Şimdi Ara

NFSU2 tamamlanma yüzdeleriniz..bilgiler... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
12.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de şu anda % 22'lerdeyim çok süper olmuş doğrusu.Tek kötü tarafı para kazandıkça Hotel plaza taraflarına gidip anahtar şeklinde mavi ışıklı yerden performance'ı artırmak.Hundayi ile yarışıyorum
  • ford mustang kaçıncı yüzdelerde açılıyor
  • oha bre ben daha 206 ile oynuyorum benim bi kaç yarış daha yapmam gerekiyor snırım
  • evet çok uzun yarışlar çok sinir oluyorum. Drift,Drag gibi kısalar varken.
  • %71'deyim congratulations your completed the game , you have unlocked all performance and visual upgrades dedi.
    harita üzerinde apacak birşey kalmadı yalnız hala kilitli birkaç şey var.
  • evet ark.lar %100 bitti su an evde degılım resmini yollayamıyorum arabaların. hersey acıldı. 3 tane body kit var ve mukemmel olmuslar. araba resimlerini en kısa surede koyucam.
  • bitiren arkadaşlar drift yarışları hakkında biraz ip ucu verse .stage3 teyim iyi puan alıyoruz ama sağa sola carpıyoz gidiyor puanlar
  • % 25
  • mountain drift hayvan gibi zor...
  • aynen birde sponsorluk anlaşmasında var mountain dirft gecmek şart
  • Yaa arkadaşlar ben %48'deyim ama bütün görewler bitti.Yarışıcak arabada kalmadı sokaklarda. Visual rating'imde 5 küsür 1 şey ama hala stage 4'e geçemiyorum,yardımcı olun...?Yoq mu arkadaşlar bana yardımcı olacak 1 insan....?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi je@n j@cques -- 17 Kasım 2004, 16:28:37 >
  • je@an j@cques haritada bulamadıgın yerler vardır oraları bulman gerek body shop graphic shop vs. haritanın resmini koyacagım gidince eve hersey cıkmıs halde ona gore bakarsın ve bulamadıgın yer varsa yarıs olarak felan onu da esc ye bas jump to garage ye gir hangi stage de isen tamamlanmayanları tamamla ordan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doritos_Alaturca

mountain drift hayvan gibi zor...

Ben birde bir geçtim nesi zor anlamadım. Colin mcrae kasmadıysanız zamanında zor gelir tabe
  • Body we graphic shopların hepsi açıldı glba ama stage'lerde ki yarışlara tekrar bakıcam
  • Farkındaysanız drag'larda zorlaştı.. drift'ler hele
  • OYUNU HARD SEVIYEDE OYNAYIN COK ZOR
  • Yaa arkadaşlar nolur bana yardım edin.Oyunun yarısında flnım ama gel görki bütün görewler bitti, world map'dekileride bitirdim.Sokaklarda benden başka yarışcıda kalmadı.Bütün upgrade'leride yaptım,ama hala 4.section açılmadı,yapcakda 1 bok kalmadı,ben şimdi napcaaaam????? :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi je@n j@cques -- 18 Kasım 2004, 0:35:37 >
  • %71'deyim congratulations your completed the game , you have unlocked all performance and visual upgrades dedi.
    harita üzerinde yapacak hiçbir görev kalmadı 4-5 tane mod'lu araba ile yarıştım gelişme yok sadece 100$ sadaka veriyorlar ve hala bazı kitli upgradeler var ne yapacam ben oyun bitti diyo ama %71 deyim.
  • ben hardda oynuyorum ve %100 başarıya oynuyorum. bütün yarışlarda kesin 1.lik yani. manuel vites ve stability control de kapalı
    %40 tayım ama canım çıktı..
  • mad jump to garage de orda world mape gir tamalanmamis yaris var mibak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.