Şimdi Ara

NextStar YE-18000HD' de NTVSPOR'U MAÇ ZAMANI İZLEMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende NextStar YE-18000 Full HD bir uydu alıcısı var. Aleti alalı çok olmadı daha yeni ama ben bu aletten NtvSpor'da maç izleyemiyorum. Yani ispanya ligi maçlarını. Şifreyle filan girenler varmış sanırım ama uydunun şifre girme özelliği bulunması gerekiyormuş. Benim cihazımda bu özellik mevcut mu bilen var mı? Yada mevcut olup olmadığını kendim nasıl anlayabilirim?

Ahanda bu:http://www.nextdestek.com/Next-18000-HD-CX.html

• cihazınızda key girme mevcut.Menü-Tv sistemine girip 0000 tuşladığında key girme aktif oluyor.son yazılımını yüklediğinizde ntvspor için gerekli key zaten yüklü.bendeki 18000 hd cx modeli.sorunsuz şekilde kullanıyorum.

http://www.nextdestek.com/Next-Minix-CX.html

burayı incele.menüler aynı.
  • Son güncelleme derken linkini verdiğiniz siteden mi yükleyeyim yoksa uydu açılırken karşıma çıkan "Yeni güncelleme mevcut, yüklensin mi?" uyarısından mı yükleyeyim? Bir de bu güncellemeyi yaptıktan sonra bahsettiğiniz yeri de aktif ettikten sonra ntv spor'da maçları izleyebilir miyim rahatça?
  • farketmez.ister uydu üzerinden yükle istersen kendi sitesinden senin modele uygun yazılımı yükle.yükledikten sonra menü-tv sistem üzerindeyken 0000 tuşla.emu aktif olacaktır.sorunsuzca izlersin.
  • sistem ayarlarından "ota kapalı" yap her açılışta yeni yazılım bulundu gibi bişey sormaz sana.ben kapalı tutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmanbiyolog -- 10 Ekim 2012; 19:24:37 >
  • Siteden guncellememe ragmen hala acilista 'yeni guncelleme var' diyor. Bu durum normal degil mi yani ben tekrar guncellemiyim dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usb ile güncellersen aynı yazılım olmasına rağmen her açılışta sana sorar yeni yazılım bulundu diye.uydu üzerinden güncellersen sormaz.zaten aynı yazlım.ya da yukarıda bahsettiğim gibi "ota kapalı" yap. sorun hallolur.benim de başıma aynı şey geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.