Şimdi Ara

NFS ONLINE HİLE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaa kardeşim ne anlıyorlar şu hileden insanlar ya..Adam stats kasacam diye oyunu zevk almadan oynuyor.Adamın 3 saniye önündeyim yanımdan geçmediği halde oda ne adam 8 saniye önüme geçmiş..ANAA!!!

Adamların arabası zıplaya zıplaya gidiyor.P.ç ediyorlar oyunu haa..Cheater lardan nefret ediyorum nefreeeet[ban][pssd][rntg][stmd]

• "TJ Cheat Detector" diye bi program var.Ben onu kullanıyorum.Oyunu oynarken o da arkada çalışıyor.Eğer cheat kullanan biri varsa(ya da trainer diyelim) yarış başlamadan seni uyarıyor.Adresini hatırlarsam buraya yazarım
  • Adresi hatırlayamadım ama dosya bende duruyor.336kb'lık bir zip dosyası.İstersen mail atabilirim
  • online oynamak için gerekli dosyalar nedir ?
  • linkte hata mı var? Bende açılmıyor
  • hata olduğunu sanmıyorum az önce yine denedim açıldı....
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by webhasan</i>
    <br />online oynamak için gerekli dosyalar nedir ?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Patch yükleyeceksin.Bu forumda gereken açıklamar var.Search yaparak bulabilirsin.
  • EA hileye goz yumuyor ... Bu yuzden sizde yapin ki durumu esitleyin :)) ...
    Aksama Trainer dosyasi atarim buraya bi iki tane ... :))
  • İçimden bir ses tuzsuzDELİBEKİR inde hile yaptığını söylüyor [rntg]

• Online hile ezikliktir bence :)
  • Hellmarch girip oynamayi denedin mi peki ?
    Bence girip hilesiz bi oynamayi dene bakalim :))
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Gentor</i>
    <br />İçimden bir ses tuzsuzDELİBEKİR inde hile yaptığını söylüyor [rntg]

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

elbette yapiyo! gunaydin [rntg]
  • TuzsuzDELİBEKİR [rntg][stmd]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.