Şimdi Ara

Nfsu2 yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşar ben bu topic i dünde açmıltım.Bazı arkadaşlar saloun yardımcı oldular.Ancak garajımdaki mapte stage 3 e kadar var.Orda 1,2,3 deki bütün yarışları complete ettim.Araç %63 oldu.Ancak stage 4 çıkmıyor.Yalnız birşey dikkatimi çekti t ye basıpta bulundugumuz durumu gordugumuz menude en asagıda unlock diye bir yer var orası bende %80 gosteriyor acaba bununla alakalı birşey olması mümkünmü?Eger degilse neden olabilr yardımcı olursanız sevinirim.

• o oyunda sana verilen araba parçalarının ne kadarının açıldıgını gösteriyor ? stage geçebilmen için bütün raceleri bitirdikten sonra arabanı full modifiye edip yıldız seviyeni yükseltmen gerekiyor.modifiyeni yaptıgın zaman magazine yıldızı geliyor haritana onu(ları) bitirdikten sonra stage gecebiliyorsun kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

o oyunda sana verilen araba parçalarının ne kadarının açıldıgını gösteriyor ? stage geçebilmen için bütün raceleri bitirdikten sonra arabanı full modifiye edip yıldız seviyeni yükseltmen gerekiyor.modifiyeni yaptıgın zaman magazine yıldızı geliyor haritana onu(ları) bitirdikten sonra stage gecebiliyorsun kolay gelsin

arkadaşın dedii gibi her türlü vinly, decal vs vs yapıştır ve yıldızlarını arttır.. yoksa dier yarışlara girmezsin. bi de carbon fiber gövde kullanmanı tawsiye ederim
  • Dİğer yarışları açabilmen için minumum ratingin 6 yıldız olması gerekir. Arkların dediği gibi arabanı biraz daha modifiye etmelisin.
  • bendede satage 4 acilmio yuzde 56
  • bende %70 te iken oyun bitti
  • [Deleted by Admins]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodymoon1907

oyunda baya bi sacmalamıs yapımcılar...

sen saçmalama da birak onlar bu şekilde saçmalasın olurmu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.