daha iyi en azından hava toplarında sorun yaşamayız. F.T. Yıldıray yerine Mevlüt. Hakan Ş. yerine Semih Ş.. Ümit Karanın yerine Nihat. Bide Nihat frikikde ustalık yapıyor. Tam bir kaptan gibi davranıyor. Bide Mevlüt yardımda oynuyor, top yapıyor, Arda-Mevlüt-Kazım çok iyi işler yapabilicek üçlü

• Nihat Real Sociedad'da oynadığı sırada takımını 2. liğe taşımış ve gol krallığı için yarışmıştır.Villereal'e gittiğinde yine takımını ikinci yapmış ve takımda en çok golü nihat atmıştır.İspanya'da ikinci olmak Türkiye'de birinci olmaktan kat kat zordur.
    Şimdi Nihatı dünya biliyor Ümit'i kimler biliyor.
    Ekleme :
    Madem iyi oyuncu Ümit takımında oynasın bu sene şampiyonlar ligini kazandırsın ben bu sözlerimi güzelce yiyeyim. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyinTutulması -- 21 Haziran 2008; 14:47:00 >
  • nihatın nekadar iyi(!) bi futbolcu oldugunu şampiyonada gördük kaleci hatasıyla atılmış bir gol ve az kalsın direkten dondureceği kaleciyle karsı karsıya bir pozisyonu..dandik kornerleri,ve olmayan şutlarıda cabası..

ümit karan kadar güçlü,hırslı,hem hava topunda hem yerde cok yetenekli bi forvet türkiyede yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

nihatın nekadar iyi(!) bi futbolcu oldugunu şampiyonada gördük kaleci hatasıyla atılmış bir gol ve az kalsın direkten dondureceği kaleciyle karsı karsıya bir pozisyonu..dandik kornerleri,ve olmayan şutlarıda cabası..

ümit karan kadar güçlü,hırslı,hem hava topunda hem yerde cok yetenekli bi forvet türkiyede yok..

aynen katılıyorum 2 golude bedavadan attı gibi birşey,ümit karan topu alıp gol atıyor...
  • ümit karan çok müthiş şov yapardı.Oyun tarzımız Ümit'e çok uygun.Yanına da semihi koycan.Cillop gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZamansizKar

quote:

nihatın nekadar iyi(!) bi futbolcu oldugunu şampiyonada gördük kaleci hatasıyla atılmış bir gol ve az kalsın direkten dondureceği kaleciyle karsı karsıya bir pozisyonu..dandik kornerleri,ve olmayan şutlarıda cabası..

aynen katılıyorum 2 golude bedavadan attı gibi birşey,ümit karan topu alıp gol atıyor...

insaf ya ispanyada adamlar 6 yıldır hayrına mı oynatıyo bu adamı adam gol krallığında son anda 2. oldu ispanya nın iyi takımlarından villareal e transfer oldu ağır bir sakatlık geçirdi ama takımı elinde tuttu siz hala Nihat ı tartışıyorsunuz yazık valla semih e açtığı ortayı da mı görmediniz ya adam yerinde oynatılmamasına rağmen bu kadar iş yaptı... bu kadar taraflı bu kadar futboldan habersiz olamazsınız

• Nihat'la Ümit Karan'ı mı kıyaslıyosun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_961

quote:

quote:

insaf ya ispanyada adamlar 6 yıldır hayrına mı oynatıyo bu adamı adam gol krallığında son anda 2. oldu ispanya nın iyi takımlarından villareal e transfer oldu ağır bir sakatlık geçirdi ama takımı elinde tuttu siz hala Nihat ı tartışıyorsunuz yazık valla semih e açtığı ortayı da mı görmediniz ya adam yerinde oynatılmamasına rağmen bu kadar iş yaptı... bu kadar taraflı bu kadar futboldan habersiz olamazsınız

villarealde iyi oynaması euro 2008de de iyi oynadıgını gostermiyor işte..bana şampiyonada naptıgını anlatırmısn dostum

• arkadaşlar ümit karana hayranm bir galatasaraylı olarak ama ümit ile nihat aynı kulvarda sayılmaz.
    nihat forvet arkasında oynarsa en büyük verimi sağlar,
    kovaçeviç-nihat ikilisi ümit-nihat şeklinde olsaydı tutulmazdık bile
  • Nihat İspanya'da gerçekten çok iyi.

