Şimdi Ara

Next YE-G 515, YE-G 535 Yeni Navigasyon Cihazları (AtlasV 664 Mhz) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
9
Favori
70.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de ilk navigasyonumu almayı düşünüyorum, birçok kişi gibi 545 modeli aklımdaydı ancak şimdi 535 modelini inceliyorum. 565 modelinin bundan farkı ekran çözünürlüğü ve TMC midir?

189 TL'lik fiyatı bana da uygun geliyor özellikle benim gibi ilk kullanıcı için, daha karıştırıp öğrenmek de var bu işleri.

Diğer nokta da telefonum Galaxy W kendisinin navigasyon özelliği igo programı yüklü, ama ya benden kaynaklı ya kullanım zorluğundan, daha başarılı sonuç alamadım. Bu olduğu için gerek var mı da diyorum ama yazılımcı arkadaşım da onlar sadece o iş için olduğundan telefonun ile kıyaslama diyor.

Bize yol durumunu söyleyecek mi? Ben rota çizsin istiyorum ama beni en açık yoldan götürsün istiyorum, bu durumda ne seçmeliyim ?

Edit: Bana yeterli geleceğini umuyorum kargo ile birlikte 195 TL'ye ben de sipariş vermiş bulunmaktayım..

Pyalaşımda bulunan arkadaşlara teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcornek -- 8 Temmuz 2012; 17:17:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Ben de ilk navigasyonumu almayı düşünüyorum, birçok kişi gibi 545 modeli aklımdaydı ancak şimdi 535 modelini inceliyorum. 565 modelinin bundan farkı ekran çözünürlüğü ve TMC midir?

189 TL'lik fiyatı bana da uygun geliyor özellikle benim gibi ilk kullanıcı için, daha karıştırıp öğrenmek de var bu işleri.

Diğer nokta da telefonum Galaxy W kendisinin navigasyon özelliği igo programı yüklü, ama ya benden kaynaklı ya kullanım zorluğundan, daha başarılı sonuç alamadım. Bu olduğu için gerek var mı da diyorum ama yazılımcı arkadaşım da onlar sadece o iş için olduğundan telefonun ile kıyaslama diyor.

Bize yol durumunu söyleyecek mi? Ben rota çizsin istiyorum ama beni en açık yoldan götürsün istiyorum, bu durumda ne seçmeliyim ?

Edit: Bana yeterli geleceğini umuyorum kargo ile birlikte 195 TL'ye ben de sipariş vermiş bulunmaktayım..

Hayırlı olsun, güzel bir karar vermisiniz; keyifli navigasyonlar diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Bu cihaz için çok güzel bir fiyat Hayırlı olsun cihazınız, keyifli navigasyonlar.

Eywallah saolun.

quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Hayırlı olsun

Sağolun sizin görüşleriniz de etkili oldu almamda.

quote:

Ben de ilk navigasyonumu almayı düşünüyorum, birçok kişi gibi 545 modeli aklımdaydı ancak şimdi 535 modelini inceliyorum. 565 modelinin bundan farkı ekran çözünürlüğü ve TMC midir?

Hayırlı olsun. Doğru zamanda alınmış doğru bir cihaz. Benim ilk GPS cihazım ama kullanırken hiç zorlanmadım elektroniğe- donanıma yabancı değilim. Fakat şöyle birşey var hiçbir harita sizin bildiğiniz yoldan daha kısa ya da akıllı rota çizemez. Benim 2 dakikada gideceğim yola bu 5 dakikalık rota çizebiliyor. Sonuçta bilgisayar belli bir mantık ve verilere göre harita düzenliyor. Bense gerekirse ters yönlere ya da haritanın akıl edemediği kestirme yollara sapabiliyorum. O yüzden çok net ve mükemmel sonuçlar beklemeyin. Fakat hiç bilmediğiniz bir adresin kapısının önüne kadar sizi götürüyor ki daha ne istersiniz... Özellikle uzun yolda ve şehir dışında gözünüz kulağınız olacak bir cihaz. Rota ayarlında kısa,yeşil,hızlı,kolay gibi seçenekler geliyor. Default olarak kolay rota seçili. Kolay modda gereksiz ara sokaklara sokmaya çalıştı beni. Yeşili deneyeceğim bundan sonra. En güzel tarafı siz onun seçtiği yolu beğenmeyip başka yola girseniz bile o yola uygun rotayı da anında hesaplayarak karışıklık yaratmıyor...

