Şimdi Ara

Next YE-G 525-545 & Telefunken TLF 250-350 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
12.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertanx

quote:

Orijinalden alıntı: drberti

Anak buna rağmen next alan çok sayıda müşteri var.İnsanlar 3 sene işini önemsememiş galiba?

Yarın Başarsoft "harita formatını değiştirirse igo8 ve igo primo artık gelişen harita teknolojiye ayak uyduramıyor" derse emin olun her firmada sıkıntı çıkacak.. zaten 3 sene sonra cihazlar hantal yavaş kalacak ve güncel teknolojili navigasyonları görünce heveste kalmayacak. devran böyle dönüyor.. ÖBG sıkıntı yaşayan firma nın konusu var onu inceleyin derim.

Evet buna katılıyorum Ozaman müşterilerine ömür boyu taahüt eden firmalar hakikaten sıkıntı yaşar.

• Şu an oldu diyelim; ÖBG firması veren, vermeyen firmalar ne yapar bende onu merak ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 4 Eylül 2011; 12:03:09 >
  • Zaten neredeyse 1 yıl bitti sayılır 2 yıl sonra ne olacağı belli olur.Bekleyip görecez bakalım.Zaten bu yıl sonundan sonra ömür boyu güncelleme diye cihaz satılmayacağını Alim bey geçtiğimiz günlerde yazmıştı ömür boyu taahüt edenlerin işi zor etmeyenler ben şukadar yıl harita desteği beyan ettim der bir şekilde taahütünü yerine getirmiş olur.
  • next 525, telefunken 350, navitech 520 arasında kaldım..Bu cihazların şarz süreleri ne kadardır o konuda net bilgi bulammadım.Navitech görünüm ve özellik olarak iyi görünüyor.Telefunkende aynı şekilde.Next cihazı için bu güncelleme olayı kafamı karıştırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drberti

next 525, telefunken 350, navitech 520 arasında kaldım..Bu cihazların şarz süreleri ne kadardır o konuda net bilgi bulammadım.Navitech görünüm ve özellik olarak iyi görünüyor.Telefunkende aynı şekilde.Next cihazı için bu güncelleme olayı kafamı karıştırdı.

3 sene güncelleme bence gayet iyi bir güncelleme süresi , üst mesajlarda yazıldığı gibi 3 seneye kadar kim öle kim kala , o zaman'a kadar çok daha iyi teknoloji çıkar onu alırız elimizdeki cihazlarıda satarız , en azından ben şimdiden öyle yapmaya başladım yeni nesil haritaları ve cihazları görünce 4624'ü satıp 525 aldım.sizde öyle yapın 525 alın kafanız rahat olsun

Sevgiler
  • 525 şarj süresi ne kadar aceba?
  • navigasyonda 2 ila 2.5 saat gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

navigasyonda 2 ila 2.5 saat gidiyor

bu konuyu okumadan önce navitech 513 düşünüyordum ama şimdi next daha çok aklıma yatmaya başladı.

anladığım kadarıyla next 525'in tek eksiği bluetooth görünüyor. eksikliğini hissediyor musunuz acaba?
  • "Eksikliğini hissediyormusunuz " bu beklentiye bağlıBen araç içinde BT ihtiyaç duyarsam kullaklığı kullanıyorum,zaten cihaz üzerinden telefon görüşmesi yapmak bana göre değil Çünki araçtaki herkesin görüşmelerimi dinlemesi hoşuma gitmiyor.O yüzden bu cihazda hiç eksikliğini duymadım
  • Ben de yardım isteyeyim;
    Next 525 ile ilgileniyorum ancak pilinin 2 saat gitmesi ve 3 sene güncelleme olması beni Navitech'e yönlendiriyor.
    Navitech 512 pili 4 saat gözüküyor, 3 sene kabul etsek de ÖBG var.

Sizce hangisi alınmalı?
    Araba içi montaj yeri ideal neresi olmalı?
    Çakmak yerine takılan ve ahtapot gibi cihazı havada tutan aksesuarlar bulunabiliyor mu?

