Şimdi Ara

NGP - See it in Action (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • "sharky78"

    Daha ne kaldı ki dostum. Zaten bir teknolojik cihaz bu özellikleriyle öne geçer.
    Allah ömrünü uzatsın güldürdün beni...
  • gorehowl neden geohotz bu konsolada el atana kadar anlamadım
  • @WarrChief
    ve onun gibi düşünenler

    Haklısınız çünkü
    1)İnsan hep daha fazlasını ister.Sizi tatmin etmemiştir, olabilir.Paranız vardır (ya da yoktur) almazsınız bu kadar basit hatta tartışmaya değmez.
    2)Siz de kendi fikrinizi beyan ettiniz ve ısrarcı bir alter egonuz, doyumsuz bir kişiliğiniz var.Sonuçta bireyin de özünü 'öz' kılan bunlardır.

    Evet sezarın hakkı ancak bu kadar.Şimdi:

    Haksızsınız çünkü
    1)Fikir ortamlarında tartışma her zaman olabilir.Fikirlerinize saçma diyeni döver misiniz? Ya da bağırıp çağırıp susturmaya mı çalışırsınız, susmazsa da havanızı atıp gider misiniz? Siz hiç sataşmadınız mı yani nedir anlamadım? Başkalarının fikirlerine çok mu saygılısınız?( sosyal imtihan hadi bakalım.Kendinize yalan söylemeyin.)Fikirlerinizi öz ve iyi bir üslup eşliğinde anlatamayacak kadar güvensiz ya da haksız iseniz, ortamı germeye gerek yok yani.Ama tabii kalıp rezil olmaktansa terk edip havanızı estirmek te sizin gibi bir çok zengin ve soylu aileden gelmişlerin düsturu ve




  • ve çözümüdür. Çünkü ailesinden sevgi ve ilgi değil para ve pohpohlama görmüştür.(Genellikle de skeptik olduklarından kafalarını fazla gereksiz şeylere takarlar)

    2)DonanımHaber'de bir çoğumuzun üzerinde hakkı geçmiş saygıdeğer arkadaşlarımızın da belirttiği gibi bu bir el konsoludur. Yani el konsolundan anladığınız bir PlayStation 3 gücündeki cihaz ise zaten ya teknoloji cahilisiniz ya da ütopik bir çevreniz ve über-manyak bir hayat tarzınız vardır.Ha eğer zenginseniz yapamayacağınız şey mi? Para Cennet Kapısı hariç her kapıyı açar (Cehennem kapısı dahil). Ben oyun delisiyim, uzun yola gittiğimde yanımda PS3'ümü(xBox ta koyabilirsiniz misal veriyorum) + LCD televizyon + Kocaman jeneratör taşımak zor geliyor, ben böyle 3ü1arada (mükemmel karışım burada) bir cihaz istiyorum para bok sorun yok dersin
    Ya havanı alırsın(derken ellerinde o teknoloji yok ise)
    Ya da cihazı.2 ay sonra da PS4 çıkar o zaman da PS4 ün portable olanını istersin çünkü doyumsuzsun ve marjinalsin*.Evet.




  • Bu kadar şeyi yazdıktan sonra aklıma geldi. Büyük olasılıkla yazdıklarımın onda dokuzunu anlamayacak-anlamamazlıktan geleceksin (böyle gördün çünkü) kendinde laf koyacaksın ya da tereyağından kıl çekip çektiğin kılın hesabını soracaksın.Ben her kelimenin arkasındayım istersen parça parça getir ister topla getir.

    GERÇEK VE DOĞRU BİLGİ ATEŞİYLE YANAN İNSANLARIMIZA ÖNEMLE DUYRULUR

    Son 9 yıl içerisinde pil teknolojisi konusunda (maalesef) hala olumlu büyük gelişmeler yaşanmış değil.PHILIPS (örn: Xenium Telefonların bataryaları) PANASONIC (örn: evolta) ve DURACELL gibi markalar dışında hala güç tüketimi konusunda darboğaz yaşanıyor.Biz hiçbir şekilde müdahale edemeyiz elbette. Ancak bu durum böyle devam ederse önümüzdeki 4 yıl içinde PS3 gücündeki konsollarla oyun oynamak işkence olacak.(Sözümüz üreticilere! 'extreme grafikler' değil 'extreme pil ömrü' istiyoruz!)




  • Ayrıca el konsolları içinde henüz en başarılı ve en yetenekli olan bu cihaz olacaktır.Henüz değildir. Ama çıkınca olacaktır.(3DS muhabbeti açmayalım lütfen, gördük marifetlerini) (PlayStation1 astronomik satış rakamlarına ulaşmış bir konsoldur.Üreticisi yine Sony'dir.PSP2 ise bugüne kadar en çok uğraştığı ve en çok ilgi gören konsoludur Sony'nin)

    Bir PS3'ün kapasitesi hastahane cihazı kaldırabilirken (haberi tam olarak hatırlayamadım) bununla yalnızca bir netbooku 2 saat açık tutabilirsiniz.Bu gibi cihazların arayüzü ve optimizasyonu ona göre yapılmıştır.Yukarıdaki arkadaş gibi marjinal ve entel takılanlar almasın bence.
  • Daha ne grafik istiyosunuz ki 2007-08 yıllarındaki oyunların grafikleri gibi olmus.Zaten sony ps3 grafik kalitesine sahip bir el konsolunu cıkarmaz.O zaman kimse ps3 almaz psp2'yi tvye bağlarlar hem de yanlarında tasırlar.
  • Sony firması Apple'ın multitouch screen de ve G-Sensor de ki başarısından sonra NGP de öyle bir teknolojiyi kullanması bir bir el konsolunda devrim niteliğindedir bence... Iphone da deli gibi "oyun" indirilmesinin yegane sebeplerinden birkaçıdır bu... Esas merak ettiğim panel kullanımında ne kullanacakları..? LCD mi..? LED mi..? LED kullanılırsa kanımca pil - kontrast bakımından alet tadından yenmez... Bir tane de ben edinirim...
  • Ya ne kadar mal adamlar var ya, bırakında 2011 teknolojisi 5 yıllık teknolojiden daha iyi olsun, bunu düşünemiyecek ne çok angut varmışta haberimiz yokmuş
  • 3ds le fazla grafik farkı göremedim ufak daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.