Şimdi Ara

Next YE-GA 4624+iGO Primo+AtlasIV+2GB Flash+128MB DDRII RAM+FM Verici+2 Yıl Güncelleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
8.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cihaz çan çin çon da değilmiş , bak bu iyi
    tayvanlımış arkadaş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okyaypay

    cihaz çan çin çon da değilmiş , bak bu iyi
    tayvanlımış arkadaş.

    evet aynen öyle
    http://www.nextnavigasyon.com/duyurular_globalsat.html
  • bu cihaza kablosuz geri görüş kamerası takabilirmiyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 25 Temmuz 2010; 0:19:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Osmanselim

    bu cihaza kalosuz geri görüş kamerası takabilirmiyim

    bu modelde avgirişi ve BT yok
  • tavsiye edebileceğiniz avgirişli ve BT li bi model varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Osmanselim

    tavsiye edebileceğiniz avgirişli ve BT li bi model varmı ?

    şu anda bu 1050 modeli var yeni modelleri yakın zaman da çıkarmı bilmiyorum
    http://www.nextnavigasyon.com/model_YE_A1050.html
    daha detaylı bilgi için buraya mail atarsanız daha net bilgi alırsınız
    destek@nextnavigasyon.com
  • Next YE-GA 4624 Igo Primo & Aselsan ASN3000
    bu iki ürün arasında kararsız kaldım. bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim..
  • Normalde rota hesaplarken ekonomik, çabuk vs gibi seçenekler var. Ama ben bunun dışında alternatif rotalar oluşturabilmek istiyorum. Yani yine çabuk seçeneği işaretli olacak ama bana bir iki rota daha çıkaracak. bu mümkün mü acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: draligus

    Normalde rota hesaplarken ekonomik, çabuk vs gibi seçenekler var. Ama ben bunun dışında alternatif rotalar oluşturabilmek istiyorum. Yani yine çabuk seçeneği işaretli olacak ama bana bir iki rota daha çıkaracak. bu mümkün mü acaba


    Arkadaşım ısrarla sormuşsun ama cevap alamamışsın, ben de merak ediyordum, turkeyforum'da bir arkadaş yazmış. Yazdıklarını aynen aşağı ekliyorum

    " Herkese merhaba,

    Bir haftadır süren navigasyon cihazı arayışım bu forumu keşfetmemle son buldu. Kullanıcı desteği (Turkey Forum) nedeniyle Next'i, yazılım avantajları nedeniyle de YE-GA 4624'ü seçtim.

    Cihazın ilk şarjını tamamlayıp dün akşam biraz kullanma fırsatı buldum. Artıları oldukça fazla. Alternatif rotaları tek ekranda süre ve mesafeleriyle alt alta listelemesi, aynı anda önizlemesini de vermesi en çok hoşuma giden özelliği oldu. Dış malzeme kalitesi bana tatminkar geldi, adi ve ucuz bir cihaz gibi durmuyor, şüpheniz olmasın. Hoparlörlerinde de bir sıkıntı yok. Ancak kullanım kılavuzunda navigasyon yazılımının kullanımına dair hiçbir husus belirtilmemiş, daha önce navigasyon cihazı tecrübesi olmayanlar için bu sorun olacaktır muhtemelen.

    Benim hoşuma gitmeyen iki husus var şimdiliik:

    - Araç şarj kablosu biraz kısa geldi (Gerçi yine de bi 50 cm vardır). Cihazın kablo girişi sol tarafta ve ben ön camın sol alt köşesinde kullanmaya alışığım. Hal böyle olunca vitesin oralardaki çakmaklıktan kablo yetişmiyor. Sol kulak memenizi sağ elinizle kafanızın üstünden dolaşarak tutmayı deneyin, beni anlayacaksınız Orta kolsol plastik olduğu için oraya da yapışmıyor, camın ortasına taktığımda ise çirkin bir görüntü oluşuyor.

    - Herhangi bir rota çizmeden, sadece harita modunda seyrederken yeterince yakından göstermiyor (belki rotada da böyledir, denemedim). alçak/normal/yüksek gibi üç seçenek var ama bana alçak dahi pek yakın gelmedi. Hem 2, hem de 3 boyutta denedim ama, ı-ıh.

    Genel olarak çok sevdiğimi söyleyebilirim ama. Okulum olmasa, hava da sıcak olmasa da dağ bayır dolaşsam

    Bir not: Pazar günü Forum İstanbul'daki Saturn mağazasına gitmiştim. Cihazın henüz gelmediğini, hafta içinde stoklara gireceğini söylediler. Fiyatsa vermediler. Ben de acelem olduğu için ertesi gün NebuTv'den sipariş verdim (6 taksitle 299 TL, ücretsiz kargo). Salı sabahı sipariş elimdeydi, sağolsunlar."




