Şimdi Ara

Nickiniz nerden geliyor,ne anlama geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar nickimi degistirrcegim.Karakterislik guzel bir nick olmasi istiyorum.Fikir amaçli olarak nickinizi,nerden geldigini ve ne anlama geldigini yazarmisiniz.Orneğin Gosu,doublelift,dyrus un nicki nerden geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gosu korece usta demek

• e72 (ikinci telefonum) 3 yildir ayni nick

• ben troll üm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slow-Step

Dyrus malum tek atan şahıstan geliyor büyük bir ihtimal de gerisini bilmem

tek atan şahıs kim ?
  • anarşist aksi taraf barkside
  • Benim nickim unRetired

Retired emekli demek un(olumsuzluk eki) ni getirerek emeksiz anlamına getirmeye çalıştım böyle bi kelime yok diye biliyorum ingilizcede emeksiz demek buda soy adım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk ne demek bilen var mı??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nickim taurenlerin efsane lideri durotarın bulunmasında başrol oynayan legiona karşı dik durup şaman arkadaşına sonuna kadar güvenen witch doctor voljinle tanışıp onun halkına da kucak açan forsaken ve blood elf gibi alliance kırmalarına bile itiraz etmeden the earthmother is near diyerek onları bağrına basan güçlü olduğu kadar zeki olan ve başıbozuk oğlu başıbozuk tarafından hile ile katledilen cairne bloodhoofun oğlu baine bloodhooftan geliyor.
    Oyş gaza geldim wc3 yükliyim kız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheddar Bob -- 23 Ocak 2015; 22:59:40 >
  • Esmer Sezar.
    Yeni Feza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoSpac -- 23 Ocak 2015; 23:10:02 >
  • Yunan mitolojisinde bir titan. Uranus ile Gaia'nın oğlu. Eurybia'dan Pallas isimli oğula sahip olmuştur. Bu oniki titan arasında hiçbir bilgiye sahip olmayan daha doğrusu hakkında pek araştırma yapılmayan tek titan Krios'dur. Ne tanrısı olduğu belli olmayan bu titan hakkında pek çok tez atılmış fakat açıklık getirilememiştir. Tarihi kaynaklarda kabul edilen özelliği ve hakkında bilgi olmamasının sebebi şöyle açıklanmaktadır...
    Krios: Bir güç ve savaş tarısıdır. Gaia ile titanların lideri Uranüs'ün oğludur. Ve Nike'nin en büyük atasoyudur. Eurybia ile evlendikten ve Pallas isimli bir çoçuk sahibi olduktan sonra diğer titanlar tarafından tehdit olarak görülmüş fakat gücü ve kudretiyle başedemiyeceklerini bilen titanlar onu ailesiyle tehdit edip lanetlemiştir. Ve bütün bilgileri kaybolmuştur bulunamamıştır. Krios'a tapan yüzbinlerce insan onun kudretine ve gücüne hayrandır. Yunan mitolojisinde Kronos'tan daha güçlü olduğu sanılan tek titandır.

bunun kelime oyunu yapılmış hali.

• Benimki YUZBASI3152
    Ruh bekçisi Udyr çıktığında oyunu denemek için arkadaşın çarını almıştım daha duruyor .

• Anubisin sopasını kullanma şeklinden geliyor

• Korece iseyler olsa guzel olue aslinda beyler korece ego ne demek bulabilirmisiniz

• Yumurtlayarak üreyen 5 memeliden biri.
    Orniitorenk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slow-Step

Dyrus malum tek atan şahıstan geliyor büyük bir ihtimal de gerisini bilmem

dyrus darius cikmdan cok once de vardi. Hatta darius dyrus icin mi cikartildi acaba diye muhabbet donuyordur bir ara espirisine.
  • Pantheon ile Varus'dan geliyor. IV ise Pantherus kullanımda olduğu için.

Edit:Şu eksileyen bebe bi çıksın ortaya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 23 Ocak 2015; 23:34:06 >
  • HecariminNalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheddar Bob

Nickim taurenlerin efsane lideri durotarın bulunmasında başrol oynayan legiona karşı dik durup şaman arkadaşına sonuna kadar güvenen witch doctor voljinle tanışıp onun halkına da kucak açan forsaken ve blood elf gibi alliance kırmalarına bile itiraz etmeden the earthmother is near diyerek onları bağrına basan güçlü olduğu kadar zeki olan ve başıbozuk oğlu başıbozuk tarafından hile ile katledilen cairne bloodhoofun oğlu baine bloodhooftan geliyor.
    Oyş gaza geldim wc3 yükliyim kız

ishne alos porah !
  • Protect0r
    Koruyucu demek. Tam bi support nicki olmamıs mı beyler

• alpinga . İsmim alp pinga ise karşıdakilerin ağlamasından geliyo Kappa. Birde portekizce küfür
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.