Şimdi Ara

Nihat Doğan ile İzzet Yıldızhan’ın hayat kadınları ile alemi karakolda bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nihat Doğan ile İzzet Yıldızhan’ın hayat kadınları ile alemi karakolda bitti

Nihat Doğan ile İzzet Yıldızhan’ın hayat kadınları ile alemi karakolda bitti

AKP’ li Bakan Zafer Çağlayan’ın oğlunun düğün törenine katıldıktan sonra, Ankara’daki Sheraton Otel’e giden Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan “fuhuş yapmak suçlaması”yla gözaltına alındı.

Nihat Doğan ile İzzet Yıldızhan’ın 4 kadınla yaptıkları alem karakolda bitti. Çünkü kadınlar teknik takipdeydi. Geceyi nezarethanede geçiren Nihat Doğan ile İzzet Yıldızhan olayın duyulmaması için büyük çaba sarf etti. Olay duyulunca da yalanladılar.

Ankara’daki alem gecesi olaylı biten Nihat Doğan ile İzzet Yıldızhan “Birileri bizi yıpratmaya çalışıyor” dedi.

“NİHAT DOĞAN OLAY BENİMLE ALAKALI DEĞİL”

İzzet Yıldızhan’ın otel odasına çağırdığı kızları darp ettiği de iddia edildi. Kızlar “Paramızı istedik, vermedi” dediler. Geceyi nezarette geçiren iki ünlü türkücü Ankara Emniyeti’nde sorgulandı. Nihat Doğan, İstanbul’daki menajeriyle yaptığı telefon görüşmesinde İzzet Yıldızhan’ın kendisini yaktığını, yaşanan olaylarla hiçbir ilgisi bulunmadığını belirtti. Nihat Doğan, “Ben İzzet’in odasına gittim. Kadınlar oradaydı kendi odama geçtim. Konu benimle ilgili değil” dedi.

Kadınların şikâyeti üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri otele geldi. Polis tarafından gözaltına alınan sanatçıların halen Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde ifadelerinin alındığı öğrenildi.

http://www.haberhakki.com/genel/nihat-dogan-ile-izzet-yildizhanin-hayat-kadinlari-ile-alemi-karakolda-bitti.html

nerde vukaat varsa ordan nihat çıkıyor ohh yeaahh nihatt adamımsın

• soğuk mu oralar?
  • Ehuhuhueuhueuhe
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

soğuk mu oralar?

bayağı ısınmış 4 tane ısıtıcı varmış odalarında,millet 1 tane yakamıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.