  • Ben de bugün aldım ürünü. Merak ettiğim ve beceremediğim günlük rota oluşturma işlemi. İşim gereği gün içerisinde 20 civarı nokta dolaşıyorum ve bu noktaları sırasıyla kaydedip gezmek istiyorum, mümkün müdür bu cihaz ile?
  • Tabiki mümkün,önce hedefinizi seçin ve rotayı başlatın,sonra tek tek yerleri tekrar seçin ve rota verin.Cihaz size yol noktasımı yoksa hedefmi diye sorar,yol noktası seçin devam edin bu şekilde.Hatta bunları Rota'danda yapabilirsiniz.En son gene Rota menüsünden bakıp sıralamada yaparsınız,kayıtta edebilirsiniz rota,rota
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gps.navigation

    Tabiki mümkün,önce hedefinizi seçin ve rotayı başlatın,sonra tek tek yerleri tekrar seçin ve rota verin.Cihaz size yol noktasımı yoksa hedefmi diye sorar,yol noktası seçin devam edin bu şekilde.Hatta bunları Rota'danda yapabilirsiniz.En son gene Rota menüsünden bakıp sıralamada yaparsınız,kayıtta edebilirsiniz rota,rota


    O zaman son girdiğime ilk gidiyor, sıralama ile oynadım hepten karıştı bu sefer de. Neyse öğreneceğim, teşekkürler
  • Diğer başlığa da yazmıştım ama cevap gelmedi.Bugün Navigsayon cihazı alacağım ama "Next YE-GA 4624" , "Next YE-A 1050 5" " modelleri arasında taklıp kaldım. Bana yakın bir Nextshop buldum ve ellerinde mevcut bu modellerden. 2. olan oldukça pahalı ama bluetooth (telefonla görüşebilme) özelliği var. Ama 1. modelde de igo primo var. Hem igo primo , hem fm transmitter, hem bluetooth özelliği olan bir model var mı acaba ?
    Çünkü bugün alacağım artık.
  • http://www.pdateknoloji.com/store/ProductDetails.aspx?productid=87801

    Next YE-GA 4624 almanız bence daha iyi, çünkü üstünde igo-primo var ve dünyada ilk defa Türkiye'de kullanılıyor. Ben igo-primo'yu Cep telefonumda denedim süper çalışıyor. Daha önceki versiyonlardan daha iyi ve daha ayrıntılı.
    Yukadaki linkte uygun fiyata var. Kart ile peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar.
  • Süper bir cihaz ...
  • Selam arkadaşlar,

    Eylülde İstanbul'a yerleşiyorum ve İstanbul'un yollarını en ufak derecede dahi bilmiyorum. Bu fiyat civarında piranha galileo başlığını da okudum forumda fakat şikayetler beni şüpheye düşürdü. Bu başlıktan okuduğum kadarıyla yeni igo primo yazılımıyla birlikte bu cihaz daha iyi gibi duruyor.

    Benim istediğim İstanbul'da kusursuzca yol almak kaybolmadan; o yüzden rotadan saptığımda çok hızlı şekilde geri getirebilmesi, sesli ikazların doğruluğu zamanlaması vs. önemli benim için. Cihazı İstanbul içinde kullananlar tecrübelerini paylaşabilirse sevinirim.

    Daha önce hiç navigasyon cihazı kullanmadım ilk defa kullanacağım, son olarak bu cihazı tavsiye edermisiniz?

    Teşekkürler.

    Edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercello -- 11 Ağustos 2010; 18:35:17 >
  • Cihazlardaki Primo 1.0'ı daha özellikli 1.1 yapıyorlar yakındahttp://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=601059
  • bende başta düşünüyordum ama bluetooth olmaması ve başarısız tasarımı beni vazgeçirdi. ama yazılım olarak süper
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omercan_84

    bende başta düşünüyordum ama bluetooth olmaması ve başarısız tasarımı beni vazgeçirdi. ama yazılım olarak süper



    Valla tasarım herkese göre değişir bende hatları oval olan bazı cihazları hiç sevemedim,takarken elden kayar,yerine oturtmak için delikleri bulacam diye boyuna kramp girer
  • konu altlarda kalmış ama kullanan arkadaşlar bilgi paylaşımına devam edebilir mi? bir de A serisi olan BT ve AV'in li model ne zaman gelecek artık?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.