Şimdi Ara

^^^NEXUS SİLENT KASA FANI İNCELEMESİ 2 MODEL^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evt Arkadaşlar EvrenShop Erhan Abimizden NEXUS 12 lik SİLENT KASA FANI İNCELEMESİ İÇİN Nexusun 2 modelini bize verdi bizde önceden yine evrenshoptan aldıgımız XLİNCE 12 lik ledli fanlar ile beraber inceledik ve gördüklerimizi,resimler ile anlatıyoruz,

2 MODELİNDE LİNKLERİ VE KAMPANYA VARMIŞ NEXUSLARDA 1 ALANA BİR BEDAVA SÜPER

1-http://www.evrenshop.com/asp/show_stock.asp?product=nx11

2-http://www.evrenshop.com/asp/show_stock.asp?product=nx12

Öncelikle bu 2 modelin sadece renklerinin farklı oldugunu söyliyim biri resimde gördügünüz gibi siyah beyaz (bjk) biriside turuncu ışıkta cok güzel görünüyorlar... Fanların 4 pin soketi ve 3 pin molexleri var anakartada takabiliyorsunuz bu şekilde... 22.8 dba yazıyor kutusunda sesi duymanız imkansız gibi kulagınızı yakınına getirince duyuyorsunuz Xlince 12 likler ise onlar 21db diyor ama 2 markanın ses ölcme biçimi farklı demekki cunki 22.8 db olmasna ragman 2-3 db daha az ses cıkarıyor xlincelerden işte resimler,

1- 2 Modelinde resmi ve kutu içerigi... Kutusundan vidaları cıkmıyor ama 4 pin ve 3 pin molexleri iyi düşünmüşler

2-Kutusunun hemen arkasında fanın özellikleri ses seviyesi vs yazıyor,

3- Siyan Beyaz Rengli olan modeli xlince fan ile yanyana 1-2 resim,

4.Turuncu olan modeli ve Xlince mavi ledli fan ile yanyana 1-2 resmi ,

SONUÇ:Evt sonuç olarak çok çok sessiz kasa istiyorum derseniz nexusun bu modelleri xlince fanlara göre 2-3 db daha sesiz gibi...Ama görüntü olarak xlince fanlar ledli oldugundan kasada cok şık duruyorlar ve kasa aydınlatmanıza etkiside oluyor ( özellikle geceleri cok güzel ) ve Hava akımı olarak xlinceler 68 cfm yazıyor Nexuslar ise 36.87cfm yazıyor.Arada belirgin bir hava akımı farkı var daha iyi performans istiyorsanız kesinlikle xlince... Ben sese aşırı önem vermedigim için iksiinin arasında zaten cokta bir fark olmadıgı için ses bakımından xlince alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owbilo -- 13 Haziran 2007; 14:07:39 >

• tesekkurler bilal kardeşim 80 mm' lik modelide konusunu birazdan ben aciyorum ..
  • Fan alıcak olanlara yardımcı olabilirsek güzel olur bu kampanya olayıda süpermiş
  • ya bir iki şey sorcam fan konusunda cahilliğime verin

1-resimlerdeki kasanın altında olan fanlar dışarımı hava veriyor yoksa içeriye mi üflüyor?
    2-kasanın altında hava girişi varmı?
  • Güzel inceleme olmuş bilal ellerine sağlık

Fan almak isteyenlerde evrenin kampanyasını kaçırmasınlar derim ben
  • bilal sunu radyatorlerin ustune koyup denesene dier fanlarla aradaki farki gorelim bi...

• quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

bilal sunu radyatorlerin ustune koyup denesene dier fanlarla aradaki farki gorelim bi...

Sen oNU bırak aykun .. erhan beyle nexus'A senin için besiktas fanı yaptırdık .. :)

http://www.evrenshop.com/asp/show_stock.asp?product=nx12

Bence Kaçırma :) 1 alana 1 hediye hemde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle herkeze teşekkürler yorumlar için

ordaki fanlar kasanın altındaki radyatöre üflüyorlar zaten...Kasanın altına 360 lık radyatör için 3 adet 12 lik fan yeri actım tabiki normal kaslarda bu yok bn kendim kestim yani

aykun zaten altta radyatör var koydum pek fark olmadı birisi 38 cfm birisi 68 ama radyatörde pek etki edicegini sanmıyorm loadda 1 derece fln anca eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owbilo -- 13 Haziran 2007; 18:05:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRTuQ27

quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

bilal sunu radyatorlerin ustune koyup denesene dier fanlarla aradaki farki gorelim bi...

Sen oNU bırak aykun .. erhan beyle nexus'A senin için besiktas fanı yaptırdık .. :)

http://www.evrenshop.com/asp/show_stock.asp?product=nx12

Bence Kaçırma :) 1 alana 1 hediye hemde

ahaha harbi benimde hoşuma gitti

• Kaliteli fan kimin hoşuna gitmez kampanyada olması süper
  • evren bize extra hediye verse şu siyah beyaz olanlardan bjk' liyiz hem

"Tüm beşiktaşlılara 1 değil 2 fan hediye"
  • 2 fan cok kacar heralde kampanya yeterli 1 fan alana aynısındna bedava süper
  • Buradan Erhan beye sorsak Xsilence ın 120 mm lık 68 cfm lık sessız fanları ne zaman gelecekmıs sıtede gelıs tarıhı sureklı ertlenıyor ben baska yerde de bulamadım bu fanlaradan
  • merhaba,

yuklemedeki bazı aksılıklerden dolayı gecıktı xilenceler..
    haftaya cuma beklıyoruz..
  • Bende neonları bekliorm
  • güzel bir inceleme olmuş teşekkürler.

xilence
  • sagol dostum nexuslar ledli olsa çok güzel olucak ama ledsiz işte xlincelerinde görüntüsü gece çok güzel ama nexuslar çok sessiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.