araba almak icin illa boost mu almamiz gerekiyor? benim gorduklerim hep boostla alınan arabalar. nasıl boost kazanabilirim?gercek parayla dışında.
Hayır araba almak için boost gerekmez. Sadece arabaların boostsuz ve olmayan modelleri var. Yana geçerseniz oyun parasıyla olanları görebilirsiniz. Tabii sadece boostlu modeller de var o ayrı. Boost u da gerçek para dışında birtek oyunun verdiği hediye boost kodlarıyla kazanabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: kodadı:tyln
Hayır araba almak için boost gerekmez. Sadece arabaların boostsuz ve olmayan modelleri var. Yana geçerseniz oyun parasıyla olanları görebilirsiniz. Tabii sadece boostlu modeller de var o ayrı. Boost u da gerçek para dışında birtek oyunun verdiği hediye boost kodlarıyla kazanabilirsin.
anladım fakat ehr yarıştan 1 milyaz veriyor şiimdi ben 1 milonluk bir arabayi almak istesem 1 milyon tane yarışmı yapmak zorundayım?para kazanmanın en hızlı yolu nedir acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: OneEighty
quote:
anladım fakat ehr yarıştan 1 milyaz veriyor şiimdi ben 1 milonluk bir arabayi almak istesem 1 milyon tane yarışmı yapmak zorundayım?para kazanmanın en hızlı yolu nedir acaba?
Sadece yarış yapma. Polis olaylarına da gir. Outlaws olur All in olur katıl bunlara. Elmasları falan topla. Böyle böyle birikecek o para. Ama sen illa hemen iyi bir araba falan alıcam diyosan Boost alacan.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OneEighty
quote:
Sadece yarış yapma. Polis olaylarına da gir. Outlaws olur All in olur katıl bunlara. Elmasları falan topla. Böyle böyle birikecek o para. Ama sen illa hemen iyi bir araba falan alıcam diyosan Boost alacan.
Bencede en kolay araba alma yolu boosttur.Boostları hemen harcama ilk parayla araba almanı tavsiye ederim.
NFS World 'ün ve NFS The Run'un farkını sorabilirmiyim (Online olarak)
arkadaşlar bn bişi sorucam normalde param 25.000 baktım yarışlardan cok az para geliyor polis işine giriym dedm ancak zar zor kurtuldum verlmesi gereken para 400.000 ama 1 bile vermediler ppolislerden kurtldm ama ?