Şimdi Ara

nfs carbon bu bilgisayarla nasıl oynanır...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 gb ram...vista kullanıyorum
    256 mb geforce fx6600 ekran kartım var...

bunlarla carbon oynarken görüntü ayarları minimum da oluyor...yükseltince kasıyor...normal midir ???

aynı ekran kartı olanlar varsa yorumlarını beklerim...hangi ayarlarda oynuyorsunuz carbonu ????

ayrıca nfs pro street indirmeyi düşünüyorum...bu ekran kartıyla oynayabilir miyim...görüntü ayarları minimumda mı olur...yoksa daha iyi de kaldırır mı ???

updatelerin çok önemi var mıdır... ???

bo sorulara cevap arıyorum...bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...
    teşekkürler...

• Vistada 1 gb Ram Kullanılırsa Carbon un Kasması Cok Dogal.Carbonda Kasan Bir Makına Pro Street i Hiç Acmaz Gibime Geliyor.Ram Takviyesi Yapmadan Pro Street i İndirme Derim.Hersey Kart Degildir.İşlemcinde Önemli Onuda Bi Yaz İstersen.
  • teşekkürler

işlemci Penti D 3.4 GHz 800MHz 4MB L2

vista puanlamasında en az puanı ekran kartı alıyor da ...o yüzden ekran akrtından kıllanıyorum

değiştirmem gerekiyormuş gibime geliyor

vista da ram gereksiniminin artması da ayrı bi konu....bu aralar 1 gb ram alacakmışım gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 26 Aralık 2007; 5:20:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

Vistada 1 gb Ram Kullanılırsa Carbon un Kasması Cok Dogal.Carbonda Kasan Bir Makına Pro Street i Hiç Acmaz Gibime Geliyor.Ram Takviyesi Yapmadan Pro Street i İndirme Derim.Hersey Kart Degildir.İşlemcinde Önemli Onuda Bi Yaz İstersen.

yani fx6600 ekran kartı yeterli midir hocam....?
    buradan bunu çıkarabilir miyim ?. ..bu ekran kartıya pro street oynanır mı...ram işini hallettim diyelim
  • yok mu cevap ?

imzadaki sistemle carbon minimum ayarlarnda mı oynanır...yoksa daha yüksek de oynayabilmeli miyim...
    bunun için ekran kartına falan ayar çekmek gerekir mi ???
  • RAM İN SÜPER AMA VİSTA BİRAZ İŞİ BOZUYO
  • oynarsın arkadaşım ya, çok küçümsüyorsunuz ekran kartınızı minimumdan üstte oynarsınız kesinlikle. ben kendimden şüphe etmeye başladım en yeni oyunlar hariç benim eski 9600xt oyunları mediumda veya min. medium arası gayet iyi çalıştırıyor ki senin ki daha iyi bir kart. yalnız vista çok ram kullanıyor sanırım o konuda ne olur bilmiyorum ama xp de 1 gb yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 28 Aralık 2007; 19:58:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 Pes İle Pc Pes Aynı Mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler...

minimumun üsüne çıkarınca kasıyor da...
    ramden ise ben 512 eklesem yeter sanırım şimdilik...

biraz daha iyi ayarlarda oynarım yani...

teşekkürler bilgiler için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.