Dip Not:
    Ben sadece Atlas5, IGO Primo, AntiGlare ekran ve Başarsoft harita desteği arıyorum.
    Multimedia özelliklerinin hiçbiri ile ilgilenmiyorum, bu özellikleri olmayan düz bir cihaz bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meke

Ben de yardım isteyeyim;
    Next 525 ile ilgileniyorum ancak pilinin 2 saat gitmesi ve 3 sene güncelleme olması beni Navitech'e yönlendiriyor.
    Navitech 512 pili 4 saat gözüküyor, 3 sene kabul etsek de ÖBG var.

Sizce hangisi alınmalı?
    Araba içi montaj yeri ideal neresi olmalı?
    Çakmak yerine takılan ve ahtapot gibi cihazı havada tutan aksesuarlar bulunabiliyor mu?

Dip Not:
    Ben sadece Atlas5, IGO Primo, AntiGlare ekran ve Başarsoft harita desteği arıyorum.
    Multimedia özelliklerinin hiçbiri ile ilgilenmiyorum, bu özellikleri olmayan düz bir cihaz bilen var mı?

525 sizin için biçilmiş kaftan , 2 saat sizi çok kasmasın , 3 senede bence gayet uzun bir zaman
  • Next 525, Navitech 512'den daha mı iyidir?

525'in ekran çözünürlüğü ve Navitech 513 ekranı 480 x 272 gözüküyor.

Ancak 545 800 x 480.

Bu fark kullanımda çok yararlı mıdır?
  • quote:

Next 525, Navitech 512'den daha mı iyidir?

525'in ekran çözünürlüğü ve Navitech 513 ekranı 480 x 272 gözüküyor.

Ancak 545 800 x 480.

Bu fark kullanımda çok yararlı mıdır?

800x480 çözünürlüğün kullanımda pek artısı yok.Next 525 model cihazda BT yok şayet BT lazım değil derseniz alınası bir cihaz..Ben kullanıyorum ve memnunum.Üzerinde primo 1,2 yazılım ve Başarsoft harita var satış sonrası destekleri de güzel .
  • Arabada BT var zaten o yüzden 525 ok ama arada 20 tl fark var 545 alayım o zaman.
    Teşekkürler.
  • quote:

Arabada BT var zaten o yüzden 525 ok ama arada 20 tl fark var 545 alayım o zaman.
    Teşekkürler.

Hayırlı olsun
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Navitech neden önermiyorsunuz, kuvvetli bir gerekçe var mı?
  • quote:

Navitech neden önermiyorsunuz, kuvvetli bir gerekçe var mı?

Öneriyorum, öneriyoruz. QX-B512,513 5" kategorisinde; 433 4.3" kategorisinde iyi cihazlar.

Kullanıyorum, memnunum. Ancak teknoloji hızlı gelişmekte Navitech Primo yazılımı şlk getiren firmalardan biri Next ile birlikte. Artık çağ atlama zamanı geldiğini düşünüyorum.

Next nasıl Primo v1.2'ye geçip yine ilk olmayı başardıysa; Navitech'den de iyi bir atak bekliyorum. Dilerim bu yazdıklarımı dikkate alırlar
  • quote:

Navitech neden önermiyorsunuz, kuvvetli bir gerekçe var mı?

Ben navitech almayın demedim yanlış anlaşılmasın sadece 800x480 çözünürlüğün bir görüntü açısından artısı olmadığını iki cihazıda kullandığım için next 525 modeli daha hızlı (633+mhz) olduğu ve srvis hizmetinin daha iyi olduğu için alınabilir dedim.Navitech başka model cihazım var QX513 modeli kullanmadığım için bu cihaz hakkında yorum yapmadım
  • Bir yandan sizlerin Haziran'daki mesajlarınızı okuyordum, 545 2 saat çalışıyor denmiş.
    800x600 yüzünden diye dusunuyorum, pilleri aynı olmasına rağmen 525 modeline 4 saate kadar yazılmış.
    Next firmasını da servis ve destek bakımından ayrı bir yerde tuttuğunuzu farkettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir yandan sizlerin Haziran'daki mesajlarınızı okuyordum, 545 2 saat çalışıyor denmiş.
    800x600 yüzünden diye dusunuyorum, pilleri aynı olmasına rağmen 525 modeline 4 saate kadar yazılmış.
    Next firmasını da servis ve destek bakımından ayrı bir yerde tuttuğunuzu farkettim.

evet 545 2 -2.5 saat kadar pil ömrü var 525 olanın çözünürlük farkından dolayı 545'e göre pil ömrü daha uzun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.