• quote:

Teşekkür ederim inşallah güzel navigasyonlar olur :)

quote:

Orijinalden alıntı: MaiNStreaM

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah memnun kalırız. Size de hayırlı olsun, bu arada AUX girişini kullanarak fm transmitter özellğinden cızırtısız bir şekilde faydalanabiliyor muyuz?
  • Merhaba öncelikle böyle konularda bu siteden aldığım yardımı hiç bir sitede bulamıyorum. Bu nedenle site kurucularına ve sitedeki yardım sever arkadaşlara TEŞEKKÜRlerimi yineliyorum...

Bende navigasyon almayı düşünüyordum ve navking ı66 da karar kılmıştım ama yazıları okuyunca sayenizde NEXT 515-535 almaya karar verdim.
    Yalnız anlayamadığım bir nokta var yeni nesil olmalarına rağmen neden 525 ve 545 ile aynı fiyatlar (nextburada.com) resmi site sanırım oradan baktım... İlgilenirseniz sevinirim... İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanatik_1903

Merhaba öncelikle böyle konularda bu siteden aldığım yardımı hiç bir sitede bulamıyorum. Bu nedenle site kurucularına ve sitedeki yardım sever arkadaşlara TEŞEKKÜRlerimi yineliyorum...

Bende navigasyon almayı düşünüyordum ve navking ı66 da karar kılmıştım ama yazıları okuyunca sayenizde NEXT 515-535 almaya karar verdim.
    Yalnız anlayamadığım bir nokta var yeni nesil olmalarına rağmen neden 525 ve 545 ile aynı fiyatlar (nextburada.com) resmi site sanırım oradan baktım... İlgilenirseniz sevinirim... İyi günler.

Piyasa şartları,rekabet vs gibi etkenler diyebiliriz.
  • quote:

Merhaba öncelikle böyle konularda bu siteden aldığım yardımı hiç bir sitede bulamıyorum. Bu nedenle site kurucularına ve sitedeki yardım sever arkadaşlara TEŞEKKÜRlerimi yineliyorum...

Resmi site derken bir bayisinin resmi satış sitesi ama next'in kendi resmi sitesi değil yazdığınız yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah memnun kalırız. Size de hayırlı olsun, bu arada AUX girişini kullanarak fm transmitter özellğinden cızırtısız bir şekilde faydalanabiliyor muyuz?

Bana kendi hoparlör sesi yeterli geldi. Aux kablom yok. İstanbulda FM transmitter çekeceğini sanmam denemedim bile...

quote:

Doğru bir karar. En iyi fiyatları Bimeks te bulursunuz. Kampanyaları takip edin. Tomtom XXL bir zamanlar 300 liraydı o da 170 liraya düştü rekabet var. Yeni nesil 535 ve 515 , 525 ve 545 modellerinden bir miktar daha hızlı işlemci ve daha yeni primo versiyonu içeriyorlar. Buna rağman fiyatları çok uygun ben de o yüzden koşarak gidip aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 9 Temmuz 2012; 18:05:58 >

• Ne bileyim sadece next satınca kendi sitelerinden satış yapıyorlar sandım. İlgilendiğiniz için teşekkürler...
    Peki bu nextburada sitesi güvenli mi? Fiyatlar iyi ve kargo bedava..
  • Dedim ya bayisi tabi güvenlidir :)
  • dün Next YE-G 535 nevigasyonuma kavuştum, navikulübe üye oldum,naviextras toolbox ile güncellememi yaptım.test etme fırsatım olmadı ancak genel görüşüm güzel bir cihaz olduğu kanısındayım. İlk navigasyon cihazım, bundan önce nokia ovi maps kullanıyordum genel olarak memnundum,inşallah bu da memnun eder. herkese iyi navigasyonlu gezmeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

dün Next YE-G 535 nevigasyonuma kavuştum, navikulübe üye oldum,naviextras toolbox ile güncellememi yaptım.test etme fırsatım olmadı ancak genel görüşüm güzel bir cihaz olduğu kanısındayım. İlk navigasyon cihazım, bundan önce nokia ovi maps kullanıyordum genel olarak memnundum,inşallah bu da memnun eder. herkese iyi navigasyonlu gezmeler

Hayırlı olsun cihazınız

Ovi Maps'den sonra kendinizi gerçek konfora kavuşmuş hissedeceksiniz...
  • Tekrar merhaba;

Benim de cihaz bugün elime geçti yaklaşık 1 saat sonra 8 saatlik ilk şarjı bitmiş olacak, navicluba üye oldum ve 3.8.1 toolbox'ı indirdim, güncelleme ya da herhangi bir şey yapmamız gerekiyor mu ? Son durumda 2012 Q4 mü olmalı?
  • quote:

Tekrar merhaba;

Benim de cihaz bugün elime geçti yaklaşık 1 saat sonra 8 saatlik ilk şarjı bitmiş olacak, navicluba üye oldum ve 3.8.1 toolbox'ı indirdim, güncelleme ya da herhangi bir şey yapmamız gerekiyor mu ? Son durumda 2012 Q4 mü olmalı?

Hayırlı olsun
    Haritanızı güncellemeniz gerekli dediğiniz gibi son sürüm 2012.Q4 olmalı.
  • Teşekkür ederim, Naviextra'da cihazı tanıttım yedekleme yaptım, güncellemeleri yükledim, ardından 2012 Q4 gibi bir şey görmedim ve cihazınız güncel dedi, başka bir şey yapmama gerek var mı?

Çıkış yaparken exit tuşuna daha sonra da yatay U tuşuna basın denmiş ama o nerede ben göremedim galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcornek -- 11 Temmuz 2012; 0:38:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

dün Next YE-G 535 nevigasyonuma kavuştum, navikulübe üye oldum,naviextras toolbox ile güncellememi yaptım.test etme fırsatım olmadı ancak genel görüşüm güzel bir cihaz olduğu kanısındayım. İlk navigasyon cihazım, bundan önce nokia ovi maps kullanıyordum genel olarak memnundum,inşallah bu da memnun eder. herkese iyi navigasyonlu gezmeler

Hayırlı olsun cihazınız

Ovi Maps'den sonra kendinizi gerçek konfora kavuşmuş hissedeceksiniz...

Teşekkürler.Şehir içinde ve döner kavşaklarda konfora kavuşacağımdan eminim,telefonun küçük ekranından doğru yolu seçeceğim diye birçok defa farklı yola girmişliğim oldu

• Yeni cihaz alan arkadaşlar hayırlı olsun güle güle kullanın... Deneyimlerinizi bekliyoruz... Bide nereden, kaça aldığınızı yazabilir misiniz?
  • Ben bimeks in kampanyasından aldım 189.90 TL, 5 temmuzda bitti kampanya
  • Hayırlı olsun cihazınız
  • Merhaba,
    Daha önce sorunlarımı iletmiştim.
    Ben bu cihazda adresi yazamıyorum bir türlü bulmuyor.Bunun püf noktası nedir.
    Arkadaşta piranha var adam mahalle cadde sokak vs ne yazarsa çıkyor bizimkinde önce il istiyor sonra cadde ve sokak kesişen cadde var.
    mesela adam bana adresini veriyor incesu mah elmas sok no 19 sultangazi
    sokak adını yazıyom yok bulamıo.
    bunun püf noktası nedir.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.