Şimdi Ara

NFS CARBON DRİFT KİNG ***** (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
0
Favori
42.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sana oyundayken video çekemek nasıl diyommm eğer biliyosan söle çekip youtobe a upload edeyim. o zaman görürsünüz
    zormu kolaymı o zaman anlarsınız fake mi değilmi zaten anlaşılıyo orda 3 yerdee o skor yazıyo bak bakalım bir farkı varmıı. diğer arkadaşlarada sölüyorumm. bu arada kaydırmaktan ne anlııyonuz diyoo normal yarıştan kat kat daha iidir.
  • bılgısayarına fraps denen programı yukluyorsun daha sonra vıdeo cekmek ıcın tus war oyunda onu kullanarak cekıyorsun
  • abi millet uçmuş yaa bende undgr1-2 de drift yapıyom sanırdım. boyumun ölçüsünü aldım
  • yeni rekorlar göremiyorum halaaa
  •  NFS CARBON DRİFT KİNG *****
  • Rockford Fosgate bişey sorcam sende analog direksiyon var sanırım o puanı yapmak klavyeden biras imkansız gibi geldi banada eger klavyeyle yaptısan cidden helal olsun bişey diyemiyorum yani..
  • nfs:carbon un en eğlence bölümü drift yarışları kariyeri pek poynamıyorum zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydemir_07

abi millet uçmuş yaa bende undgr1-2 de drift yapıyom sanırdım. boyumun ölçüsünü aldım

yannz burdaki drift sistemi değişik biraz - puanlardaki fark o yüzden
  • carbondaki drift olayını sewdim bn baya sarıyo career den sıkılınca drift yapıom en fazlada 850000 yapmıştm o da zorla...
  •  NFS CARBON DRİFT KİNG *****

ben bilgisayar bilmiyorum ben Peynt Biliyorum
  • racford fostgale@
    kardeş merak ettim sen 2 milyonu kaç turda aldın 2 tur ise gerçekten deli skor ben 2 tuda en fazla 1.890.000 aldım
    ayrıca bu işe photoshopu veya painti karıştırmayalaım arkadaşlar yapabilen yapsın skorunu eklesin buraya zevki çıksın bu işin başka bişeyi çıkmasın
  • YA ALIN SİZE ALEMİN VE photoshop'un KRALI... YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES BUNU KULLANMALI
    Caddelerde delik egsozlarindan cikan sesleri beynime oyle islemiski, bende dahil etmek istedim!

NFS CARBON DRİFT KİNG *****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phabio -- 16 Kasım 2006; 12:34:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

racford fostgale@
    kardeş merak ettim sen 2 milyonu kaç turda aldın 2 tur ise gerçekten deli skor ben 2 tuda en fazla 1.890.000 aldım
    ayrıca bu işe photoshopu veya painti karıştırmayalaım arkadaşlar yapabilen yapsın skorunu eklesin buraya zevki çıksın bu işin başka bişeyi çıkmasın

tabıkı 2 tur deıl 3 turdu sanırsam

2turda 1.4mılyon gıbı bısey almıstım

• quote:

racford fostgale@

baba ben gırgır olsun diye yabtim, farketmedinmi araba şahin!!

• quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

hadi bakalım hodri meydan

demessem çatlarım fake bu fake
  • BUDA BENİM TOYOTA SUPRA OYUNDA EN İYİ DRİFT İ YA LANCER EVO IX LA YADA TOYOTA SUPRA İLE ZATEN DRİFT İN EN İYİSİNİ UZAKDOĞUDA ÜRETİLEN OTOMOBİLLER İLE YAPARSINIZ DÜNYANIN EN İYİ DRİFT ÇİLERİ BENCE ORDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre350z -- 20 Kasım 2006; 10:34:05 >

• drfit kingler bunlar sanırım

tek seferde 3 milyon üzeri

http://www.youtube.com/watch?v=s9DG2SlQ7vI

buda ayrı bi deli

http://www.youtube.com/watch?v=ohnO8xkVGu8

• gerçekten müthiş tek turda yapılan skorlar
    quote:

drfit kingler bunlar sanırım

tek seferde 3 milyon üzeri

http://www.youtube.com/watch?v=s9DG2SlQ7vI

buda ayrı bi deli

http://www.youtube.com/watch?v=ohnO8xkVGu8

• uhhh...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.