Şimdi Ara

NFS Rivals Oynayanlar Yardımcı Olabilir Mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar NFS Rivals ile ilgili bir kaç sorum olacak ona göre oyunu almayı düşünüyorum.

1)Oyuna ilk başladığımızda sanırım direk Online olarak başlıyormuşuz. Oyunun Singleplayer, Online ve CO-OP modlarından hangileri var ? Aynı modem üzerinden 2 farklı PC'de oynayabiliyor muyuz ?

2)Oyun kontolleri Hot Pursuit 2010 gibi mi yoksa Most Wanted 2012 gibi mi ? Keskin virajlarda el freni çekip bir anda arabayı savurabiliyor muyuz ?

3)Oyuna başlarken ilk başta Yarıçı ve Polis arasında seçim yapılıyor. İkisinde de oynayabiliyor muyuz yoksa ilk başta seçim yapıp oyuna mı giriyoruz ?

4)Oyundaki max. Heat Level kaç oluyor ? Bir videoda x10 gördüm gerçek mi ?

5)NFS Hot Pursuit 2010'daki ''Most Wanted'' modu bu oyunda mevcut mu ? Bana göre NFS'nin yaptığı en eğlenci oyun modlarından biri. 4'e 4 Yarışçı vs Polis. Modu bilmeyenler için video linki koydum.

http://www.youtube.com/watch?v=QI_7nL-scMc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 24 Kasım 2013; 13:49:20 >

• Up.

Hiç kimse mi NFS Rivals oynamadı ? Bi yardımcı olun.
  • Cevapların için teşekkür ederim.

Heat Level, polis gerginliği diyebiliriz. Ne kadar artarsa polis arabaları da ona göre değişiyor, hızlanıyor ve saldırgan bir hal alıyorlar. NFS oyunlarında polis varsa Heat Level'da vardır. Yalnız bir videoda gördüm sanırım Heat Level 20'ye çıkabiliyor.

Bir de oyunun CO-OP modu var mı ? Aynı modem üzerinden 2 farklı PC ile oynayabiliyor muyuz ?
  • Oyunu ilk fırsatta alıcam. Bide sana zahmet oyunda sanırım 11 farklı silah varmış. Bunların bazılarını biliyorum bazılarını bilmiyorum acaba onları açıklayabilirsin. Turbo, Helicopter, EMP, Jammer, Road block, Spike Strip ve ESF'yi biliyorum. Diğerleri neler ? Özelliklede Stunt Mine ne işe yarıyor arabaya ne yapıyor ? Hiçbir videoda göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 25 Kasım 2013; 11:44:07 >
  • Gerçekten işime yaradı bu resimler. Oyunda CO-OP modu var onu fark ettim teşekkür ederim.

Singleplayer'a felan geçiş yapma ben bu resimlerden anlayacağımı anladım ve ilk iş yarın oyunu almak olacak.
  • Heat Level x20 için sanırım oyunu tamamen bitirmek lazım belki o zaman yükselir.

Bu arada o göreve gelince NFS yine eski klasiklerinden birini yapmış. Grand Tour adında bir yarış olmalı haritada onu bulup tamamlarsan görev tamam olur. Bu yarış büyük ihtimalle NFS klasiklerinden biri olan tüm şehri dolaştığımız bir yarış olmalı. Tüm şehri dıştan içe doğru gezdiğin bir yarış. Hot Pursuit 2010'da da aynısı vardı. Yarışçı iken en son etkinlik ''Seacrest Tour'' diye bir yarış. Yolun uzunluğu 70 km idi ve 12-13 dk sürüyodu bitirmesi.
  • Oyunla ilgili son bir sorum olacak. Oyunda arabaya ''Pursuit Tech'' yani silahlardan en fazla 2 tane mi yükleyebiliyoruz ? Yoksa slot 4'e kadar çıkabiliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 29 Kasım 2013; 16:43:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PropessonaL

Evet En Fazla 2 Tane Silah Takabiliyorsun Ama Silah Levelli 4'e Kadar Çıkabiliyor :)
    Kolay SPI Kasmayıda Öğretirim Sana Bi Ara Origin Ekle Skype Ekle Facebook Ekle Hepsini Ekle ..

Origin : serdar_ilban
    Facebook :www.facebook.com/serdar.ilban.tk

ekle beniiii :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.