Şimdi Ara

Nfs Underground Patch nerden indirebilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nfs Underground 1.0 versiyonu var bende yükseltme nerden yapabilirm bir link bilen varsa yazsın pls vede en yüksek versiyonu kaç daha doğrusu kaç versiyon var.. hepsini sıra sıra mı yüklemem lazım

• en yüksek versiyonu 1.4 ve kendi patch sitesinden indirebilirsin (düzgün çalışıyor)
  • sadece onu indirmem yeterlimi.. bide check for pactch diyorum inmiyor sadece yukarıda olan united state europa gibi linkleri tıklayarak iniyoo.. doğrumduur.. yoksa bir yanlışlıkmı var..
  • doğrudur senin tabirinle united state europa gibi linkleri tıklayarak exe dosyasını indiriyorsun
    ha tabi bu arada ufak bir nocd sorunu yaşabilirsin pm e nerden çekebileceğini atıyorum malım forum kuralları
  • oKKé çok teşekkürler.. indirdim ama crack istedi.. crack çektim versiyon eski haline döndü
  • http://www.jpracing.racerplanet.com/modules/mydownloads/viewcat.php?cid=194 adresinde başka programlar falanda var nfs için(müzik flan deiştirme)
  • lan icin playonline girdim bi yama geldi calıstırdım birsey esksik dedi.sonra crack hatası verdi.lan cinde program var nasıl kulanacam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ha bide 1.3 surumu icin trainer nerden bulurum.sınırsız nos falan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.