Bildirim
Nexus 5 alcam
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
G2 daha iyidir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Nexus 5 -
g2 -
G2 ben almak istiyordum ama arka tuşları çok itici yine nexus 5 xperiaya benziyor -
O zaman nexus alın beğenmediyseniz kötü değildir.Ama g2 ile daha iyi performans alırsınız.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
g2 alırsanız, o tuşlara pek gerek kalmıyo zaten. sadece ses açıp kapamak için kullanıyosunuz. ekranı açmak için çift tıklamanız, aynı şekilde kapamak için de çift tıklamanız yeterli. hiç tuş kullanmadan cihaza tamamen hükmedebilirsiniz. resmi olmayan yazılım desteği dışında lg g2 nexus 5 ten çok daha iyidir. eğer alırım, aldığım gibi root yapar custom rom dünyasına dalarım, o kernel benim bu senin hepsine atlarım demiyosanız, g2 alın. -
Tasarım olarak nexus 5 daha şık g2 o kadar iyi değil.
G2'nin pil performansı daha yüksek ancak yoğun kullanımda g2 1-2 saat daha fazla kullanırsın o kadar.
Kamera olarak hemen hemen birbirine yakın diyebilirim.
18 ay güncelleme garantisi veren nexus alınabilir,g2'de çok sağlam cihaz karar senin -
maddi durumun yetiyorsa g2 al geç -
Sorun istemiyorsan devamlı güncel olsun diyorsan nexus 5 al S4'e bile kitkat geldi G2'ye daha gelecek -
Htc M8 derim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
G2
daha ıyı ses+kamera+batarya varken tabıkı G2 ,uclu prızle gezerım dersen nexusta olabılır.. -
Nexus'u ne yere vurdunuz ya bir günü çıkartıyormu çıkartıyor kaç tane akıllı telefon üç günü buluyor gidin iphone kullanın bakalım akşamı çıkartıyor mu tutturdunuz bir g2 sp bitti şimdi g2 başladı madem çok objektifsiniz g2'nin ısındığı zaman performansınında düştüğünü söylersiniz alacak arkadaşa söylüyorum telefonun kasa yapısı sıkışık ağır bir uygulama açınca hemen ısınıyor bu konuyla ilgili videolar adamlar buzdolabına koyup daha sonra öyle test ediyor tam performansını görmek için şubat ayında sözde gelcek olan kitkat nisan oldu hala gelicek diğer bir çok firmanın amiral gemisi güncellemeyi çoktan aldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
daha ıyı ses+kamera+batarya varken tabıkı G2 ,uclu prızle gezerım dersen nexusta olabılır..
+1 -
Nexus'ta iyidir ama g2 nexusu ezer. -
Nexus 5
Hangisini beğendiysen onu al sonra pişman olma, arada pek fark yok ama g2 performansı az daha iyi.Ama eğer telefonu saatlerce kullanmıyosan sorun yok.
Lg g2 beyaz . Tuslarla isin yok hocam knock on ozelligi var
İki cihazında kasa kalitesi berbat , g2nin ekranını hiç sevmedim renkleri çok abartı şekilde gösteriyor resmen insanın gözleri ağrıyor ekrana bakınca bide arkada tuş olayı falan çok gereksiz , nexus5in şarjı zaten berbat aktif kullanımda günde 2-3 kere şarja takmak zorunda kalırsınız kamerasına pek ısınamadım pek iyi değil o kadar özellik koymuşlar bari iyi bi kamera koysalardı , karar sizin hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- poco x7 pro pubg kaç fps
- samsung türkiye garantili ne demek
- samsung a55 alınır mı
- telegram video izleme
- periscope canlı yayın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X