Arkadaşar ben bu topic i dünde açmıltım.Bazı arkadaşlar saloun yardımcı oldular.Ancak garajımdaki mapte stage 3 e kadar var.Orda 1,2,3 deki bütün yarışları complete ettim.Araç %63 oldu.Ancak stage 4 çıkmıyor.Yalnız birşey dikkatimi çekti t ye basıpta bulundugumuz durumu gordugumuz menude en asagıda unlock diye bir yer var orası bende %80 gosteriyor acaba bununla alakalı birşey olması mümkünmü?Eger degilse neden olabilr yardımcı olursanız sevinirim.
o oyunda sana verilen araba parçalarının ne kadarının açıldıgını gösteriyor ? stage geçebilmen için bütün raceleri bitirdikten sonra arabanı full modifiye edip yıldız seviyeni yükseltmen gerekiyor.modifiyeni yaptıgın zaman magazine yıldızı geliyor haritana onu(ları) bitirdikten sonra stage gecebiliyorsun kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: SLIPKNOT
o oyunda sana verilen araba parçalarının ne kadarının açıldıgını gösteriyor ? stage geçebilmen için bütün raceleri bitirdikten sonra arabanı full modifiye edip yıldız seviyeni yükseltmen gerekiyor.modifiyeni yaptıgın zaman magazine yıldızı geliyor haritana onu(ları) bitirdikten sonra stage gecebiliyorsun kolay gelsin
arkadaşın dedii gibi her türlü vinly, decal vs vs yapıştır ve yıldızlarını arttır.. yoksa dier yarışlara girmezsin. bi de carbon fiber gövde kullanmanı tawsiye ederim
Dİğer yarışları açabilmen için minumum ratingin 6 yıldız olması gerekir. Arkların dediği gibi arabanı biraz daha modifiye etmelisin.