Şimdi Ara

NİHAT BENGİSU ya kıl dönmesi ameliyatı olan varmı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
28.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aksine çok memnun kaldım.İlk ameliyatımı başka yerde yaptırmıştım.anal apse tekrar nüksetti.gittiğim doktorlar anlamadı.
    hayır yok sana öyle geliyor,küçük bir çatlak olmuş,o dur dedi doktor.2 haftanın sonunda iyice artınca ha evet varmış ama yeni oluşmuş dediler.
    Ben bu doktorlara nasıl güveneyim daha? Nihat Bengisunun methiyesini duymuştum ama erkek diye çekiniyordum.
    Hemen aradım,cerrahi işlem yaptı.2 saat sonra hem makatımın üzerine rahatlıkla oturabildim hem yürüyerek evime gittim.10 gün oldu hiç bir sıkıntı olmadı,rahat oturabiliyorum.önceki ameliyatımda tam 2 hafta üzerine oturamamıştım.bu benim için büyük bir nimet,mutluluk...tedavim sürüyor,dilerim tekrarlamaz.

Muayenehanesi lüxs olmayabilir,ancak içeri girdiğinizde ferah,iç açıcı,samimi ortamı var.bunu gözardı etmek insafsızlık olur.bize lazım olan da bu diye düşünüyorum.
    Hanımlar,doktorun yardımcısı ve pansumanı vs işlemleri yapıyorlar.nasıl onun yerine geçsin? komik:)
    Ücretleri uç noktalarda hiç değil.gayet makul seviyede.hele de bu profosör yahu, olsun o kadarcık.

herkese sağlıklı,musmutluluk günler dilerim.

• Yaklaşık 10 yıl Önce farkettim ve hep ameliyattan kaçtım, 2013 de büyük apse yaptı cerrah kesik atıp akıttı o an cehennemi yaşadığımdan ameliyattan hepten kaçtım 3 hafta önce yine apse oldu bu sefer kendi patladi, ama 3 gün sonra yine tekrarladı, çok araştırdım son olarak Nihat Bengisu muayenehanesine gittim dinledim, olayı anlattı 10 dakikada halletcez dedi, dün icin randevu aldım, heyecan ve stres yaptığımı söylemiştim ilk görüşmede o yuzden damar yolu açıp rahatlatıcı bir iğne yaptılar ne başladığını anladım ne bittigini anladım,bunca yıl boşuna kaçmışım Allah razı olsun Nihat hocadan gerçekten 10 dk sürdü, 2 gün sonra pansumana gideceğim, oturmana temizliğine dikkat edersen tekrarlamaz dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla şimdi bakıyorum da konuyu açalı 8 sene olmuş. O zaman sanıyorum 3. ameliyatımı Nihat hocaya olmuştum. Sağlam paramızı almıştı ancak şükür ki şu zamana kadar bir problem yaşamadım. Umarım yaşamam da :)
  • Muazzam doktor muazzam insan, bu tür operasyonlarda çoğunlukla para odaklı düşünürüz oysa insanlık çok daha önemli. Ben yaklaşık 15 yıl boyunca basurdan (iç) ıztırap çektim defalarca ameliyat oldum askerlikten başlayan ve farklı devlet hastanelerine ulaşan bir dert oldu bana. Basuru bilen bilir adamın kalbi kıçında atar, wc sonrası 2 saat nekağat yaşarsınız lohusa kadın gibi yatalak olursunuz neyse sağolsun nihat hoca meseleyi çözdü ama onu çok yordum hakkını helal eder inşallah bana.

2017 aralıkta bir perşembe günü saat 15.00 gibi ameliyat oldum, hoca zaten demişti çok zor bir vaka olduğumu neyse 19.30 gibi kanama oldu tekrar fatihe gittik hoca çıkmış fena trafikten döndü geldi 1 saat belki, bayaa uzaklaşmış aslında neyse geldi kanamayı kesti sağolsun.

saat gece 2 gibi yine şiddetli ağrı ve kanama oldu aksi gibi çılgın gibi karla karışık yağmur yağıyor hava buz gibi. Evime kadar geldi eski tip skoda marka arabasıyla yanında yakışıklı genç bir adam ( dedim heralde o da taze doktor veya asistanı) neyse evde ağrıyı ve kanamayı kesti sağolsun gece gece çay demledik içtik, o genç adama sordum sen de doktorsun heralde yok dedi uluslararası ilişkiler uzmanıyım hocanın oğlu olurum O sırada nihat hoca lafa girdi bu havada bu saatte hemşire bulamadım.

Ben gece yarısı evime gelip bana böyle hizmet veren doktor görmedim Allah ondan razı olsun. Ücreti piyasanın altında benim işimi uygun bir rakama gördü özel kliniklerden aldığım en yakın fiyat bu rakamın 3-4 katıydı ama şimdi yıl 2019 fiyatlar biraz daha yükselmiş olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.