Şimdi Ara

NFS MOST WANTED BLACK EDITION (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
40.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: m-unir

ya arkadaşlar ben bunun dvd sini aldım içinden hiç görmediğim dosya türleri çıktı aynen şöyle:FRVL,NFS,SCE_DD,SLUS_213.51(BU BİLİNMEYEN DOSA BİÇİMİNDE),SYSTEM die klasorler var.Bitek en sonuncusu dosya bide system dediğim çift tıklıyorum ama bişey olmuyo.Acaba bunu yüklü olduğu yerei atıcam most wanted ın yoksa soradanmı kurucam bi yardımcı olun lütfen işin içinden çıkamadım
    Elindeki PS2 sürümü olmasın?
  • aklıma gelmedi değil ama ps2 de falan denemedim çalışıyomu die bakacağım ama bi bakalım oylemiymiş teşekkurler
  • Ne konuymuş be 1 yıl arayla 2 yıl arayla hortlatılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :HAKAN:

Ne konuymuş be 1 yıl arayla 2 yıl arayla hortlatılıyor.

düzeni bozmak olmaz
    ben de şimdi indiriyorum bu versiyonunu bilmiyordum...
  • uh 5 senelik konu
  • ne adamlarsınız yaa anılarım depreşti gene kurayım bari black edition ı oynayayim hemen
  • aga bende bi hortlatayım dedim :D
  • hortluyo falan ama bu oyuna değer be abi ... çıkmadı bunun gibi eğlendiren yarış oyunu daha
  • ßende hortlatayım yenisi çıkmadan nostalji yapıcam
  • Konu belli aralıklarla sürekli hortlatılmış
  • 2013 te hortlatanda ben oluyum meraktan bi bugün kurucam 16:9 desteklemiyordu oyun galiba
  • Bu senede ben hortlatıyım bunun normalinden farkı ne normali ilk çıktığında bitirdim bunada bitiriyim.
  • yeni öğrendim black edition olduğunu kurayım bari 2aylık hort:D
  • hortlatıyorum beyler şuan 6. defa bitirmek üzereyim efsaneleri unutmayalım
  • 2016'da da ben hortlatayım :)

Torrent'tan black edition'ı çektim, pc'ye kurdum. Ama önceki oynadığım most wanted'tan bir farkı yok. Acaba "BMW eklendi" dedikleri şey oyun sonunda BMW ile polislerden kaçmamız mı? BMW eklenmese hangi araba ile kaçıyoruz normalde?

Bir türlü farklarını öğrenemedim gitti.
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    4 ay sonra da ben hortlatıyım :)

Oyunu şimdi kurucam efsaneler ölmez ! :D
  • hort beyler mamundadan cekeyim diyorum ne dersiniz black edition i blmiyordum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

2016'da da ben hortlatayım :)

Torrent'tan black edition'ı çektim, pc'ye kurdum. Ama önceki oynadığım most wanted'tan bir farkı yok. Acaba "BMW eklendi" dedikleri şey oyun sonunda BMW ile polislerden kaçmamız mı? BMW eklenmese hangi araba ile kaçıyoruz normalde?

Bir türlü farklarını öğrenemedim gitti.

hangisini inidrdiniz hocam bi 2 gblik var bi 3.9 gblik?
  • cocarca33 kullanıcısına yanıt
    Valla hatırlamıyorum şimdi hocam :) Kurdum birini, bitirdim de. Game stats %100 bitti. Yine bir fark göremedim. Öncekinden farklı ne, hala bilmiyorum. Sanırsam fark custom race'te size özel birkaç araba vermesi. Onun dışında bir esprisi yok. Birkaç modifiyeli araç ve kahverengi bir bmw vermesi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

Valla hatırlamıyorum şimdi hocam :) Kurdum birini, bitirdim de. Game stats %100 bitti. Yine bir fark göremedim. Öncekinden farklı ne, hala bilmiyorum. Sanırsam fark custom race'te size özel birkaç araba vermesi. Onun dışında bir esprisi yok. Birkaç modifiyeli araç ve kahverengi bir bmw vermesi :)

tmm hocam sagolasin ben 4 gb lik olani indireyim onda daha fazla sey veriyor sanirim:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.