Şimdi Ara

Nexus 4 recovery mode komut yok hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler telefon kasıyor diye hard format atacam ama recovery mod açılmıyor. komut yok hatası alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokmu bilen biri?

• koskoca forumda ses seda yokkk
  • upppp
  • Telefon ayarlarından fabrika ayarlarına al. Recovery moddan yapmak ile hiçbir fark yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Telefon ayarlarından fabrika ayarlarına al. Recovery moddan yapmak ile hiçbir fark yok.

telefonu 4.4 e güncelledim. kilit ekranında iken bildirim çubuğunu aşağı indirirken telefon acayip kasıyordu. 2 kere fabrika ayarlarına döndüm gene aynı. konu açtım kasıyor telefon diye. hard format yapın dediler. fabrika ayarları herşeyi tam silmiyor dediler?
  • Benim bildiğim telefon ayarlarından fabrika ayarlarına almak ile recovery moddan wipe factory reset yapmak arasında hiçbir fark yok. Ancak recovery modda ek olarak wipe cache partition diye bir seçenek daha var. Belki bu seçenek uygulanınca farklı bir işlem olabilir. Senin sorunun için aşağıdaki linkte başlık açılmış. İstersen aşağıdaki konuyu bir incele.

http://forum.donanimhaber.com/m_82124431/tm.htm
  • quote:

Benim bildiğim telefon ayarlarından fabrika ayarlarına almak ile recovery moddan wipe factory reset yapmak arasında hiçbir fark yok. Ancak recovery modda ek olarak wipe cache partition diye bir seçenek daha var. Belki bu seçenek uygulanınca farklı bir işlem olabilir. Senin sorunun için aşağıdaki linkte başlık açılmış. İstersen aşağıdaki konuyu bir incele.

http://forum.donanimhaber.com/m_82124431/tm.htm

buna baktım hocam ama yeterli bilgi bulamadım. bi link vermişler ondada ingilizce yazıyor. türkçeye çevirdim gene anlaşılmadı

• Nexus 4 telefon hiç kullanmadığımdan çok yardımcı olamıyorum hocam. Telefonun ana konusundaki aktif ve çok mesajı olan kullanıcılara özel mesaj atarsan yardımcı olacaklardır.
  • quote:

Nexus 4 telefon hiç kullanmadığımdan çok yardımcı olamıyorum hocam. Telefonun ana konusundaki aktif ve çok mesajı olan kullanıcılara özel mesaj atarsan yardımcı olacaklardır.

saolun hocam
  • İsterseniz cwm recovery yükleyip oradan, isterseniz recovery moda girip; powera basılı tutarken ses açmaya bir kere basarak stock recoveryi kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

İsterseniz cwm recovery yükleyip oradan, isterseniz recovery moda girip; powera basılı tutarken ses açmaya bir kere basarak stock recoveryi kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg7

beyler telefon kasıyor diye hard format atacam ama recovery mod açılmıyor. komut yok hatası alıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_70086751/mpage_392/tm.htm

up up up
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    power arti ses kisma basarak telefonu acin
    cikan ekranda ses tuslari ile recoverymoda gelip power tusuna basin. komut satiri ypk gibi bir mesaj cikacak burada power tusuna basip bir kere ses acma tusuna basin recovery moddasiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.