Şimdi Ara

NFS MOST WANTED OYUNDAN NEDEN ATIYOR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu oynarken bölüm sonlarında ara ekrana geçerken masaüstüne dönmeye başladı oyun.. 1.3 Patchte kurulu neden oluyo bu acana nilen varmıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 18 Aralık 2005, 21:53:48 >

• Catalyst 5.12 yi yükledinmi dostum?

Eğer yüklemediysen yükleyip dene oyuna girmeyi büyük ihtimalle sorunun geçeceğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Aralık 2005, 21:44:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay17
    Catalyst 5.12 yi yükledinmi dostum?
    Eğer yüklemediysen yükleyip dene oyuna girmeyi büyük ihtimalle sorunun geçeceğini düşünüyorum

yükledim tugay17 kardeşim..olmadı malesef.. 1.3 patchtenmi oluyo bunlar acaba yaa
  • valla 1.4 ü ben kullanmadım hiç 1.3 de de atıyormuydu sende?

birdaha silip kur desem
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

valla 1.4 ü ben kullanmadım hiç 1.3 de de atıyormuydu sende?

birdaha silip kur desem

1.4ü yanlış yazmışım düzelttim 1.3 olucaktı zaten.. birçok insanda yaşanıyo bu sorun ve çözümü haala bulunmadı sanırım
  • uyumluluk modunda windows 98 i seçtim, ve o takıldığım yeri geçtim. artık orada oyundan atmıyo.. bu problemden muzdarip herkeze duyurulur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Oyunu oynarken bölüm sonlarında ara ekrana geçerken masaüstüne dönmeye başladı oyun.. 1.3 Patchte kurulu neden oluyo bu acana nilen varmıdır...

kesinlikle RAM den kaynaklanıyor bendede 512 RAm var çok oynadaığım zaman oyundan atıyordu grafikleri düşürdüm biraz şimdi atmıyor artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NFS Most Wanted Para???
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.