Şimdi Ara

NFS CARBON PROBLEM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de oyuna girip biraz oynuyodum sonra yarışın ortasında hata veriyodu.1.3 crackini yükledim düzeldi.
    1.3 crack'ini indir.
    Bide Razor1... dosyasındaki serial klasörünü açmayın virüslü. Bende Avast antivirüs var açarken uyarı veriyor(Zaten yangın alarmı gibi ötüyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 12 Mayıs 2007; 9:26:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ceyun

Bende de oyuna girip biraz oynuyodum sonra yarışın ortasında hata veriyodu.1.3 crackini yükledim düzeldi.
    1.3 crack'ini indir.
    Bide Razor1... dosyasındaki serial klasörünü açmayın virüslü. Bende Avast antivirüs var açarken uyarı veriyor(Zaten yangın alarmı gibi ötüyor.)

kardeşim bilgilerin için teşekkür ederim

google a girip nfs carbon 1.3 patch download desem çıkar mı yada buraya linkini koyarsan çok mesut olurum

• Arkadaşlar bende de oyuna giriyorum biraz oynuyorum filan sonra hata raporu verip oyundan filan atıyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim aciiiilll yardım lütfen...şimdiden tşkr
  • quote:

Orjinalden alıntı: 37yigit37

quote:

Bende de oyuna girip biraz oynuyodum sonra yarışın ortasında hata veriyodu.1.3 crackini yükledim düzeldi.
    1.3 crack'ini indir.
    Bide Razor1... dosyasındaki serial klasörünü açmayın virüslü. Bende Avast antivirüs var açarken uyarı veriyor(Zaten yangın alarmı gibi ötüyor. )

google a girip nfs carbon 1.3 patch download desem çıkar mı yada buraya linkini koyarsan çok mesut olurum

Google'a yazsan bulursun ama istersen linki koyuyum.
  • quote:

quote:

quote:

1.3 crack'ini indir.
    Bide Razor1... dosyasındaki serial klasörünü açmayın virüslü. Bende Avast antivirüs var açarken uyarı veriyor(Zaten yangın alarmı gibi ötüyor. )

Link:
    http://largedownloads.ea.com/pub/patches/NFS/carbon/nfsc_patch1.3_uk.exe

• çok saol kardeşim ama bi sorum daha olacak rahtsız etmezsem bu dosyayı ne yapacaz ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1.3 crack'ini indir.

Link:
    http://largedownloads.ea.com/pub/patches/NFS/carbon/nfsc_patch1.3_uk.exe

Eyw dostum sağolsın 1.3 versiyonu indirdim ama kuramadım nasıl kurucaz bunu indirdiğim dosya ya tıklıyorum siyah bi pencere çıkıyor sonra kapanıyor sonrada regini diye bişi çıkıyor ona tıklıyorum bişiler yazıyor o kadar anlamadım gitti nasıl yüklüyoruz bu 1.3 versiyonunu söylermisin şimdiden tşkr...

• Arkadaşlar hepinizden çok özür diliyorum. O dosya 1.3 için patch yani o crack değil ben size crack'in linkini veriyim ama siz yinede o 1.3 patch'i silmeyin crack'i yükleyince onu kurarsınız. Onu kurmak için iki kez üstüne tıklayın siyah bir ekran açılıcak kapanınca kurulmuş oluyor o attığı metin belgesindede nerelere kurduğunu gösteriyor.Tekrar çok özür dilerim.

Crack:
    http://www.MegaShare.com/175813
    Fazla sağlam bi site gibi görünmüyor ama upload edebileceğim bi rapid vardı o da hemen siliniyor onun için idare edin.
    Öncelikle C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed Carbon klasöründeki NFSC.exe dosyasının yedeğini alın.
    Dosyayı indirdikten sonra NFSC.rar klasörünü açın içindeki NFSC.exe dosyasını oyunun kurulu olduğu dizine çıkartın(C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed Carbon). Size bu dosya adında bir klasör var değiştirilsin mi? diye sorucak evet deyin değiştikten sonra rahat rahat oynayın isterseniz yanlışlıkla verdiğim 1.3 patch'i de kurabilirsiniz.

Arkadaşlar birşey daha ekleyim bu 1.3 crackini yüklediğinizde oyunun başındaki konuşmalar aynı zamanda alt yazı olarak geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 15 Mayıs 2007; 15:52:29 >

• @ceyhun kardeş sağolasın eyw bide 1.3 patche için trainer varmı yada nerden bulabilirim google da arattım bi cacık çıkmadı hepsi 1.2 versiyon için yada crack filan yardım edrsen sevinirim şimdiden tşkr...
  • ok çok saol laptop a izin bi gelsin deneyecem hemen artık ko oynamaktan colkım çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReKi

@ceyhun kardeş sağolasın eyw bide 1.3 patche için trainer varmı yada nerden bulabilirim google da arattım bi cacık çıkmadı hepsi 1.2 versiyon için yada crack filan yardım edrsen sevinirim şimdiden tşkr...

Önemli değil Arkadaşım

Trainer bende bulamadım zaten kullanmıyorum ama istersen savegame var linki de koyuyum:
    http://www.rapid-share.com/files/32022571/NeedForSpeedCarbonSaveGame.rar
    Dosyanın içindeki "AXMINE" dosyasını Belgelerim/NFS Carbon 'un içine kopyala.
    Dosyanın içinde bi tanede save game editör diye bi dosya var onu açıp kaydettiğin oyundaki tüm bonus arabaları,normal arabaları felan açabilirsin...
    Linkdeki "-" (tire) işaretini kaldırmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 18 Mayıs 2007; 19:27:24 >

• arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim..beni pc de daha önce need for speed karbon yüklüydü ve oynayabiliyordum..bilgisayara format attıktan sonra oyunu yine kurdum ama bu sefer masa üstündeki kısayola bastığım zaman pc kendini açıp kapatıyor..ne yapmam gerekli..yardımlarınıza şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.