Bildirim
Nexus 5 Türkiye Fiyatı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
1350-1400 tl salladım. -
neden olmasın nexus 4 1100 tl olduğunu varsayarsak, teknoloji insanı katil eder ayrıca Türkiyede bilmiyorum ithalatçı yüzünden mi yoksa vergiler yüzünden mi bu kadar pahalı bu elektronik cihazlar -
1400le girer.
Mağazalar bu kadar pahalı yapıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1500 den girer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen bi konuda vardı.. bi model ile z1 arasında dubaide 200tlye tekabül eden fark burda 600 tl. bu tellerin distribütör tarafından konumlandırması yapılıyor herhalde. vergiler distribütöre gelene kadar ki fiyata direkt etki eder. vergi çok ancak bu vergilerle bu fiyatlara rağmen deli gibi piyasada satım yapılıyor. vergi olmasa her cebe bi tel alınır herhalde. bizim millet hava atmaya meraklı. direkt tüketim ve cari açığa etkisi büyük bunun. alt modellerin fiyatı düşmesi vs. hepsi göz önüne alınıyor.distribütörden çıktıktan sonra da satıcıya kadar gelene kadar ki tedarik süreci de fiyatı belirliyor. satıcının piyasadaki konumu da etkiler. vs. vs. her etki de fiyat yukarı çıkar. haliyle piyasa da o fiyattan talep varken de fiyatı indirmezler.
ben zaten iş için çok elzem olmadıktan sonra ya da dibine kadar kullanacağım bi durum olmadıktan sonra bin liradan fazla vermeye karşıyım.oyun vs. zaten oynamam. ancak tasarım ve sağlamlık için ekstra bi 100-200 tl. verilir.
-
hava atmak konusunda haklısın ama bir de şu açıdan bak ülke olarak fakiriz neden pahalı telefonlara ilgiliyiz diye sorululursa ne her yaz hawaiye gitmek gibi bir imkanımız ne dünya turu yapıcak kalıbımız nede ferrarilere binecek oturma organımız var kendimizi ufak şeylerle avutuyoruz bunların en başında cep telefonu geliyor ve tabi uyanıklar da bunun farkında olduklarından insanların cebinde kalan o 3 kuruş parayıda fahiş fiyatlar ve gereksiz vergilerle emiyorlar(trt vergisi vs) sonra kendimizi kafes içinde yaşayan hamsterlara benzetebiliriz bize verilenle yetiniriz hayatımızın sonuna kadar çalışıp emekli olamadan ölürüz valla konu nereye geldi hevesim kaçtı telefon falan almıyorum arkadaş
-
G2'den fazla geleceğini sanmıyorum.16 gb versiyonu 1199 , 32 gb versiyonu 1399 TL.Nexus 4 pahalı girdi çünkü rakibi yoktu.Ama bu sefer G2 var. -
1499 boyle abudık gubudık kusuratı mutlaka koyar birisi,muhtemelen teknosa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadas resmen devlet bizi somuruyor amerika'da 350 Dolar bizim burda 1.400 - 1.500 liradan giris yapar yeter dayyip yeterrrr :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
1499boyle abudık gubudık kusuratı mutlaka koyar birisi,muhtemelen teknosa
bende 1499 yazmak için girmiştim, daha önce yazmışsın. evet gönül ister 1200 civarı girsin, ama yeni model olunca beklemek gerekecek. bu arada bir forumda kasımda çıksada ülkemize ocak-şubat gibi gelir demiş. eğer öyleyse telefon bekleyenler için uzun bir süre, şahsen ben de bekliyordum ama 4-5 ay beklemem doğruysa. -
quote:
Orijinalden alıntı: freeagle
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
1499boyle abudık gubudık kusuratı mutlaka koyar birisi,muhtemelen teknosa
bende 1499 yazmak için girmiştim, daha önce yazmışsın. evet gönül ister 1200 civarı girsin, ama yeni model olunca beklemek gerekecek. bu arada bir forumda kasımda çıksada ülkemize ocak-şubat gibi gelir demiş. eğer öyleyse telefon bekleyenler için uzun bir süre, şahsen ben de bekliyordum ama 4-5 ay beklemem doğruysa.
aman abi ağzından yel alsın 4*5 ay naptın yav :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X