Şimdi Ara

NEXT START PRO 4K YENİ GÜNCELLEME - WIFI KOPMA SORUNU ÇÖZÜLDÜ (LİNKLİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
6
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • deneyimlikullanıcı D kullanıcısına yanıt
    Şuan sanırım GeForce lisansi olan tek model rocktek G2 olmasi lazım. İşin garibi ailemin TV si tcl onda sorunsuz çalışıyor TV box ta yok 1.5 GB Rami var. Ya rocktek alcam ya TV leri degistircem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bu cihazda yaşadığım wifi kopmasındandan sonra iade edip aynı işlemcili rocktek gt1 modelini almıştım onda da aynı sıkıntı var mecbur onuda iade edicem 2400tl ye almıştım next le arasında baya fark var şu an next pro amazonda 1400e alabiliyorum wifi kopma sorunu kesin olarak çözüldümü acaba yine iade işleriyle felan uğraşmak istemiyorum 1 aydır çok yordu beni

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10 gün önce next start 4k 2. nesil aldım. superonline fiber 200 mps hız internet kullanıyorum. aldığımda box u kablosuz olarak 5g ve 2.4 g denedim, tv ve box arasında 45 cm olmasına rağmen 5g de kopmalar oldu ve 2.4 g de devam ettim sonrasında ve sorunda olmadı. Dün superonline dan eski nesil kalan modemimi wifi 6 yı destekleyen modemle değiştirdim. Sonrasında hem 5g hem 2.4 g de kablosuz da kopma olmaya başladı.

Bu sabah bu sayfadaki güncelleme dosyası ile ürünü güncelledim ve 5g ile kablosuz bağladım biraz denedim dün kopma yaptığı yerlerde kopma yapmadı sanırım sorun çözüldü.( özellikle stremio da kopuyordu film başlayamadan kopuyordu)

Bu ürünü almak isteyen veya alıp kopma sorunu yaşayan arkadaşlara yardımı olur diye yazmak istedim. güncelleme yapmayacaksanız 2.4 g kablosuz kopma yapmıyor wifi5 standardı bir modeminiz varsa. Eğer wifi6 standardı bir modeminiz varsa hem 2.4 hem 5g bağlantı kopuyor. O yüzden güncelleme yapmanız lazım sanırım.

• paranoi P kullanıcısına yanıt

2.nesil güncellenmiş yazılımla gelmiyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt

yani ben şimdi, daha önce satın alıp iade ettiğim next star pro 4k yı , aynı cihaz olarak tekrar mı satın aldım, üstelik daha yüksek fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 9 Ekim 2025; 19:40:10 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt

İptal ettim siparişi, eve grlmeden durumu öğrendiğim iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.