Şimdi Ara

NFS Carbon Editor (Süper) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
0
Favori
53.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok süper bişey hocam iykide verdiniz carbonu bitirmiştim ama para yapıp alamadığım arabaları aldım modifiye ettim süper kolleksiyon oldu

Teşekkürler
  • up
  • oyunun sonundayım lancer evo mla le man sı kovalıyorum canyonda buraya kadar geldim bundan sonrasınıda hilesiz gececeğim sonra diğer arabaları test etmek için kullanırım

akşam 1 saat canyon a uğraştım adam geçiyor ama varya bi keresinde arkama bi aldım son 3 saniye kala geri geçti yoksa direk bitecekti ne güzel geçti geçmesine 152.000 puanım olmuştu virajı alamadım uçtum sonra deli oldum yattım aksam aynen dewam ama 3 yarış baştan oynucam o ayrı konu
  • bu arada unuttum paylaşım için teşekkürler birde şu oyunun v 1.3 vesiyonu nasıl kurulur bi anltan olsa tam super olacah
  • arkadaşlar akşam oldu ve carrieri tamamladım hemde olağanüstü bi şekilde dariusu arkama aldım 10 saniye tuttum arkamda ve tamamladım resimdeki kırmızı işaretli yerde adamı nakavt ettiğimi yazıyor

NFS Carbon Editor (Süper)

arabam Lancer bu arabaya hayranım ya

resimleri jpg yapınca biraz karanlık çıktı idare edin

Ben şimdi chalenger a dalıyorum

Gkhn

şimdi geldi sıra challenger vs onları tamamlamaya oyun bitmedi sadece kariyer bitti

• beyler programi tekrar update edermisiniz gec kaldim herlade
  • ya abiler site şu ama ben indircem daha indirmedim olur tam olarak demi bide darius u geçemedim sonsuz para istiyom bi yardım siteyi yazıom
    http://rapidshare.com/files/11533308/NFSCSaveEditor-1.27.rar.html
    işte bu lütfen acill yardım.bana manyak derecede para kazandırın
    **** bu işaretin olduğu yer r a p i d s h a r e(boşluklar yok boşluklar önemsiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebron_1994 -- 26 Şubat 2007; 18:39:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lebron_1994

ya abiler site şu ama ben indircem daha indirmedim olur tam olarak demi bide darius u geçemedim sonsuz para istiyom bi yardım siteyi yazıom
    http://****.com/files/11533308/NFSCSaveEditor-1.27.rar.html
    işte bu lütfen acill yardım.bana manyak derecede para kazandırın
    **** bu işaretin olduğu yer r a p i d s h a r e(boşluklar yok boşluklar önemsiz)

ya abiler lütfen yardım yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: SentemenT@L

arkadaşlar akşam oldu ve carrieri tamamladım hemde olağanüstü bi şekilde dariusu arkama aldım 10 saniye tuttum arkamda ve tamamladım resimdeki kırmızı işaretli yerde adamı nakavt ettiğimi yazıyor

arabam Lancer bu arabaya hayranım ya

resimleri jpg yapınca biraz karanlık çıktı idare edin

Ben şimdi chalenger a dalıyorum

Gkhn

şimdi geldi sıra challenger vs onları tamamlamaya oyun bitmedi sadece kariyer bitti

ya kardeş bende dariusu geçemedim şimdi bende lancer denicem ama 3.000 dolarım kaldı sınırsız parayı sölermisiniz lütfen çok ihtiyacım var bölece dariusuda geçip %26lık chalengerimide %100 yapıp oyunu bitirmek ama param yok lütfen yardım edin sonsuz para nsl yapabilirim.NOT:BİDE LANCER İN TOP SPEED LE GAZI YANI ACCE DİE BAŞLIYO YA ORASI DÜŞÜK DİİL Mİ SİZDE DİİLSE BİDE ONU MAXIMUM YAPMAYI SÖLERMİSİNİZ LÜTFEN ÇOK İHTİYACIM VAR...)ŞİMDİDE TEŞEKKÜRLER

• senin açtığın konuda yazdım ordan indir
  • ya arkadaslar ben reward cards da bmw nın acılması ıcın gerekenlerden 3 tanesını yaptm sadece unlock 33 cars dıo onu acmak ıcın ne yapmam gereklı fıkrı olan warmı??bende suanda zaten 33 ara acık anlamadm gıttı yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0de0ne

ya arkadaslar ben reward cards da bmw nın acılması ıcın gerekenlerden 3 tanesını yaptm sadece unlock 33 cars dıo onu acmak ıcın ne yapmam gereklı fıkrı olan warmı??bende suanda zaten 33 ara acık anlamadm gıttı yaw
    33 araba açtığına göre bir yarış yap bakalım açılacak mı? Bende öyle olmuştu.
  • yaptm ya hemde bayaaa bı yaptm quick raceda yaptm quick challenge dı galıba orada da yaptm ama fayda etmedı unuttuum bıseymı war acaba??bıtırılmesı gereken baska bı yer mesela?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]

Ya birisi yardım etsin bende career modda o arabaları açmak istiyorum sadece 3 tanesi açıldı tüm seçenekleri işaretleyip save yaptım olmadı yardım edin ya

bende custom olanların hiçbiri kariyerde açılmadı
  • çok güzel olmuş eline salık

saolll
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

Resimleri olan arabaların hiç biri açılmadı

aynen...
  • güsel bişi saolasın
  • Bunu oyunu bitirdikten sonramı söylüyorsunuz
  • ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.