Şimdi Ara

NFS Most Wanted Directx 9.0c Hatası Acil...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar most wanted ıın normalini bitirdim sonra dedim bir daha oynayayım bilgisayardan tamamen kaldırdım sonra elimdeki Black edition u kurmak istedim ama agree directx anlaşmasını okeyledikten sonra bana bu hatayı veriyor ve oyunun ne black editionu neden önceki standart versiyonu bilgisayara kurulmuyor

Makinamda direcktx 9.0c yüklü zaten yinede bunu kaldırmaya çalıştım ve denediğim programların hiçbiri bu lanet directx 9.0c yi kaldıramadı yenisi bir daha indirdim bu sefer kurmak istediğimde zaten var deyip indirdiğimide kurmadı şimdi bu yüzden bilgisayara most wanted i yükleyemiyorum lütfen yardım...

• Yapay Zekanın Yanıtı

NFS Most Wanted'da DirectX 9.0c Hatası Çözümü

Need for Speed: Most Wanted oyununda DirectX 9.0c hatası, kullanıcıların sıklıkla karşılaştığı bir sorundur. Bu hatanın çeşitli nedenleri olabilir ve aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsin:

• En son DirectX sürümünü yükle: DirectX 9.0c, oyun için gerekli olan en son DirectX sürümüdür. Microsoft'un resmi web sitesinden en son sürümü indirip kurduğundan emin ol.
    • Grafik kartı sürücülerini güncelle: Güncel olmayan grafik kartı sürücüleri de DirectX hatalarına neden olabilir. Grafik kartı üreticisinin web sitesine giderek en son sürücüleri indir ve yükle.
    • Oyunu yönetici olarak çalıştır: UAC (Kullanıcı Hesabı Denetimi) bazen oyunların DirectX'e erişmesini engelleyebilir. Oyunun kısayoluna sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini belirle.
    • Temiz önyükleme yap: Çakışan yazılımlar, DirectX hatalarına neden olabilir. Bilgisayarı temiz önyükleme modunda başlatarak bu sorunun olup olmadığını kontrol et.
    • Oyunu yeniden yükle: Diğer tüm sorun giderme adımları başarısız olursa, oyunu tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi dene.

Bu adımları izleyerek NFS Most Wanted'daki DirectX 9.0c hatasını çözebilirsin. Hata devam ediyorsa, daha fazla destek için oyunun resmi destek ????mlarına başvurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • valla bu na çare sanırım yok kardeşim.banada bir kere oldu.fıfa2005 i ilk ten yükledim baya oynadım sonra bilgisayardan kaldımak istedim aynı hayı verdi.hem zaten sen bu oyunu bitirmişsin.bu sevdadan vazgeçderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaBaja -- 16 Ocak 2006 15:36:16 >
  • yapma ya başka yolu yokmu şuan format atamam çünkü makinaya bunun başka yolu yokmu nasıl bir merettir bu direcx ya kaldırılmıyorda...
  • dostum burda yazdıına göre bilgisayarındaki oyun senden dirct x in son versiyonunu yüklemeni istemektedir... sanırım küçük bi yardımla yaparsın bunu sana şöle bi link yardımım olsun baarii..
    bide istediği dirct x versiyonunu söyliim öle bi yardımım olsun... directx 9.0c
    burdan indirebilirisin kardeş link:
    microsoft download center
    Download and Install DirectX9 End User Runtime | Install DirectX, DX9
    http://www.microsoft.com/windows/directx

emeğe saygı
    saygılar...
    crazyboy1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyboy1 -- 16 Ocak 2006 15:51:06 >

• Sanırım tam okumadın sorunu bende zaten son sürüm Direcx 9.0c yüklü durumda ama yinede bu hatayı veriyor...
  • Bu hatayı ben biliyodum ama unuttum yaw
  • Hocam hatırla lütfen ya dumur oldum valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka direct yukle sonra directx9.0c yukle belki olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: gondor_ranger

başka direct yukle sonra directx9.0c yukle belki olur

başka bir dx yükleyemez zaten dx sürümünüz güncel uyarısı verir ancak regedit ten silecek sen başlat/çalıştır/dxdiag yaz dx özelliklerini bi sına bak bakalım hata var mı sonra regedit ten dx9c i sil yeniden yükle(august edition u yükle)
  • peki regeditten nasıl sileceğiz bunun kaydını dxdiag ile çıkan kayıtları sildim sürüm kaydını nasıl sileceğim birde august edition un farkı nedir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade__

peki regeditten nasıl sileceğiz bunun kaydını dxdiag ile çıkan kayıtları sildim sürüm kaydını nasıl sileceğim birde august edition un farkı nedir...

yafff şimdi bende baktım regeditten bulamadım biliodum da unuttum hangi klasörde olduğunu şimdi bakarım august edition un farkı dx9c nin son güncel hali ağustosta güncellenmiş hali
  • başlat/çalıştır/regedit/hkey_local?machine_/software/ati veya nvidia /cds/system in içinde olması lazım
  • yalnız bu işlemi yaparken windowsa zarar verebilirsin dikkatli ol düşük bir ihtimalde olsa windowsun açılmama olasılığı var!!!
  • ati kullanıyorum ama dediğin yerdei ati klasörlerinin içi boş ne yazıkki başka yöntemi varmı bunun
  • Bu sorun bende de var Black Edition 4 clik versiyonunu çektim ve kurdum serial sonrası direk bu hatayı veriyor ya üst konuya bakayım orda kaybolmazsam 45 saydafa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 9 Şubat 2006 22:07:45 >
  • Biraz geç olsada bu sorunu tekrar alanlar için çözüm yolu şudur;

Autorun klasörünün içindeki autorun adlı not defterini açıyoruz sonra "directxversion=9.0c" yazan yeri "directxversion=0" olarak değiştiriyoruz.
  • ÇÖZÜM LİNK'TE MEVCUTTUR.
    HERKEZE İYİ OYUNLAR %100 ÇÖZÜM..

İsmail Yükselyoutube
    Need For Speed Most Wanted (2012) DirectX Sorunu %100 ÇÖZÜM
    https://www.youtube.com/watch?v=hTQ-jKo-5NM&feature=youtu.be

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.