Ama milli takım performansı Çek maçının son dakikaları hariç bence berbattı.(Oyunculuğuna diyeceğim yok. Zaten tartışılmaz.) Liglerindeki oyunu buraya yansıtamıyorlar. Yani milli takımda iyi değil.

Türkiye bu maçlarda forvet sıkıntısı çekti. Ümit Karan, Nihat'ın önünde oynasaydı daha iyi olabilirdi. Nihat da böylece daha verimli olabilirdi.

Ümit Karan'a hem GS hem de milli takım gereken fırsatları vermedi. Türkiye çok faydalı olabilecek bir oyuncuyu harcadı bence.

Fatih Terim'in Sabri, Tuncay ve Emrelere gösterdiği toleransı Ümit Karan'a da göstermesini beklerdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Akıncı -- 21 Haziran 2008; 15:34:52 >
  • fatih terim galatasaraydayken bile tahammül edemedi ümite, hakan belasını sardı başımıza.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mert_961

quote:

quote:

villarealde iyi oynaması euro 2008de de iyi oynadıgını gostermiyor işte..bana şampiyonada naptıgını anlatırmısn dostum

ilk mesaja bakarsan ümit karan nihat tan daha iyi oynuyor denmiş adamın değerlendirmesi euro08 için değil genel ayrıca nihat ı tek forvet oynatırsan adam tabi ki formdan düşer ayrıca çek cumhuriyetine attığı golü nasıl küçümsedin onu da anlamadım herkes o goldeki vuruşunu takdir etti Semih in isviçreye attığı golün de ortasını o açtı ... Nihat ın iyi oyuncu olmadığını iddia ediyorsun şoktayım şuan

• nihat iyi değil demiyorum ümit nihattan daha iyi dedim
  • Ümit Nihat'tan daha iyi diyen insanın futbol bilgisinden şüphe ederim.Ümitt gitsin ispnaya gibi bir lige de o golleri atsın o ligde dünya yıldızları ile oynuyor adam vestel manisaspor gibi küme düşen takımlar ile değil.
  • Ya maçı izlerken uleyn Nihat napıyorsun diyorum fakat o sırada yorumcu Ömer Üründül birt şey söyledi ''Nihat 'ın yanında oynuyacak adam yok dedi '' .Hak vermemek elde değil be insaf.Bir şey hakkında yorum yaparken biraz araştırın Nihat şuan İspanya 'da La Liga 'yı 2. bitirmiş Villa Real takımında oynuyor.Ve takımda Gol Kralı.

Be futboldan anlayan insan o takımda gol kralı olup burda iş yapamamasını neye bağlıyorsun.Çok iyi anlıyormuş peh .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C£nq -- 21 Haziran 2008; 17:16:44 >
  • Ümit Nihat'tan iyimiş Biri İspanyada gol krallığına oynayan ve İspanyada toplam 100 gole ulaşmaya yaklaşmış oyuncu. Türkiyede 100 gol atsan kral yapıyorlar seni adam İspanyada 100 gole gidiyor.
  • Nihat Ümit'ten daha iyidir fakat Ümit Karan kesinlikle kadroda olmalıydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

quote:

Orjinalden alıntı: _PerenaL

Güvendiği adamlara şans veriyor....
    Bu arada ümit karan kesinlikle nihattan iyi futbolcu değildir

Arkadaşım Alınma Ama Bence Sen Futbol'dan Anlamıyorsun Ümit Karan Bence Türkiyenin En İyi Oyuncusu Ümit Karan Da Hırs Var Ümit Karanda Teknik Ümit Karanda Ne Ararsan Hepsini Bulabilirsin

Uza!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.