Şimdi Ara

NEXT START PRO 4K [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
37
Favori
30.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #26
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dolby vision içeriği dv desteği bulunmayan tv de oynanırken nasıl oluyorsa o şekilde görüntü. Ancak tv hem dv hemde hdr10+ destekli

Bu şekil oluyor

NEXT START PRO 4K [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Svideoz kullanıcısına yanıt
    Dolby vision olmayan tv lerde peki sorun yaratırmı? Bendeki tv de sadece hdr 10 vardı sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hdr10+ lisansı olmayabilir
    Rus forumlarında satılan Rt-x2 de de aynı sorun var lisans alınmamış olabilir eğer diğer arkadaşlar sorun yaşamıyorsa hdmi kabloyu değiştirmek gerekebilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Kutuda ve sitesinde hdr10+ desteği açıkça belirtilmiş lisans problemi olduğunu hiç sanmıyorum. İki farklı hdmi kabloyla denedim sorun devam ediyor maalesef. Büyük ihtimalle yazılım ve donanım uyumsuzluğu söz konusu.

• Aynı problem rocktekde de var umut edelim android 14 ile düzelsin temmuzda

• Bu durumda Dolby Vision Tv si olanlar next pro ve gx1 şu an kesinlikle almamalı. Yazılımla düzelinceye kadar beklemeli

• cce kullanıcısına yanıt

sorun aslında dv'da değil cihazlar hdr10+ desteklemiyor görünüyor yani Dv kapatayım desen hdr10 ile başbaşa kalıyorsun eeee o zaman diğer oynatıcılardan ne varkın var sen kendini hdr10+ oynatıcıyım diye pazarladın büyük bir dalevere var muhtemelen realtekten kaynaklamıyor skyworth mudur nedir çok büyük dolandırıcı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 13 Mayıs 2025; 17:16:32 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Öyleyse yazılımda işe yaramazNEXT START PRO 4K [ANA KONU] 

• bu cıhaza bırkaç tane eskı oyun yukledım street fıghter ,fınal fıght,cadıllac ve dınazorus vs.

sorum şu bunları tek tek ındırebılıyorum hazır yuklu full oyun ındırebılırmıyız .hıremco x6 pro da yuklenebılıyor özel yazılım var heralde.next ıcın var mıdır...

• ceffry C kullanıcısına yanıt
    Street fighter nasıl yükleyebiliyorsun hocam

• mame4droid kurdum android amae 0139u

https://wowroms.com/en/all-roms/list/arcade

oyunlarıda rom klasörüne ındırıp atıcan

NEXT START PRO 4K [ANA KONU]wowroms.com
    mame 0.139u1 (MAME4droid) ROMs. Free Download - wowroms.com - page 1
    https://wowroms.com/en/roms/list/mame%2B0.139u1
  • cihaza bluetooth kulaklık bağlamayı deneyen oldu mu? iki farklı kulaklıkla denedim hiç görmüyor kulaklıkları.

• Bende bugün alıp kullanmaya başladım cihazı. TV de dv olmadığı için bir sıkıntı yaşamadım şimdilik. Menüleri çok akıcı değil bazen kasma tepkisizlik yapıyor ama medya ve iptv oynatmada bir sıkıntısı yok. Wifi olarak da ben tivo stream den geçtim. Onda superboxda kopma yapıyordu bunda yapmadı. Tivoda başka modemlerde kopma yapmıyordu. Bu tarz cihazların wifi sorunu genelde modemden modeme değişiyor. Full çekmeye yere koymama rağmen hiç kopmadı

• cihazı 1 ay önce aldımcihaz güzel beğeniyorum fakat bende wifi kopma sorunu yaşıyorum. Modem değiştirip denedim ve sorun çözeldi. Kopma sorunu yaşadığım modem VC220-G3u modeli. Sizde bu modem de mi kopma sorunu yaşıyorsunuz?

• Hicks kullanıcısına yanıt

kullandığınız modem nedir?

• Bende aldım bu cihazı mi stick ilk versiyonunu kullanıyordum ama yavaş çalışıyordu 1625 e geldi Amazon’dan 2 taksit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneyimlikullanıcı D kullanıcısına yanıt
    SoL fiber 1000mbps olarak MiniPC üzerinde sanal Openwrt ve mesh olarak Multy M1 üzerinde OpenWrt kullanıyorum.

• Modemlerde olan bir ayar vs bence kopmaya sebep oluyor. Bende tivo stream 4k var. Oda superonline zyxel modemde sıkıntı yapmazken superbox huawei modemde kopuyordu. Nextte diğerinde kopan wifide sıkıntı yapmıyor. Çekim kalitesi de düşük yerde birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liquido02 -- 19 Mayıs 2025; 14:0:43 >
  • Liquido02 kullanıcısına yanıt
    Mevcut networkle ilgili olduğu aşikar, bendeki senaryoda wifi geçtim ethernet bile kopuyordu. Kablonet olan başka bir evde kullanılıyor şimdi, hiç kopmadı.

• Liquido02 kullanıcısına yanıt

bencede öyle bende Türk Telekomun verdiği TP link VC220-G3u modemi var aralıklarla kopuyor fakat internetin gittiğini belli eden cihaz üzerindeki ışık yeşil yanıyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.