Şimdi Ara

Nihat Genç : İmamoğlu projesi muhalefetin Türkiye’ye bir eşek şakası mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Şeytan tüyü değil bir teze anti tez çıkıyor tabi duruşta önemli ülkede kimse ona bna sataşarak aslen başa çıkamaz hep ılımlı bir hava olur ama son seçimlerde bakılırsa rte hep içinde ne varsa döktü yani olası bir sonucu dahada alevlendirerek negatif şekilde gördü.Ha durumun vahametinide açıkçası biliyordu normalde şen şakrak balkon konuşması yapardı her türlü kzanırız icabı ama durumun özeti belli idi akp bir seçimlerde iş yapıyordu oda fetö ile bağlantılı taban kesimi şutlanınca patlak verdi sadece biatçı yiyici kişileri doldurdu bünyesinde içinde az buçuk iş yapan kim varsada gitti düzgün aday bile çıkaramadı yav.

    Bu zaten partinin bittiğinin resmi idi.İmamoğlu tıpkı Rte gibi geldi tek benzerlikleri bu yani iyi zamanda imamoğlu aday olsa emin olun seçilemezdi durumun kötülüğü iç çekilmezliği sonucu 2002de nasıl halkın bir bölümü akp ye şans verdi ise imamoğlunada istanbuda şans verildi o kadar.Değerlendirmek kendi bileceği iş.Değerlendiride başarılı olursa başkan olur cumhurbaşkanı olur herşey kendi elinde patlak verirse rezil olur.Gerçi siyasette yemediği nane kalmayıpta rezil olmayanda varda neyse.

    Alıntıları Göster
    İkinci parağrafa katılıyorum. Yanlız Erdoğan seçilmeden önce, yani belediye başkanı olmadan önce, tanınıyordu ve etkin kişiydi. Yani aynımı düşünüyoruz bilmiyorum ama İmamoğlu yerine başka aday koysaydı Chp, ben aşağı yukarı buna yakın oy alırdı diye tahmin ediyorum sizin dediğiniz sebepten dolayı. Yani burda bana kalırsa İmamoğlunun "başarılı" belediye geçmişi yerine, mevcut durumda aldığı rüzgarla seçildi.
    Birdaha söylüyorum, umarım İstanbul için iyi şeyler yapar.
    Ancak duruşunda, konuşmalarında liderlik ruhu falan göremiyorum ve ayrıca böyle amacı olduğunuda zannetmiyorum. Kendisinde böyle potansiyel olmadığınında gayet farkında bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 31 Ekim 2019; 23:6:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • imamoğlu tam aradıkları adam kemal abi izin verirse sol+ hdp oyları + sağ kesimden tırtık ile %30 hayal değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kril

    Ne yapmasını bekliyor, anlamadım.
    Kardeşlerim, bu cinlikler bu hinliklerden Türkiye’ye cumhurbaşkanı adayı çıkmaz, şu soruyu sorun, cumhurbaşkanlığı seçimine iki-üç yıl var, numarayı oyunu performansı bırakın, yorulmadınız mı, bu eşek şakası gibi adamları geçin, oyuna dalgaya vaktimiz yok. Sahici gerçek bir aday bulup Türkiye’nin önüne sorumlu dürüst ve harbi insanlar olarak çıkalım, ülkemizin üç-beş yılını daha hınzır(!) şakalara kurban etmeyelim

    yani şaka gibi Ekmeleddin'i sonra halkı secim akşamı öylece bırakıp adam kazandı diyen şaka gibi İnce yi aday gösterdiniz yeter artık bir şaka kaldıracak durumumuz yok İmamoğlu yla projelerle performansla olmaz yeter artık iktidarı kazandırdıklarınız adam gibi adam çıkarmazsanız değişen bir şey olmayacak diyor muhalefete





  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.