bir sorum daha var galiba bu overclock programı bir de nası sağlıklı overclock çekebilirm ben benim karta anlatırsanız sevinirim sistem; 1 gb ram 2.2 amd işlemci(ayrıntısını bilmiyorum) nvidia geforce 2 mx400 64 mb ekran kartı
quote:
Orjinalden alıntı: nobody
bu programı mx 400 içinde kullanabilirmiyiz??
MX 400'de pixel shader ve vertex shader yok ki kullanasın?
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
quote:
Orjinalden alıntı: nobody
bu programı mx 400 içinde kullanabilirmiyiz??
MX 400'de pixel shader ve vertex shader yok ki kullanasın?
peki overclock olayını nasıl yapabilirm bende standart ayar resimdeki gibi 199,7 ye 150,3
bunu nası artırabilirm
1.3 yamasını kurdum. büyük oranda performans sornu çözüldü.
quote:
Orjinalden alıntı: Pcbuilder
1.3 yamasını kurdum. büyük oranda performans sornu çözüldü.
1.3 yamasını nereden yükledin? Linki var mı?
Arkadaşlar bende 6600GT pci-express var. Oyunu yukledim normalde actıgımda tipik cd dvd yerleştirin hatasını veri. Gameburnworld den aldıgım NoDVD patchi değiştirdim orjinal exeyle yalnız şimdi oyun hiç açılmıyor. Açmak istedigimde direk hata verip windowsa geri düşüyo oyunun introsu falan bile cıkmadan. Neden olabilir fikriniz varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: pcengineer
Arkadaşlar bende 6600GT pci-express var. Oyunu yukledim normalde actıgımda tipik cd dvd yerleştirin hatasını veri. Gameburnworld den aldıgım NoDVD patchi değiştirdim orjinal exeyle yalnız şimdi oyun hiç açılmıyor. Açmak istedigimde direk hata verip windowsa geri düşüyo oyunun introsu falan bile cıkmadan. Neden olabilir fikriniz varmı?
Sana pm attım umarım sorunun çözülür
güzel güzel.. işe yarar....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme