Şimdi Ara

NEXT YE-G 5015 mi? NAVİTECH QXV-443 Primo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acil yardımınıza ve güncel bilgilerinize ihtiyacım var. Haritası ve dokunmatiği iyi olan beni uğraştırmayacak bir cihaz almak istiyorum. Aslında BT ve Transmitter olmazsa olmaz diyordum ama BT hakkında olumsuz yorumları okudukça sırf özellik olsun diye mi konulmuştur acaba diye düşündüğümden Next 5015'e yöneldim.

    İlk navigasyon cihazım piranha explorer'dı benim. Çok memnundum ancak bilgisayara bağlayamadığım ve haritası 2009'dan kaldığı için yenisini alayım dedim. Piranha'dan memnun olduğum için piranha infiniti hd aldım. Ancak dokunmatiği çok kötüymüş. Liste halindeyken sayfayı aşağı yada yukarıya kaydırma okları olmadığı için deli ediyor insanı! Şimdi onu geri vereceğim ve bu bahsettiğim 2 cihaz baya cazip geldi. Sizce bu günkü piyasada 200 tl civarında benim içimi görebilecek ne alabilirim???

    Düşüncelerinizi ve bilgilerinizi, farklı önerilirinizi acilen bekliyorum...?







  • Selam
    Hocam next 5015 hali hazırda kullandığım bir cihaz gayet memnunum cihazda işlemci Atlas6 yeni nesil 1000 mhz 256mb ram ve primo son sürüm kullanıyor.Arayüz kolay ve basit.Şimdi bir adet blt olan modeli almak istiyorum konu açtım yeni duyurmuşlarhttp://forum.donanimhaber.com/m_81522382/f_//tm.htm#81563564 bu konudaki cihazları bekliyorum.Size 5015 almanızı tavsiye ederim şayet aceleniz yok blt olsun derseniz linkteki cihazları bekleyin.5015 alırsanız hepsi burada.comda 179 tl den satılıyor f/p ürünü
  • Hocam BT olsun istiyorum aslında ve 2 hafta içinde bir cihaz alsam iyi olacak. Dediğiniz başlığa bakmıştım evet güzel gözüküyor gerçekten ama next markalarda güneşte ekran okunmuyor diye birşey okumuştum böyle birşey varmı gerçkten? Birde bu bahsettiğiniz yeni model ne zaman çıkacakmış?

    Ben bugün biraz daha araştırma fırsatım oldu ve bu cihaz hakkında'da iyi duumlar aldım. Siz ne dersiniz acaba???
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=257643&Productid=otdelvr533




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yilmazturk26

    Hocam BT olsun istiyorum aslında ve 2 hafta içinde bir cihaz alsam iyi olacak. Dediğiniz başlığa bakmıştım evet güzel gözüküyor gerçekten ama next markalarda güneşte ekran okunmuyor diye birşey okumuştum böyle birşey varmı gerçkten? Birde bu bahsettiğiniz yeni model ne zaman çıkacakmış?

    Ben bugün biraz daha araştırma fırsatım oldu ve bu cihaz hakkında'da iyi duumlar aldım. Siz ne dersiniz acaba???
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=257643&Productid=otdelvr533

    Bu yaz kullandım güneşte görmemezlik olmadı oynar bir başlığa baglı olduğundan güneş direk vurunca sağa sola oynatıp durumu düzeltebildim. Navitech kullanmadım o cihaz hakkında fikrim yok ama bu 5015 i almadan cihaz araştırırken forumda konu okumüştum donanımı beyan edilenden farklı diye şimdi aradım konuyu bulamıyorum silinmişmi nedir anlamadım. Siz gene kendi fikrinizce hareket edin :-) sonra sorumlu olmak istemem:-)




  • Estağfurullah hocam. Ben fikrinizi soruyorum zaten :) Zorla aldırmıyorsunuz bana, nihai kararı zaten ben vereceğim için sorumluluk bendedir. 5015 gerçekten çok aklıma yatıyor ancak BT olmaması hevesimi kırıyor sanki. Bu dediğiniz BT'li cihaz ne zaman çıkacakmış bir bilginiz varmı peki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yilmazturk26

    Estağfurullah hocam. Ben fikrinizi soruyorum zaten :) Zorla aldırmıyorsunuz bana, nihai kararı zaten ben vereceğim için sorumluluk bendedir. 5015 gerçekten çok aklıma yatıyor ancak BT olmaması hevesimi kırıyor sanki. Bu dediğiniz BT'li cihaz ne zaman çıkacakmış bir bilginiz varmı peki?

    Blt olan size link verdiğim konudaki cihaz bayrama kadar çıkması tahmin ediliyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.